WWE Beni Aptal Yerine Koyuyor, Mahal vs. Seth Maçı Hakkında

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,766
Beğeni sayısı
1,595
PG Nakit
4,125
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Evet arkadaşlar bu saçmalık böyle devam edecek yine bir kemer maçı yine aynı son. Jinder Mahal wwe kemerini kesinlikle almalıydı.

Şovları meraklı beklerdi izleyiciler "ya mahal'a kemer verdiler acaba ne olacak ne yapacaklar wm'ya bu kadar yaklaşmışken" dedirtebilirlerdi izleyicilere. Abi tamam mahal'a verin kemeri sonra gidin Elimination Chamber'da tekrar Seth'e verin izleyiciler biraz şaşırsın ya. Desinler Seth'e mi verecekler Rumble'ı yoksa diye. Kemer değişikliği olsun anasını satayım WM'dan WM'ya değişiyor kemerler yeter. Bir de Mahal yani bu adam boru değil ki bu dönemde ilaç olurdu vallahi millete ucubelik yapardı ne güzel. Hintli izleyicilerde bu dönemde daha çok artardı. YAW WWE VALLAHİ GRAM AKIL YOK YEMİN EDERİM YOK YA.

Şimdi ne olacak yine aynı saçma sapan işler Seth WM'ya kadar kemeri tutacak. Ben anlamış değilim zaten yılda bir kere değişiyorsa ne diye haftalık şova kemer maçı koyuyorsunuz izleyiciler aptal mı? Evet aptalım ben. WWE bana aptal diyor ben aptalım Mahal'ın kemer alacağını sandığım için.

Ben bu rezillikleri haftalık şovlarda kemer değişikliği olmaya başlayana kadar izlemeyeceğim.​

Moderatör tarafında düzenlendi:

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
WWE ana kemerleri aşırı sıkıcı kullanıyor, hiçbir heyecanı yok. Cody ve Punk'ın Mania'dan kemer ile ayrılacakları da %99 ihtimal, hiçbir sürpriz ya da bilinmezlik yok. Merak ettirip baktırtmıyor bile kendine.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: