RPG Revizyoner

Caliph

british master
Konular
230
Beğeni sayısı
1,488
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito

64f14-17053841388622-1920.jpg

Sher! Jinder Mahal PGW Superstars şovunda R-Truth'a karşı çıktığı maçtan sonra ilk kez, bir şeyler adına konuşmak adına ringe geliyor.

"Bu bir ulusa sesleniş! Bütün uluslara... Amerika Birleşik Devletleri beni iyi dinle ya da Japonya... Dahası mı? ANA YURDUM HİNDİSTAN! Şu esnada kulaklarınızın dikkati ben de, bunu biliyorum. Yok, yok; hayır buraya pespaye bir etnisite kargaşası yaratmaya gelmedim. Vince McMahon p*çinin eline yüzüne bulaştırdığı bir evren değil burası ya da adına da Attitude Era denmiyor. Ben hepimizin ortak çıkarı doğrultusunda ve herkesin burada güreşçi ya da güreşsever olarak yer almasını sağlayan güreş endüstrisi adına konuşmayı daha doğru buluyorum. Baylar ve azınlıkta olan bayanlar... Bu bir gaf değil, güreş bir erkek sporu... Profesyonel Güreş ise bir erkek sanatı..."

Olumsuz tepkiler çoğalıyor bu kısımda Jinder'a fakat o hiç bunlardan rahatsız olmuş değil, devam ediyor...

"Hadi... İşinize bakın, güreş değil sizin olmanız gereken konum. Twitter ya da X... Ne s*kimse, bu eril nefretinizi o ortamlarda kusun. Çünkü burada sizi dinleyen de olmaz, olası bir ters anında affeden de... Güreş bir erkek meşgalesi dedim, evet fakat her erkeğinde yapabileceğini söylemedim. Kasıt farklı, zihniyet çok farklı... Bakın baylar, bu tüm dünyada icra edilen bu meseleyi Birleşik Devletliler ya da Japonyalılar rehin almış durumda, bunun farkında mısınız? Düşünüldüğünü ya da daha doğrusu bunun önemsendiğini hiç tahmin etmiyordum, yanılmadım! JINDER MAHAL YANILMAZ! Tekdüzeliğe bir son vermenin, bazı klişe durumlara; tadı ve lezzeti çoktan kaçmış hatta bayatlamış ve güreşi yavaş yavaş zehirleyen bu klişe durumlara bir son vermenin, bu fitili itinayla yakmayı başlamanın tam sırası değil mi? Bir Hindu erkeği bunu başaracak, başka kime nasip olabilirdi ki? Ganj Nehrinde çocukluğu geçmiş, kutsiyet sahibi küçük Yuvraj... Profesyonel güreşin içine dahil olacağını bilemezdi 25 sene önceye kadar belki evet... Fakat olgunlaşmaya ve güreş sektörüne adım attığı günden bu yana o çocukluk yaşantısının bütün bunlara sahip olmasını sağladığının da farkındaydı. O farkındalığı sizlerin de sahiplenmesini istiyorum! Jinder Mahal, güreşin içinde bir revizyoner kimliği ile mücadele edecek. İster sevin veya bütüne yakınının hissedeceği duygu olarak sevmeyin, nefret besleyin... Hemen şimdi... Beni dışlayın ve kin torbanızın bezesi olarak görün. Bütün bunları yapın, sonuç değişmeyecek. Sizin duygularınız o küçük Yuvraj'ın kemale ererek oluşturduğu Modern Zamanların Maharajası kimliğini, günümüz dünyasının şartları ve standartları ile revizyoner bir kimlikle birleştirmesini engelleyemez. Ben bu şirketin "top guy" sınıfında değilim, niyetim de yok. Amacım birkaç aylık, kısa periyodik bir şöhret değil. Bu gözler kısıtlı zaman dahilinde en tepelerden, dibe batanları da gördü. Ben bu şirketin ya da evrenin korkulan ismi değilim, öyle bir amacım da yok. Ben saçma söz öbekleriyle edebiyat ya da felsefe yapmaya çalışan atanamamış Hollywood memuru değilim, oturduğun masanın baş köşesinden kalk ve masanın ortasına doğru bir göz at. Hollywood kontratı orada hazır olabilir, değilse Dwayne ne zaman jabroni?"

Screenshot-2024-01-15-at-5.06.28%E2%80%AFPM-600x338.jpg

"Kısa tutacağım, çoğu zaman olacağı gibi. Yeri gelecek uzun uzadıya da konuşacağım. O gün gelene kadar konuştuklarıma değil, yaptıklarıma ve şahit olduklarınıza odağınızı vermenizi isterim. Revize edilecek çok şey var BAYLAR!"

Jinder Mahal, kadınların başta olmak üzere çoğu kişinin olumsuz tepkisini alarak arka alana bu tavırları iplemez vaziyette gidiyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: