RPG Canavarları Yenmenin Tek Yolu


Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
210
Mesajlar
9,623
Beğeni sayısı
1,703
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Arka alanda ilk yardım odasındayız. Will Ospreay'e tıbbi müdahale edildiğini görüyoruz. Ospreay acı ile karnını tutarken, odaya giren kamerayı görünce gözü ona kitleniyor resmen. Müdahaleyi yarıda bırakıp ayağa kalkıyor. Görevlilerden birisi ona destek olmaya çalışıyor ama Ospreay onu ittiriyor. Hiçbir şey olmamış gibi kameraya yaklaşıyor.

Will Ospreay: Wow! Bazılarınız anlamayabilir ama bu kadar acı çekmek bazı insanları hiç olmadığı kadar hayatta hissettiriyor. Bence bunun ne demek olduğunu sen de çok iyi biliyorsun Malakai. Eğer bilmiyorsan, yakında öğreneceksin. Yakında çok iyi bildiğini sandığın Will Ospreay ile tanışacaksın. Bana bir şey öğretmeye çalışıyorsun ama ben güreşte her şeyin zaten ustasıyım. Yine de her zaman senin gibi ukalalar her zaman çıkar. Her zaman dünyayı en iyi bilenin onlar olduğunu düşünen insanlar çıkar. Senden nefret ediyorum Malakai. Bu öylesine kurduğum bir laf değil. Senden ve senin gibi karanlıklarda saklanan sırtlanlardan nefret ediyorum. Sürekli kendinizi Kaf dağının tepesine koyuyorsunuz ama bir sikim değilsiniz. İlk günden beri burada götümü yırtıyorum ve senin gibi sırtlanlar gelip aradan sıvışmaya çalışıyorsunuz. Karanlıklarda fırsat kovalıyorsunuz ve her darbede bel altı vurarak kendinizi güçlü zannediyorsunuz. Ancak Malakai sen bir bok değilsin. Sen de diğerleri ile aynı çöplüğe gideceklerden birisin. Sen bu sektör için bir zararsın. Sen bu şirket için bir zararsın. Senin gibi omurgasızların bu şirketi, benim sırtımda taşıdığım bu şirketi çiğnemelerine izin vermeyeceğim.

Ospreay ağzından kanla karışık bir tükürük atıyor yere.

Will Ospreay: Bu sıradan bir iş değil Malakai. Bu kişisel. Tamamen kişisel. Bea'ya saldırman, bana saldırman, bunları yapan ilk kişinin sen olduğunu mu sanıyorsun? Ben daha beterlerinden ayağa kalktım. Gördüğün gibi, yeniden ayaktayım. Ayakta kalmaya devam edeceğim. Money in The Bank'de Malakai, sana gerçek Ospreay'i getireceğim. Bu ders için çok mu hevesliydin Malakai? TEBRİKLER OROSPU ÇOCUĞU! Ancak öğrenerek çıkan sen olacaksın. Senden önce de defalarca kez beni bitirmeye çalışan oldu. Ancak hiçbiri şu anda PGW'de değil. Ben ise buradayım. Gerçek bir savaşçı gibi ayaktayım. Senin gibi kalleşçe şeylerin arkasına sığınmıyorum. Buradayım ve sana olacakları söylüyorum. Money in The Bank'de benimle ringe çıkacaksın. Sonrasında seni döveceğim ve döveceğim ve döveceğim, en sonunda kendi annen baban ve karın seni tanıyamayana kadar döveceğim... Sadece ring değil, bütün PGW senin parçalarınla kaplanana kadar seni yumruklayacağım. Bu senin istediğindi Malakai. Bundan daha önemlisi, BU SENİN HAK ETTİĞİN ŞEY! Saklandığın karanlıkların hepsini senin kanınla dolduracağım. Daha fazla akıl oyunu yok Malakai. Sen, ben ve ring. Seni köpek gibi yerlerde sürükleyeceğim. Senin gibi canavarlarla savaşmanın yolu bir canavara dönüşmek. Money in The Bank'te bir canavara dönüşeceğim. Senin gibi canavarları yenmenin tek yolu var. Senin gibi canavarları yok etmek için, senden daha beter bir canavar olacağım. Seni bu şirketten tamamen silmiş olacağım. Bu PGW'ye yapacağım son iyilik olsa bile, seni bu şirketten süreceğim.

Ospreay kameranın dibine giriyor iyice.

Will Ospreay: LAST WORLD BEATER SENİN İÇİN GELİYOR MALAKAİ! HİÇBİR KARANLIK KÖŞE SENİ SAKLAYAMAYACAK! KOŞ!

Ospreay eliyle kamerayı ittiriyor. Kamera yere düşerken Ospreay'in kapıyı çarpıp odadan çıktığını ve peşinden sağlık görevlilerinin koştuğunu görüyoruz. Görüntüler bunula birlikte sonlanıyor...
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: