- Konular
- 211
- Beğeni sayısı
- 1,115
- PG Nakit
- 30
- RPG Karakteri
- John Morrison
- Favori Güreşçi
- Lexi Luna
HANIMEFENDİİİ... Johnny Mayhem girişte! Eskisinden ziyade daha umursamaz bir ifade var yüzünde. Her ringe girişinde hayranlarıyla tokalaşan Mayhem bu sefer hiç pas vermeden ringe geliyor. Seyircileri, onlardan hazetmiyormuş gibi süzdükten sonra konuşmaya başlıyor.
Mayhem : Ailenizin güreşçisi, en sevdiğiniz süperstar Johnny Mayhem burada! Son zamanlarda çok fazla düşünme fırsatı buldum ve en çok düşündüğüm şey beni hak eden ve hak etmeyen insanlar. Biliyorsunuz yine, yeni, yeniden birinin daha götünü kurtardım. Bu kişi Jeff Hardy oldu bu sefer. Nathan'ın karısını ayartıp ona maça kazandırdım. Jeff'ten bana herhangi bir teşekkür gelmedi. Her defasında söyleyeceğim Jeff, sen bu şirketin bir ünvanını taşımaya hazır değilsin. Sen zayıf birisin, birilerinin yardımı olmadan bir s*kimi beceremezsin. Senin ne kadar zayıf bir adam olduğunu tüm PGW evreni biliyor. Kendini dizginleyemeyen bir aptaldan fazlası değilsin. Yüzündeki boyaları neden sürüyor Jeff biliyor musunuz? Çünkü kullandığı maddelerin yüzünde bıraktığı izleri görmenizi istemiyor. Bunu sizin iyiliğiniz için değil, kendi iyiliği için istiyor. Bu şirketi seyreden çocuklara kötü örnek olmamak için değil, yöneticilere kullandığı maddeleri gizlemek için yapıyor yüz boyalarını. Senin rehabilite olmadığını, kariyerin boyunca kurtulamadığın bağımlılıklarından hala daha kurtulamadığını biliyorum Jeff. Sen rezil bir adamsın, sana yardım etmemin tek sebebi. Senin, Nathan Jones'tan daha basit bir rakip olmandı. Bana bir maç ver ve ne bok olduğunu tüm Dünya'ya göstereyim.
Vee sen, Val Venis. Ayrılmaz ikili, yılın takımı, penisdaş, belki de tarihin en iyi takımı olduk değil mi? En iyi dostlar senin bana yaptığını yapmaz. Her durumda ne olursa olsun senin yanında olmuşken, sen bana yardımcı olmayı reddettin. Bu şirkete ilk geldiğim zamanlar beni her zaman ikinci adam olarak görüyordu, çünkü hep benim yüzümden başarısız oluyormuşuz gibi bir önyargı vardı. İşin aslı, sana kazandığın bütün kemerleri kazandıran adam benim. Kazandığın her başarı benim sayemde, beni Antalya'dan döndürmek için neden o kadar uğraştın? Çünkü bensiz bir hiç olduğunu biliyordun, ben olmazsam kimse senin götünü kollamazdı bunu biliyordun. O yüzden bana milyarlarca kez yalvardın. "Geri dön John, geri dön." Döndüm Val, dönmem ile beraber sana 1 kemer ve 1 Slammy kazandırdım. Her şeyini bana borçlu adamdan bir kez olsun bir iyilik istedim, ve o benimle savaşmayı seçti. Sana son kez söylüyorum Val, The Sex'in MitB'den sonra da varolmasını istiyorsan, yolumdan çekil. Hakem maçtan önce kemeri havaya kaldırıp zili çaldıktan sonra babamı bile tanımam Val. Son kez söylüyorum, karşıma çıkma.
Johnny Mayhem, köşeye çıkıp kemerini tribünlere gösterirken kameralar kapanıyor.