RPG PAYBACK #22 Henüz Bitmedi

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
72
Beğeni sayısı
953
PG Nakit
160
Seyirciler arena çıkışına doğru yönelmiş vaziyetteyken ve görevliler bitiş için ringe yönelirken-

985d8ba232dac1cdb27f8cd7c5492103_w200.gif

Işıklar sönüyor!

tumblr_mpnkkaxx2g1rt4k5qo2_500.gif

Uzun bir aradan sonra The Wyatt Family girişte görünüyor. Bray Wyatt yüzünde pis bir sırıtışla gaz lambasını tutarken, kuzu maskesiyle Erick Rowan ve kasap önlüğüyle Dutch iki yanında duruyorlar. Arenada büyük bir uğultu hakimken Wyatt Ailesi rampada yavaşça ilerliyor. Wyatt basamakları tırmanıp sandalyesine geçerken oğulları iki yanında pozisyon alıyorlar. Wyatt lambaya yaklaştırıyor yüzünü ve yavaşça üflüyor. Arenada "Welcome Back" tezahüratları, uğultular ve yuhalamalar birbirine girmiş vaziyetteyken Wyatt'ın elinde bir mikrofon var.

QL3Uj2Gz_o.png

Sizin için neyin daha iyi olduğuna karar veren yorgun bir hacı geçmişti bu diyarlardan. Onu hatırladınız mı? Tepkilerinizden hatırladığınızı varsayıyorum çocuklarım. Bugün... icraattan hemen önceki söylev kısmını gerçekleştireceğim ve bunu hepimiz için biraz kısa tutacağım. Bugün, sizlere karmaşık bir bilmece sunmayacağım.. Adını doğru olarak bildiğiniz ama sizi yalanlarla dolu bir çukura götüren yolculuğunuzdan sizi alıkoymaya çalışmayacağım. Adına hayat dediğiniz bu garabet hikayenizde merak ettiğiniz, ışık tutulmasını istediğiniz noktalara değinmeyeceğim. Henüz yeni sona eren bu sirkteki delikanlıları izledim, gözlerinin içine baktım ve onlar benim hemen yakınlarında nefes aldığımı bilmeseler bile ben onların ciğerlerine sirayet ettim. Güçsüzler... iradesizler... onlar yaz mevsiminin çocukları. Ve benimle beraber, Bray Wyatt'la beraber, PGW'ye bir kez daha kış mevsimi geliyor. Ağustos güneşi altında kral tacını takanlar, Ocak ayında soytarı şapkasına talim olacaklar. Eğlence sona erdi; zira.... Güneyliler geri döndü. Follow... the buzzards.

Far From Any Road arenada yankılanırken Bray Wyatt sessiz gözlerle sandalyesinde sallanarak arenaya bakıyor. "Welcome Back" tezahüratları arenada yankılanırken Wyatt Family'nin hayra alamet olmayan bakışları arasında kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: