Forum Üyelerinden Survivor Takımı Oluşturun
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 594 Mesajlar 7,902 Beğeni sayısı 1,181 PG Nakit 1,825 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 ELITE Yönetim 22 Ocak 2024 #1
Emrevitus BlissFan 🔥 Katılım 8 Kas 2023 Konular 1,000 Mesajlar 4,746 Beğeni sayısı 1,078 PG Nakit 1,175 Konum Hatay RPG Karakteri John Moxley Favori Güreşçi Alexa Bliss ve Gunther ELITE 22 Ocak 2024 #2 Kaç kişilik oluyor onu da yazsaydın neyse. @Beast Incarnate @ReQuem @Beautiful Madness @Gloom @The Lunatic Fringe @The MANIAC
Kaç kişilik oluyor onu da yazsaydın neyse. @Beast Incarnate @ReQuem @Beautiful Madness @Gloom @The Lunatic Fringe @The MANIAC
The Lunatic Fringe kafkef Katılım 2 Tem 2023 Konular 987 Mesajlar 7,276 Beğeni sayısı 1,430 PG Nakit 2,230 Konum Compton RPG Karakteri Ilja Dragunov Favori Güreşçi Shawn Michaels 23 Ocak 2024 #3 Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria
Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 6,883 Mesajlar 17,170 Beğeni sayısı 4,370 PG Nakit 3,780 Konum İzmir RPG Karakteri Hologram Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Yorumcu Kurucu Yönetim 23 Ocak 2024 #4 The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... İlk eşleşmemizde @agaoglu23 babamla biz.
The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... İlk eşleşmemizde @agaoglu23 babamla biz.
Johnny Sack CM P*nk S*veni Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,806 Mesajlar 7,793 Beğeni sayısı 1,586 PG Nakit 390 RPG Karakteri Goldberg Favori Güreşçi Mark Henry 23 Ocak 2024 #5 The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... @agaoglu23 hocama Bozok Turabi misali her oyunu satarım.
The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... @agaoglu23 hocama Bozok Turabi misali her oyunu satarım.
Spear of Chaos PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 368 Mesajlar 5,691 Beğeni sayısı 807 PG Nakit 855 RPG Karakteri Brock Lesnar Favori Güreşçi Seth Rollins 23 Ocak 2024 #6 The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... Kırmızı takım ve Mavi takım: Turabi - Hakan
The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... Kırmızı takım ve Mavi takım: Turabi - Hakan
Gloom still just a rat in a cage Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,105 Mesajlar 10,925 Beğeni sayısı 1,660 PG Nakit 400 1 Yorumcu Yönetim 23 Ocak 2024 #7 The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... @ReQuem ile çok sağlam kapışıp sona kalırız ya.
The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... @ReQuem ile çok sağlam kapışıp sona kalırız ya.
Johnny Sack CM P*nk S*veni Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,806 Mesajlar 7,793 Beğeni sayısı 1,586 PG Nakit 390 RPG Karakteri Goldberg Favori Güreşçi Mark Henry 23 Ocak 2024 #8 Gloom' Alıntı: @ReQuem ile çok sağlam kapışıp sona kalırız ya. Genişletmek için tıkla ... İkinizi de eve göndereceğim gerçeği.
Gloom' Alıntı: @ReQuem ile çok sağlam kapışıp sona kalırız ya. Genişletmek için tıkla ... İkinizi de eve göndereceğim gerçeği.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,316 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 23 Ocak 2024 #9 The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... @Gloom ve @Centria mavide olmamış. Black Widow verelim birisini alalım. Öteki takım arkadaşlarıma da kıyamadım valla.
The Lunatic Fringe' Alıntı: Kırmızı: @ReQuem @Johnny Sack @Kara @Nature Boy @Black Widow @Beast Incarnate Mavi: @agaoglu23 @Spear of Chaos @The MANIAC @Heartbroken Kid @Gloom @Centria Genişletmek için tıkla ... @Gloom ve @Centria mavide olmamış. Black Widow verelim birisini alalım. Öteki takım arkadaşlarıma da kıyamadım valla.
agaoglu23 belair Katılım 2 Tem 2023 Konular 22 Mesajlar 2,979 Beğeni sayısı 731 PG Nakit 530 Favori Güreşçi Bianca Belair 27 Ocak 2024 #10 @Beast Incarnate @Johnny Sack @Hacken @Bero @THE V1PER ve ben vs @pontiac bandit @Look! a Wizard @Broken Dreams @The MANIAC @Johnkorey @Kara Acun : @The Lunatic Fringe (Dominik Valisi)
@Beast Incarnate @Johnny Sack @Hacken @Bero @THE V1PER ve ben vs @pontiac bandit @Look! a Wizard @Broken Dreams @The MANIAC @Johnkorey @Kara Acun : @The Lunatic Fringe (Dominik Valisi)