RPG Ormanın Kralı Geldi


Sadie Adler

PG.com Kullanıcısı
Katılım
9 Ağu 2023
Konular
1
Mesajlar
127
Beğeni sayısı
16
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Heath Slater


İLERLE! GÜREŞ TARİHİNİN GÜNAH KEÇİSİ GİRİŞTE. SEYİRCİLERDEN KARIŞIK TEPKİLER GELİYOR JACK PERRY'E. HEMEN MİKROFON ALIP KONUŞMASINA BAŞLIYOR.

intro-1668953103.jpg


"PGW! Beni gördüğünüze sevinmemiş gibisiniz. Anlaşılan ismim daha bu bok kokan binaya adımımı atmadan dakikalar önce kulaklarınıza gelmiş. O zaman sizi tebrik ediyorum. Çünkü duyduğunuz her şey doğru. O imzayı atar atmaz yaptığım ilk iş Christian Cage denilen gavat orospu evladının kafasına bir tane patlatmaktı. Bununla gurur duyuyorum. Yine olsa yine yapardım. Hatta emin olun bu kadar hafif değil, o yaşlı piçi bir daha ayağa kalkamayacak şekilde yaralardım."

maxresdefault.jpg


"CHRISTIAN CAGE! Beni dinlediğini biliyorum piç kurusu. Seninle yarım kalan bir işimiz vardı. Buraya bunu bitirmeye geldim. Ama bu sefer eskisi gibi olmayacak. Sadece sana zarar vermeyeceğim. Çevrendeki herkese zarar vereceğim Christian. Ama önce seninle! Yanındaki sürtükle de uğraşmak isterdim... Ah piçin evladı ah, bundan zevk almayacağını bilsem ilk önce onunla uğraşırdım. Ama ona yaptıklarımı görünce küçük penisinle oynayıp kendini tatmin edeceğini biliyorum. Bu yüzden onu sona bırakıyorum. Senin o eskimiş kemiklerini teker teker kırdıktan sonra o şıllığı ganimet niyetine orospum yapacağım."

PERRY MİKROFONU FIRLATIYOR VE ÖFKEYLE ARKA ALANA DÖNÜYOR.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: