RPG "norte"

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
monterrey,meksika

323.jpg

Arkası dönük adam arabasından indi. İner inmez bagaja doğru yönelse de kendisinde eksik olan bir şeyler olduğu belliydi. Her attığı adımda bir yandan geri gitmek istediği anlaşılıyordu. Buna rağmen karşı koyAmadı, bagaja uzandı ve valizini aldı. İlerledi ve içinde bulunduğu çölün manzarasına karşı durdu.

"Her şey buraya kadarmış..."

2.jpg

Sonrasında sessizlik oldu. Oldukça tanıdık gelen bu sesin sahibi daha da konuşmadı. Ta ki telefonu çalana kadar...

"Yo vine, tío. Después de salir del hospital, quería quedarme allí un poco más. Perdón por llamar tarde, pero ahora mismo estoy en Monterrey. El bastardo de O'Neil consiguió lo que quería - Geldim amca. Hastaneden çıktıktan sonra orada biraz daha kalmak istedim. Geç aradığım için özür dilerim ama şu anda Monterrey'deyim. O piç O'Neil istediğini aldı."

Telefondan ona karşılık veren amcasının sesi tüm çölde yankılanıyordu. O ise konuşmuyordu sadece dinliyordu.

¿Humberto? ¿Que hospital? - Humberto mu? Hangi hastanede?

Adamın elindeki çantayı daha da sıkıca tuttuğunu görüyoruz.

No es culpa del patron tio. También sabes quién es el culpable. El bastardo que manipuló a su hijo es el responsable de esto. - Patronun suçu değil amca. Suçlunun kim olduğunu biliyorsun. Oğlunu manipüle eden piç bunun sorumlusu.

Telefonun karşısındaki kişinin sesi yükselse de bunun bir önemi kalmıyordu. Çünkü adam telefonun karşısındakinden de hararetliydi. En sonunda harekete geçti ve arabaya tekrar yöneldi. Kulağındaki telefonu bir şekilde tutmaya çalışırken ön kapıyı açtı ve çantayı oraya fırlattı. İçerisinde duran kimliği çıkardı...

¿Sabes qué? A la mierda todo. Voy a volver al norte. Hazles saber que estoy muerto.-Biliyor musun? Her şeyin canı cehenneme. Kuzeye dönüyorum. Öldüğümü bilmelerini sağla.

image.jpg

Angel Garza: "que piensen que estoy muerto"
-
Bırak öldüğümü düşünsünler.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: