RPG Şah ve Rüya

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga

DEVIL'S SKY!

qnt7nj0.png

Devil's Sky duyulur duyulmaz seyirciler çoşuyor. Kenny Omega girişte gözükünce de çoşku daha da artıyor. Omega seyircilere gülümseyerek ringe doğru ilerliyor. Ringe girince de kenardan mikrofon isteyip konuşmaya başlıyor.

Bayanlar ve baylar, ben... Açıkçası konuşmakta zorlanıyorum çünkü o adamın dediklerini dinledikten sonra nutkum tutuldu. Bu yüzden o adam hakkında konuşmam lazım. Velveteen Dream. Birazcık geçmişe dönelim. O adamın yeni yeni yükselmeye başladığı zamanları hatırlıyorum. İnsanlar onun hakkında "bir sonraki büyük şey" diyordu. Bilirsiniz insanoğlu sabırsızdır. Yeni bir şey gördüğümüzde onun hakkında pozitif düşünür, hayaller kurar... Size hayaller hakkında bir şey söyleyeyim çocuklar. Onlar sadece... hayaller. İnsanlar Velvetten Dream hakkında hayal kurarken, ben Japonya'da gerçekliği yaratıyordum. Dünyanın en iyileriyle güreştim ve en üste çıktım. Belimde şampiyonluk kemerini taşıdım. Bu bir hayal değil, bu Kenny Omega'nın hayatı. Daha önce yaptım, yeniden de yaparım. Bu yüzden yeniden bunu başarabilmek için bir şampiyona ihtiyacım var. Şampiyon olarak da şirketin yıldızlarından birisi olan Velvetten Dream'i seçtim. Açıkçası konuşmalarından etkilendiğim için seni seçtim Dream fakat hayal kırıklığına uğradım. Seninle konuşmadan önce düşünüyordum ki ikimiz kemer için kapışırız, insanlara güzel bir maç izletiriz ve günün sonunda sen ya da ben ringden şampiyon olarak ayrılırız ama sen buna yanaşmadın. Bunun yerine önüme başka bir piyon sürdün. Ben piyonlarla uğraşmak istemiyorum Dream, ben Şah'ı istiyorum ve bu oyunda Şah sensin.

2t87eip.png

Seyirciler bu güzel sözleri alkışlıyor. Kenny Omega konuşmasına devam ediyor.

Biraz da rüyalardan bahsedelim ne dersiniz?. Rüyalar güzeldir. Umut doludurlar, potansiyel doludurlar. Ama rüyalar hakkında bir gerçek var, onlar eninde sonunda biter. Güneş doğar, gün başlar ve gerçeklik ortaya çıkar. Ve gerçek şu ki Velveteen, sen rüyadan uyanmak istemiyorsun. The Cleaner ile kapışmak istemiyorsun çünkü kaybedeceğini biliyorsun. Açık konuşacağım yeteneğin var, hakkını vereceğim. Karizman var, tarzın var. Sende olmayan sadece tek bir şey var. O da bir şampiyonun kalbi. Bir insanın şampiyon unvanını taşımasını ne belindeki kemeri ne karizması ne de yeteneği belirler. İstediğin kadar gösterişli hareketler yap, istediğin kadar fantezi kostümü giyin bir şampiyon olamayacaksın. Ben şampiyon olmak için her şeyi riske atabilirim, bedenimin sınırlarını sonuna kadar zorlayabilirim, zaferin şanı için acıyı, yorgunluğu göze alabilirim fakat sen bunların hiçbirini yapamazsın. Dediğim gibi, sende kalp yok. Rüyada yaşamaya devam et, Velveteen. Işıkları, kalabalığı, belindeki şampiyonluk kemerini hayal et. Fakat şunu unutma, uyandığında benimle ringde olacaksın. Ve ben senin ne olduğunu göstermek için hazır olacağım. Rüyan, korkunç bir kabusa dönüşmek üzere.

Kenny Omega biraz duraksar. Suratı tekrardan ciddileşince ringdeki kameraya bakarak tekrardan konuşmaya başlar.

Velveteen, seninle yüzleşmek istiyorum, seninle kemer için kapışmak istiyorum. Gerçekten çok istiyorum. Buraya geldikten sonra en çok istediğim şey olabilir. Sen bu mücadelen şimdilik kaçtın ve yerine bir piyonu koydun. Beni yanlış anlama, bu piyonu yeneceğim. Ama seninle olan rekabetim, seninle olmalıydı. Uykudan uyanma zamanıh geldi. Işıkların altında kaybolma, gerçek dünyada ayakta durma vakti geldi. Senin şampiyonluğun bir illüzyondan ibaret. Ben gerçek dünyada varım, kalbimle, cesaretimle, ve her şeyimle. Bu savaşın gerçek olduğunu anlayana kadar rüyanda yaşamaya devam et, Dream. Ama uyanışın ne kadar korkunç olacak, tahmin bile edemezsin.

Kenny Omega, mikrofonu yere bıraktıktan sonra ringden ayrılmak için iplere doğru yönelirken çalan bir müzik Kenny Omega'nın ringden ayrılmasına engel olur.

@Kras Mazov

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero

♫ Get off my case leave me alone
Stay away from me i wanna be on my own ♫

Seyirciler müziği duyar duymaz ayaklanıyor. Erken bir yüzleşme göreceğiz galiba. Velveteen girişte görününce Omega'ya verilen destek gibi aynı destek Velveteen'e de veriliyor. Velveteen'in yüzünde küçümseyici bir gülümseme ringin girişinde bekliyor ve ağır aksak adımlarla konuşa konuşa ringe ilerliyor.

tumblr_p8hkukygW41u1ljrzo1_540.gifv

Velveteen: Velveteen WHO? Görünüşe bakılırsa birileri beni hala NXT'de güreşiyor zannediyor hatta üstüne üstün kendisini de hala Japonya'da olduğuna inandırıyor. Bebeğim seninle en son konuştuğumuzda ilişkimizin "rüya" tarafının ben "mantık" tarafının da kendin olduğunu söylemiştin. Öyleyse neden geçmişe dönmek istiyorsun? İnsanların seni gerçekten iyi bir güreşçi olduğunu düşündüğü tek dönemin Japonya dönemin olmuş olmasından dolayı mı? Tatlım birkaç adım geri at ve beni dinle, ben her zaman ortalığı salladım. Bana kumpas kurduklarında bile insanların odak noktasındaydım. Şimdi de öyleyim. Prestige Grand Wrestling'e tekrardan hoş geldin Kenny Omega. Şu andan itibaren kariyerine yeni bir sayfa açıyorsun. Bunu nasıl dolduracağına karar verip benim karşıma çıktın. Bildiğin üzere bu şirkette çıktığın bütün maçların rezil ve sadece küçük olayların içerisinde bulundun. Kazandın, kaybettin ve günün sonunda burada benden bir fırsat istiyorsun. Bunu hak etmen gerektiğini biliyorsun. En son birisine hak etmediği bir fırsatı verince neler olduğunu belki duymuşsundur. Adam toplayıp benden sahip olduğum bu unvanı çaldı ve onun hayatını mora çevirdiğimde bu şirkete bir daha adımını atamadı. Hayatında bazı şeyleri toparlamak amacıyla bir şeyler yapmak istiyorsun. Zor günler geçiriyorsun anlıyorum. Çok güzel günler de yaşadın, bu endüstride bir şeyler başardın. Bunu yeniden yapmak istiyorsun. Diğer rakiplerime göre daha bakımlı, daha ihtişamlısın; ama Velveteen'le dans edebilmen için daha fazlasına ihtiyacın var. Sanırım Kota'n bunun için yeterli değil.

tumblr_pges35Jdrq1sd97o2o2_400.gifv

Velveteen son kurduğu cümleden sonra sırıtıp aprondan geçerek ringe girmeye karar veriyor. Ringe girdikten sonra unvanını havaya kaldırarak devam ediyor.

Velveteen: GÜNÜMÜZÜN KENNY OMEGA'SI BENİM İÇİN YETERLİ DEĞİL VE OLMAYACAK! Kazanabileceğin bir unvan maçına çıkmak istiyorsan bende Rikishi'nin numarası var, hemen oğluna ulaşabilir. Bana karşı hiç bir şansın yok. İlkmek ilmek dizdiğin kariyerini rezil ettiğin bir dönemde son darbeyi gerçekten benim mi vurmamı istiyorsun? Tatlım ister "konuşmam"dan etkilen istersen "fantezi kıyafet"imden etkilen; ama bana sadece ben istediğim sürece ulaşabilirsin. Eğer sürdüğüm piyon vezir olup da seni rezil ederse benim kapımı başka bir fırsat için yeniden çalma.

Velveteen unvanını yere serip Omega'yla kendisi arasında bir köprü kuruyor ve atik bir hareketle kollarını havaya kaldırarak seyircilerin büyük desteğini alarak onları havaya sokuyor ve Omega'nın burnunun dibine giriyor.

tumblr_ps60ss5KYj1uvyu9yo3_540.gifv

Velveteen: Bu şampiyonluğa iyi bak. Onun gözlerinin içine bak, kıvrımlarına bak. Çok ateşli, değil mi? Gerçekten bu bebeği istiyor musun? Bu şampiyonluğu kazanmak için sahiden her şeyi yapar mısın? Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan karşına koyduğum her engeli sesini çıkartmadan aşacaksın. Düşündüğünün aksine de ben Survivor Series'ten beri rüyamdan uyanığım, arınığım. Rüyalarımı yaşıyorum; ama aksine rüyalarımla yaşamıyorum. Sor bakalım bu insanlara gerçekten bir şampiyonun kalbi bende var mıymış? Buradaki insanlar seni sevdiğinden daha çok beni seviyor mantık adamı. Eğer sürdüğüm piyonu vezir yapmadan onun önünü kesebilirsen işte o zaman benimle karşılaşacaksın. En azından Kenny Omega'nın hala birkaç harekete sahip olduğunu bana ispatlamış olacaksın. Burası Japonya değil burası Amerika. Orada insanlar sana tapıyordu, burada da bana tapıyorlar. Orada bir şeyleri ispat etmek zorunda olmayabilirsin; ama burada bana bir şeyler ispatlamak zorundasın. Hala düşündüğün gibi, bana bahsettiğin gibi bir adamsan zaten Money In The Bank'te karşıma çıkarsın. Benim rüya gördüğümü düşünürken ayakta uyuyan taraf olduğunu erkenden fark etmeni diliyorum. İki hamle sonra mat edeceğini düşünürken arka sıradan tek hamlede mat olmak üzeresin. O an geldiğinde evet şah ben olacağım, sen ise mat olacaksın.

Velveteen kendinden emin bir şekilde Omega'ya bakıyor. İki tarafta kendisinden emin bir şekilde birbirlerine bakıyorlar. Birbirlerine girmek için sadece ufak bir kıvılcım yeterli bile.

@Danke

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Birkaç saniyelik bakışmanın ardından Kenny Omega yerdeki kemeri alıp omzuna atıyor ve konuşmasına tekrardan başlıyor.

6crosr8.png

Kenny Omega'nın omzunda kemerle durduğu an kabuslarında gördüğün bir şey değil mi V? Şu anda tanık olduğun şey, en kötü kabuslarının somutlaşması. Geceleri uykunu kaçıran, varoluşunu sorgulatan kabusların. Survivor Series'ten sonra arınmış olabilir, rüyalarını yaşıyor olabilirsin. Sana kötü bir haberim var V, cumartesi gününden sonra rüyalarında değil kabuslarında yaşıyor olacaksın. Çünkü cumartesi günü seni yeneceğim ve yeni şampiyon olacağım. Yaşadığın rüyada göreceğin son sahne benim dizimle senin pürüzsüz yüzünün birleşmesiyle başlıyor, omzumda kemerle arka alana gidişimle bitiyor. Bu sahneden sonra ise sana yeni hayatında başarılar dilerim, zor günler seni bekliyor olacak. O geceden sonra adın Velvetten Nightmare olarak değişecek çünkü her gece seni uykundan uyandıran kabuslar senin kimliğinin bir parçası olacak. Attığın her adımda, her nefeste, kabuslarının ağırlığını hissedeceksin. Dream ismi boşa düşerse belki de ismimi Kenny Dream olarak değiştiririm. Çünkü benim rüyam, seni ezmek, seni yere sermek ve herkesin gözü önünde şampiyon olmak. Seni bu kabusunla yüzleştirmek, senin zayıf noktalarını açığa çıkarmak... İşte gerçek bir rüya böyle olur. Son bir şey daha V...

Omega, kemeri Dream'in omzuna koyar. Konuşmasına devam eder.

6vrn7ak.png

Şu anda omzunda duran şey, cumartesi günü benim olacak. Kenny Omega, seni acı içinde bırakacak, rüyalarını yerle bir edecek ve seni kendi kabuslarının derinliklerine gömecek. İkimizin maçı sadece bir güreş maçı olmayacak. PGW evrenine senin gerçek bir "Şampiyon" olup olmadığını gösterebileceğim bir maç olacak. Ben senin bir şampiyon olmadığını biliyorum. Sen, kendi rüyalarına esir olmuş bir zavallısın. Bütün dünya senin kabusuna esir düşmeni izleyecek. Gecenin sonunda seni ringin ortasına bırakılmış, paramparça olmuş bir insan olarak bırakacağım. Ve PGW evreni, gerçek bir şampiyonun gücünü ve kararlılığını kutlayacak. Ama sen, kendi kabuslarının derinliklerinde kaybolmuş, bir kez daha acı içinde uyanan Velvetten Nightmare olarak kalacaksın. Duyacağın son şey ise:

BANG!

Kenny Omega mikrofonu yere atar ve arka alana doğru yürümeye başlar.

@Kras Mazov

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Kenny Omega tam ringten inecekken Velveteen onu kendisine çeviriyor tam Omega kendisini savaş pozisyonuna alacakken Velveteen aniden yere yatıp Kenny Omega'yı parmağıyla kendisine çağırıyor.

tumblr_inline_p9xqt3qD8f1v6ujak_400.gifv

Velveteen aheste aheste üstündekini çıkartıp yerdeki mikrofonu eline alıp Omega'ya bakıyor.

Velveteen: Bang ha? Sizin gibilere bayılıyorum. Olaylara tek bir açıdan o da kazanabileceğiniz açıdan bakıyorsunuz ve buna körü körüne inanıyorsunuz. Omega eğer Money In The Bank'i görebilirsen ve o maçta karşıma çıkabilirsen mor ışıkların altında seninle de dans edeceğiz. Hakem 1....2 ve 3! dediği anda insanlar bu şirkette senin Cody Rhodes'tan dahi daha büyük bir hayal kırıklığı olduğunu görecek. Bütün dünya senin bana karşı ne kadar zayıf olduğunu, bana ayak uyduramayışını izleyecek. Aynı zamanda benim ne kadar harika bir şampiyon olduğumu modası geçmiş bir gaijini eze eze yendiğimde birincil gözden görecekler. Her şeyi kendi lehinize düşünüp sonrasında hayal kırıklığına uğrayışınızı izlemek beni o kadar keyiflendiriyor ki sonrasında fanlarınıza "HÜÜÜÜ" diye ağlayıp kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz. Keyiften tüylerim ürperiyor inan bana. Gerçek güç ve gerçek şampiyonu görecek göze hala sahip değilsen billboardlarda stil sahibi süperstarı, Velveteen'i görebilirsin. Tuş olana kadar herkes kazanacağını düşünür; ancak yerden kalkamadığında, sağlık ekipleri sana medikal destek vermek için ringe koştuğunda o zaman anlarsın işte kaybettiğini. Kendinden bu denli emin oluşu bırak senin gibi beceriksizler değil de benim gibi şampiyonlar yapsın. Yoksa altını dolduramadığın bu özgüven hali seni daha gülünç bir hale sokuyor. Money In The Bank'ten sonra bir müsabakadan fazlasını kaybedeceksin. Pazar günü kendine gerçekten yeni bir soyisim arayacaksın, yaşadıklarımızdan sonra bazı şeyler gücüne gitmeyecekse eğer pazar günü sana Dream'i verebilirim. Ringte sana Velveteen tecrübesini yaşattıktan sonra tamamıyla senindir. Ama o zamana kadar benim gözümde sadece tek bir kişisin. KENNY IBUSHI!

tumblr_psh6plo4fk1s05wxzo2_400.gifv

Velveteen atik bir hareketle ayağa kalkıp Omega'nın yüzünün dibine kadar girip şampiyonluğunu havaya kaldırdıktan sonra her zamanki tauntunu yaparak ringin dışına bırakıyor kendini. Ringin dışında ikili birbirlerine kendinden emin bir şekilde bakarken kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: