Girişte yeni PURE Şampiyonu Jey Uso bulunuyor. Kendisinin müziği duyulduğu andan itibaren arenada büyük bir uğultu kopuyor.
Mikrofonu eline alan Jey Uso konuşmaya başlıyor.
Jey Uso: Dostum, şu anda burada durmak çok güzel. Şu güzelliğe bakın, dostlar! Bu sadece bir kemer değil; bu benim onurum,şerefim. Ve bu iplerin arasına her adım attığımda, sizin önünüze çıkmak mükemmel bir his. Şimdi size şampiyon olmakla ilgili bir şey söyleyeyim. Bu sadece bel çevresinde bir unvandan daha fazlası. Şampiyon olmak mücadeleyle, eziyetle, fedakarlıklarla ilgilidir; kendinden daha büyük bir şeyi temsil etmekle ilgilidir. Ve bu da bu botların bağcıklarını her bağladığımda tam olarak bunu yapıyorum. Buradaki sadece altın ve deri değil; bu bir sembol. Spor salonunda geçirilen sayısız saatlerin, yollarda geçirilen uykusuz gecelerin ve ringin içinde ve dışında yaşanan savaşların sembolü. Ama bu aynı zamanda bana inanan, iyi günde de kötü günde de benimle birlikte yol alan her birinizin sembolü. Sadece kendim için savaşmıyorum; kanım, ailem ve inandıkları şey uğruna eziyet etmek zorunda kalan herkes için savaşıyorum. Yoruldum, ama işte buradayım; şampiyonunuz olarak dimdik duruyorum. Sıraya giren tüm güreşçilere, saçma sapan konuşan tüm şüphecilere, size bir mesajım var; öne çıkın ya da kenara çekilin, çünkü buradaki bu sadece bir kemer değil; bu bir yaşam biçimi. Uso hapishanesine hoşgeldiniz.
Seyirciler "Uso! Uso! Uso!" tezehüratı ile karşılık verir...
Jey Uso: Fısıltıları duyuyorum, şüpheleri duyuyorum. 'Bunu tekrar yapabilir mi? Zamana dayanabilir mi?' diyorlar. Pekala, şunu açıkça belirteyim; ben şüpheyle gelişirim. Şüphecileri inananlara dönüştürürüm ve inananları da büyüklüğün tanıklarına dönüştürürüm. Ben bu noktaya tesadüfen gelmedim. Mücadele ettim, savaştım ve sonunda zirveye çıktım. Ve bu şampiyonluğu benden alabileceğini düşünen herkese iki çift sözüm var: G*tünüz yiyorsa hadi gelin. Şampiyon bir savaşçı olarak burada dururken dünyaya söylüyorum; bu bir saltanat değil; bu bir devralma. Jey Uso burada kalacak ve Uso Hapishanesi hiçbir zaman kapanmayacak !
Jey Uso mikrofonu fırlatıyor ve girişe doğru yöneliyor. Seyircilerin deli gibi cheer'lerine karşılık onları selamlıyor ve alanı terk ediyor....