Fred 4-6 Hafta Yok


The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
499
Mesajlar
7,300
Beğeni sayısı
1,088
PG Nakit
1,795
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
GEcjtDaWYAAWDAe

Yatacak yerin yok lan...
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
403
Mesajlar
2,558
Beğeni sayısı
260
PG Nakit
540
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Fred yokken takımın tüm dengesi bozuluyor ve İsmail Kartal gram çözüm üretemiyor. Bundan sonra kritik maçlar var ve gidişatı ciddi anlamda belirleyecek. Yapılacak en ufak hatada kulübümüz maalesef ki kaosa sürüklenir.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,212
Mesajlar
15,934
Beğeni sayısı
4,054
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Lincoln’ü sol beke Ferdi’yi mezzalaya atar keyfime bakarım ama Ferdi orta saha oynamak istemiyormuş galiba, o yüzden tam tersi olacak muhtemelen. Fred yerine direkt Krunic yazan bir kesim de var ama Krunic’in paketiyle Fred’in paketi arasında farklar var. O açıdan Krunic’in Fred’in sağladığı mobil oyunu sağlayabileceğini pek düşünmüyorum açıkçası, ama oraya geçici bir Ferdi/Lincoln ikamesi FB’yi idare eder gibi.

Bu arada Fred’in oynadığı maçlarda kalitesi bakımından keşke biz alsaymışız dedirttiği anlar tabii oldu yalan yok, ama bu sezonki ikinci 4-6 haftalık sakatlığını yaşadıktan sonra neden bu adama sözleşmesinin son yılında 15M para vermeyi tercih etmediğimizi çok daha iyi anladım. Tabii geçtiğimiz günlerde açıklanan kar-zarar tablolarına göre FB’nin böyle bir parayı Cengiz’e olduğu gibi Fred’e de verme olanağı varmış ama işin finansal boyutundan ziyade saha içi bakımından hala makul bir risk olarak görmüyorum Fred transferini.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: