Punk kazanamazsa çekiliş yapıp forumdan birine yemek ısmarlayacağım.
ReQuem #uncensored Katılım 27 Haz 2023 Konular 1,707 Mesajlar 9,185 Beğeni sayısı 1,760 PG Nakit 1,850 Konum Sivas Favori Güreşçi Jon Moxley 1 1 Kurucu Yönetim 26 Ocak 2024 #11 Punk kazanamazsa çekiliş yapıp forumdan birine yemek ısmarlayacağım.
Deathmatch Classic #uncensored Katılım 27 Haz 2023 Konular 1,066 Mesajlar 4,698 Beğeni sayısı 1,048 PG Nakit 350 Favori Güreşçi Thumbtack Jack 1 1 Kurucu Yönetim 28 Ocak 2024 #12 ReQuem' Alıntı: Punk kazanamazsa çekiliş yapıp forumdan birine yemek ısmarlayacağım. Genişletmek için tıkla ... OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ŞÖYLE ZURRRNA GİBİ BİR DÜRÜM.
ReQuem' Alıntı: Punk kazanamazsa çekiliş yapıp forumdan birine yemek ısmarlayacağım. Genişletmek için tıkla ... OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ŞÖYLE ZURRRNA GİBİ BİR DÜRÜM.
Deeppy BANKER Katılım 23 Ara 2023 Konular 284 Mesajlar 5,637 Beğeni sayısı 723 PG Nakit 680 Konum İstanbul Favori Güreşçi Brock Lesnar ELITE 28 Ocak 2024 #13 Deeppy' Alıntı: Cody, Punk veya Gunther harici biri kazanırsa avatara 1 hafta Kerimcan Durmaz imzaya lgbt bayrağı. Genişletmek için tıkla ... Xd
Deeppy' Alıntı: Cody, Punk veya Gunther harici biri kazanırsa avatara 1 hafta Kerimcan Durmaz imzaya lgbt bayrağı. Genişletmek için tıkla ... Xd
ReQuem #uncensored Katılım 27 Haz 2023 Konular 1,707 Mesajlar 9,185 Beğeni sayısı 1,760 PG Nakit 1,850 Konum Sivas Favori Güreşçi Jon Moxley 1 1 Kurucu Yönetim 28 Ocak 2024 #14 Deathmatch Classic' Alıntı: OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ŞÖYLE ZURRRNA GİBİ BİR DÜRÜM. Genişletmek için tıkla ... @Beast Incarnate @Deathmatch Classic @Bulletproof yarın çekilişi yapalım.
Deathmatch Classic' Alıntı: OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ŞÖYLE ZURRRNA GİBİ BİR DÜRÜM. Genişletmek için tıkla ... @Beast Incarnate @Deathmatch Classic @Bulletproof yarın çekilişi yapalım.
Emrevitus BlissFan 🔥 Katılım 8 Kas 2023 Konular 1,000 Mesajlar 4,746 Beğeni sayısı 1,077 PG Nakit 1,175 Konum Hatay RPG Karakteri John Moxley Favori Güreşçi Alexa Bliss ve Gunther ELITE 28 Ocak 2024 #15 Black Widow' Alıntı: Cody Rhodes RR kazanırsa Avatara ve imzaya Nia Jax Roman Reigns kemeri kaybederse @Bero ya elite plus alacağım. Genişletmek için tıkla ... Çizgecilerden Nia Jax avatar imza gelirse yaparız. @Deeppy hariç ama o yapsa da kullanmayacağım profilime saygım var.
Black Widow' Alıntı: Cody Rhodes RR kazanırsa Avatara ve imzaya Nia Jax Roman Reigns kemeri kaybederse @Bero ya elite plus alacağım. Genişletmek için tıkla ... Çizgecilerden Nia Jax avatar imza gelirse yaparız. @Deeppy hariç ama o yapsa da kullanmayacağım profilime saygım var.
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 602 Mesajlar 7,960 Beğeni sayısı 1,206 PG Nakit 1,855 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim 28 Ocak 2024 #16 The MANIAC' Alıntı: Erkekle Rumble'ı Punk kazanmazsa pp'de 1 hafta boyunca Icardi olacak. Roman retain yapamazsa mod'luğu bırakırım. Genişletmek için tıkla ... Ulan Punk senin yapacağın işin ben....
The MANIAC' Alıntı: Erkekle Rumble'ı Punk kazanmazsa pp'de 1 hafta boyunca Icardi olacak. Roman retain yapamazsa mod'luğu bırakırım. Genişletmek için tıkla ... Ulan Punk senin yapacağın işin ben....
The Lunatic Fringe kafkef Katılım 2 Tem 2023 Konular 990 Mesajlar 7,300 Beğeni sayısı 1,434 PG Nakit 2,230 Konum Compton Favori Güreşçi Shawn Michaels 28 Ocak 2024 #17 Heartbroken Kid' Alıntı: Punk kazanamazsa jk forması giyip foruma foto atıyorum. Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz.
Heartbroken Kid' Alıntı: Punk kazanamazsa jk forması giyip foruma foto atıyorum. Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz.
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 602 Mesajlar 7,960 Beğeni sayısı 1,206 PG Nakit 1,855 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim 28 Ocak 2024 #18 The Lunatic Fringe' Alıntı: CM Punk Rumble'ı kazanamazsa Selahattin Demirtaş avatar 1 haftalığına. Roman Reigns koruyamazsa imzayı bu lavuk belirler. @Bero Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz.
The Lunatic Fringe' Alıntı: CM Punk Rumble'ı kazanamazsa Selahattin Demirtaş avatar 1 haftalığına. Roman Reigns koruyamazsa imzayı bu lavuk belirler. @Bero Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,318 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 28 Ocak 2024 #19 Nature Boy' Alıntı: Çıkabilecek her sonuça fit olduğumdan samimi olarak koyacağım bir iddiam yok. Ama safımız belli olsun. CM Punk kazanamazsa 1 hafta avatarda Sh*wn Michaels olacak. Genişletmek için tıkla ... Sözümüzü tutuyoruz.
Nature Boy' Alıntı: Çıkabilecek her sonuça fit olduğumdan samimi olarak koyacağım bir iddiam yok. Ama safımız belli olsun. CM Punk kazanamazsa 1 hafta avatarda Sh*wn Michaels olacak. Genişletmek için tıkla ... Sözümüzü tutuyoruz.
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 6,987 Mesajlar 17,353 Beğeni sayısı 4,403 PG Nakit 3,780 Konum İzmir RPG Karakteri Hologram Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Yorumcu Kurucu Yönetim 28 Ocak 2024 #20 ReQuem' Alıntı: @Beast Incarnate @Deathmatch Classic @Bulletproof yarın çekilişi yapalım. Genişletmek için tıkla ... Aga sıkışıksan hiç uğraştırma kendini. Onun yerine seni yine Gabbi Tuft yaparım hesabı kapatmış oluruz????
ReQuem' Alıntı: @Beast Incarnate @Deathmatch Classic @Bulletproof yarın çekilişi yapalım. Genişletmek için tıkla ... Aga sıkışıksan hiç uğraştırma kendini. Onun yerine seni yine Gabbi Tuft yaparım hesabı kapatmış oluruz????