AEW Maç Kalitesi Anlamında WWE'yi Bombalıyor

Akashi

the front man
Konular
647
Beğeni sayısı
1,987
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Kime göre iyi maç derler adama.

Workrate maçlar iyi maçlar değildir, amatörlerin işidir. Asla para kazandırmaz, bir yerden sonra tekrara girdiğinden zevkli de değildir. Hikaye anlatamayan, karakter geliştiremeyen adamların güreşçi olarak hiçbir ağırlığının olmaması da bu yüzdendir.

Malumat bu kadar.
Yazdığımla alıntıyı bağdaştıramadım da ben kendi kişisel zevkime göre güreşi takip ediyorum. Neyin para getirdiği ya da internet aleminin hangi maçı ön planda tuttuğu pek umrumda değil. Hikaye ile başlayan cümle de tam olarak zevkimin ne olduğunu anlatıyor zaten.

Konular
100
Beğeni sayısı
1,693
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Yazdığımla alıntıyı bağdaştıramadım da ben kendi kişisel zevkime göre güreşi takip ediyorum. Neyin para getirdiği ya da internet aleminin hangi maçı ön planda tuttuğu pek umrumda değil. Hikaye ile başlayan cümle de tam olarak zevkimin ne olduğunu anlatıyor zaten.
Hacı yok mu andrade vs aleister black ya tüm maç birbirlerine tekme atsınlar çat çut diye izleriz mesela.

Akashi

the front man
Konular
647
Beğeni sayısı
1,987
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Hacı yok mu andrade vs aleister black ya tüm maç birbirlerine tekme atsınlar çat çut diye izleriz mesela.
Hacı adamlar 1 senedir blacki tekli maça çıkarmıyor yav batsın bu şirket acil alayım wwe’me.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,929
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Joe'nun ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Kendisinin kalitesini gayet iyi biliyorum. Ama WWE efsanesi olmak TNA efsanesi olmaktan daha kaliteli bir şey.

Adam sadece TNA efsanesi değil ki AJ Styles gibi komple paket. WWE'de sakatlıkları olmasaydı zaten top seviye adamlardan birisi olacaktı. Mevzu Seth > Joe gibi basit bir denklem kurmuş olman.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Maça önem vermemen üzerine ekleme yaptım. Doğrudan sana cevap olarak vermedim, destek verdim düşünceye. İyi forumlar.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
614
Beğeni sayısı
1,220
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Adam sadece TNA efsanesi değil ki AJ Styles gibi komple paket. WWE'de sakatlıkları olmasaydı zaten top seviye adamlardan birisi olacaktı. Mevzu Seth > Joe gibi basit bir denklem kurmuş olman.
Dediğim gibi Joe'nun kalitesini zaten biliyorum. Joe sakatlanmasaydı WWE'de belki de Seth'in esamesi okunmayacaktı. Yoksa bende biliyorum Joe'nun Seth'ten iyi olduğunu. Özetle şimdiye bakarsak Seth'in Joe'dan bir-iki gömlek üstün olduğu aşikar.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,929
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Dediğim gibi Joe'nun kalitesini zaten biliyorum. Joe sakatlanmasaydı WWE'de belki de Seth'in esamesi okunmayacaktı. Yoksa bende biliyorum Joe'nun Seth'ten iyi olduğunu. Özetle şimdiye bakarsak Seth'in Joe'dan bir-iki gömlek üstün olduğu aşikar.

Kariyer olarak evet WM ME'si gördü ama güreşçilik açısından Na Na direkt Joe ona katlar.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Bu sefer de bir tik abarttin sanki. Adama sirketin gelecegi olarak bakiyorlardi Joe push alsin almasin yine Joe'dan iyi olurdu WWE kariyeri. Ha bence de Joe daha iyi.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
614
Beğeni sayısı
1,220
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Bu sefer de bir tik abarttin sanki. Adama sirketin gelecegi olarak bakiyorlardi Joe push alsin almasin yine Joe'dan iyi olurdu WWE kariyeri. Ha bence de Joe daha iyi.
AEW'da ana kemer verilen adama WWE'de neler yapmazlardı. Keşke sakatlanmasaydı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: