Royal Rumble İZLEMEMEK İçin Bazı Nedenler

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,741
Beğeni sayısı
1,568
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Arkadaşlar WWE yine iğrenç bir royal Rumble şovu izletecek bize. Ben nedenlerinin çoğunu açıkladım zaten diğer konularda ama bu konuda toplayayım hepsini.

Royal Rumble Maçları

Royal Rumble'ı alması ve almaması gerekenler

erkekler Rumble maçından beklentim var yok değil ama son 2 seneye falan baktığımızda her iki Rumble maçında da çok botch oluyor ve kazananların zaten önceden belli olduğu berbat maçlar izliyoruz. Ring içine bakacak olursak bu sene iddiaları isimler var ne olacağı çok belli değil Cm punk dense de The Rock da akılları karıştırdı. Rock'ı da duyurmadılar bu güzel her şeyin belirsiz olması güzel kılıyor bunu. Ama kazanana gelecek olursak ben üstteki linkteki konuda gördüğünüz adamların kazanmasını isterim. Almaması gerekenlerin de sebebini söylemişim zaten.

Kadınlar Rumble Maçı hakkında dediğim gibi çok botch oluyor. İzlenmeyecek kadar yapıyorlar bu sene öyle olmaz inşallah. Raquel veya Nia Jax alırsa sevinirim.

Evrensel Şampiyonluğu Maçı

Royal Rumble'a Duyurulan Rezil Maç Hakkında

Bu maç hakkında söyleyeceklerimi söyledim zaten linkteki konuda. Ring içi güzel maç olur ama bu 3 adamı aynı maça koyacağına 2'sini Royal Rumble maçına koysana be abi. Bu adamlar gireceğine Otis omos gibi boş çarlar yer kaplayacak. Nereden bakarsan anlamsız maç.

Birleşik Devletler Şampiyonluğu

Arkadaşlar bu maç ve üstteki kemer maçı güzel maçlar aslında ama şov royal Rumble şovu olduğu için sıkıntı. Mesela Owens tamam alamazdı Rumble'ı ama izleseydik güzel olurdu. Ha bilmiyorum belki Rumble'a da katılır Rumble maçı Main Event olursa ama Ownes'ın Rumble'da olmasını isterdim ben. Bu maç güzel olur şovun maçı bile olabilir yani en beklentimin yüksek olduğu maç bu.

GELELİM KÜFÜRSÜZ TARİF EDEMİYECEĞİM OLAYA

BAKIN GÜZEL KARDEŞİM, JİNDER MAHAL'I BİRAZ DAHA BEKLETSEYDİNİZ SETH VS. MAHAL İZLESEYDİK BU ŞOVDA KÖTÜ MÜ OLURDU LAN? NEREDE OLM AĞIRSİKLET KEMERİ MAÇI? LAN ŞU MAÇI YAPARDINIZ SONUNDADA DAMİAN CASH İN YAPARDI ŞOV KURTULURDU A. ŞOVUN OLAYI OLURDU S... GİDERDİK. ABİ BU KEMERİN HİÇ BİR OLAYI YOK BOMBOŞ KEMER LAN SETH ALDI BİTTİ KEMER BOMBOŞ İŞLER. DİĞER ELEMAN KEMERİ 3 YILDIR TUTUYOR NE VAR BU KEMER EL DEĞİŞTİRSE. ADAM SAKATLANDI LAN SİZİN BU İNADINIZ YÜZÜNDEN ALLAH SİZİN BELANIZI....

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: