RPG YEAH

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

mbfzp0hon9oa1.gif

(LA Knight girişte görünüyor. Kendisine olan destek büyük. Knight klasik tauntunu yaptıktan sonra ringe doğru geliyor ve ringe girip mikrofon alıyor, ardından da konuşmaya başlıyor.)

wwe-la-knight.gif

LET ME TALK TO YOU!

Ne Payback şovu oldu ama öyle değil mi? Biliyorum kimse söylemeden ben söyleyeyim kaybettim. Christopher Daniels'ın kanatlarının altında kaldım. Güzel bir mücadeleydi, o dinamizmi, enerjiyi ve ruhu sevdim. Coşkuya bayıldım ama bazen bilirsiniz bu işin doğasında kaybetmek de vardır. Bu ringe çıkarsın, hakem zili çalar, mücadeleni verirsin yenersin ya da yenilirsin bunlar olağan şeyler. Ne kazandığın için kibirlenmelisin ne de kaybettiğin için dünyan başına yıkılmalı. Evet yenilgi sonrası da buradayım. Kaybetme serim olsa dahi buradayım. Yapacak başka hiçbir işim yok. Bunu seviyorum. Kendimi bir başka işte hayal edemiyorum. Kendimi bir plazada beyaz yaka olarak hayal edemiyorum. Ben buyum ben LA Knight'ım YEAH! Asla kaybettiğim için pes etmeyeceğim veya bu işe olan tutkum azalmayacak. Her zaman buraya büyük bir coşku ile gelip tüm PGW evreninin karşısına çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğim YEAH! Asla bırakmak yok ya da bunu rakiplerim için şöyle telaffuz etmem gerekirse "benden kurtulamazsınız". Bu daha doğru oldu. İnatçıyım, inat ediyorum ve günün sonunda hayallerimi gerçekleştireceğim. Bir Dünya Şampiyonu olacağım YEAH! O günler hiç olmadığı kadar yakın. Benim hayallerim ve tutkum kaybedilen bir maç ile sona ermez. Bunun dramasını da yapmayacağım. Hatta Payback'i unuttum şu an sadece önüme bakıyorum. Elimizde bir gerçeklik var o da Alberto El Patron'un halen daha şampiyon olduğu gerçeği. Evet bu adam halen daha şampiyon. Üstelik elimizde kalan tek mirasın PGW'nun şampiyonu. Entrikaların, ihanetlerin ve kirli ilişkilerin gölgesinde kirli bir şampiyon. Christopher Daniels her ne kadar beni yenmiş olsan da Alberto El Patron karşısında iyi mücadele vermeni istiyorum. Çünkü o adamın şampiyon olduğu her an her dakika PGW adına büyük bir zarar ve bu zararın ileride daha büyük boyutlara ulaşmasını istemiyorum. Seni biliyorum ve seni destekliyorum. Karşılaştığımızda senin gözlerinin içine baktım ve bu iş için olan kararlılığını gördüm. Sana bol şans. Ve evet doğru tahmin şampiyon olman halinde seninle eninde sonunda yine karşılaşacağız ve bu sefer sonuç daha farklı olacak. Zil çaldığında tek bir anons ilan edilecek; VE KAZANAN

17-yeah-la-knight-scream-usagif.gif

L!
A!
KNIGHT!

YEAH! Bunun kolay olmayacağını biliyorum. Hatta eskisinden daha zor olacak. Beni yendiğini ilan edeceksin ve beni sıranın arkasına göndereceksin. Bunu görebiliyorum. Bununla problemim yok. Nasıl derler bilirsin "enjoyer" evet bu beni tanımlayan bir sıfat ben keyif alan bir adamım YEAH! Ve o gün geldiğinde önüme konulan herkesi tek tek yenmek benim için inanılmaz keyif verici olacak YEAH! Seninle karşılaştığımızda ise bana karşı hiçbir bahanen olmayacak ve işte o gün seni tertemiz bir şekilde yenmiş olacağım YEAH YEAH YEAAAAAAAAAHHHHH!

2-raging-la-knight-usagif-title.gif

LA Knight sözlerinin ardından mikrofonu bırakıyor ve sahne arkasının yolunu tutuyor. Seyirci ise onu "LA Knight" chantleri eşliğinde uğurluyor. LA Knight son kez girişte tauntunu yapıyor ve ardından tamamen gözlerden kayboluyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: