RPG Kendine Gel

Kirumi Tojo

PG.com Kullanıcısı
Konular
5
Beğeni sayısı
74
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Daniel Bryan
b466cd48d0a02a2b397b180dc70c3945.jpg

Kameralar PGW Performans Alanının girişinde açılıyor. Big E Langston ve AJ Lee'nin beraber olduğunu görüyoruz. Big E karnını tutarak yavaş yavaş kapıya doğru ilerliyor. Big E'nin sinirli olduğunu bakışlarından anlayabiliyoruz. AJ, Big E'i sakinleştirmek amaçlı övgüler yağdırmaya çalışıyor.

AJ Lee: Biggy, sen bizim tek ve en değerli korumamızsın tatlım. Gelişmemiz gerekiyor. Bu hafta ki antrenmana hazır mısın bakalım?

Big E bir an duraksıyor ve öfkesini zar zor durdurup sert bir ses tonuyla AJ'a dönüyor.

Big E Langston:
Hazırlıklı olmazsak, başarısız oluruz. Bu bir kere olur, bir kere daha olmaz.

AJ Lee: Bunları takmaman gerekiyor Biggy, hadi gidelim.

AJ Lee ve Big E kapıdan içeri giderken kameralar kapanıyor.

2eb330a78ad73ea5273ff1114e07c1ec.jpg

AJ Lee, Big E ile beraber PGW Performans salonuna giriyor. Bir çok çaylak güreşçinin olduğunu alanda görüyoruz. AJ Lee ekipmanların olduğu bölüme doğru ilerlerken Big E'nin sinirli bakışlarla AJ Lee'i izliyor. AJ, Elinde bir Pad Eldivenleri, Birde Boks Eldivenleriyle beraber Big E'nin yanına dönüyor. AJ, çocuksu ve tatlı bir sesle Big E'e sesleniyor ama Big E pek oralı olmuyor.

AJ Lee: İhtiyacımız olan şeyleri aldım, hazır mısın?

Big E'nin cevap vermediğini görüyoruz. Umursamaz bir tavırla etrafı izliyor. Bu kez AJ, Big E'nin duyması için yüksek sesle konuşuyor.

AJ Lee: Dünyadan Big E'e, hazır mısın?!

Big E iç çekiyor ve AJ'ın omzundan tutup hafifçe bir kenara itiyor ve boks eldivenlerini takıyor. Sinirli bir ifadeyle ringe giriyor AJ ise anlam verememiş bir ifadeyle beraber Pad Eldivenlerini giyip kendisi de ringe ilerliyor. AJ ve Big E ringe girdikten sonra ikilimiz karşı karşıya geliyor ve AJ, konuşmasını sürdürüyor.

AJ Lee: Biggy, odaklanman lazım. Sinirinin kendini ele geçirmesine izin vermemen gerekiyor. Emin ol rakiplerin bunu çok isterdi. Eğer ki kendine hakim olamazsan bir şeyi başaramazsın, beni anlıyor musun?

Big E, AJ'ın kelimelerinden etkilenmiş görünse de sinirli ve umursamaz tavrını ortaya koyarak AJ'a cevap vermemeyi seçiyor. Ama AJ, Kollarını Big E'nin yanağına koyup gözlerinin içine bakıyor. Big E Sinirli ama şaşkın bir halde AJ'ın ne yapacağını izliyor.

AJ Lee: Bak, Yota Tsuji kim bilmiyorum ama her ne bok yığınıysa bizim seviyemizde değil. Onu düşünüyorsun, Ona sinirlisin. Kaybetmeyi sevmiyorsun.... Seni anlıyorum Biggy. Ama.... Sinirinin kendini ele geçirmesine izin vermemelisin. Beni anlıyor musun Koca Adam? Seni seviyorum. Ziggler seni seviyor. İkimiz de seni seviyoruz. Sen bizim biricik değerli korumamızsın. Kendini bu hale sokma ve lütfen kendine gel. Sen korkak değilsin, sen bir Savaşçısın. bir savaşçının, yenilmeyi hazmetmesi gerekir. Eğer ki böyle olmaya devam edersen, sadece bizim aleyhimize olan davranışlar sergilersin. Göster kendini Koca Adam! Tüm gücünü göster! Anlaşıldı mı?

AJ, konuşmasını bitirdikten sonra gözlerini Big E'e doğrultuyor. Big E bu motivasyon konuşması sonrası afallayarak AJ'e soğuk bir ses tonuyla cevap veriyor.

Big E: Pekala, Anlaşıldı Prenses.

AJ Lee: Güzel.

AJ, motivasyon konuşmasından olumlu bir yanıt aldıktan sonra belini yavaşça geriye doğru yönelterek ellerini Big E'nin yanağından geriye çekip karşısında duruyor.

AJ Lee: Çalışma zamanı, koca Adam. Bu kadar drama yeterli. Şimdi rakiplerini parçalamak istiyorsan var gücünü ortaya koy!

AJ, Big E'i gazlandırmak için elinden geldiğince iyi bir motivasyon konuşmasıyla Big E'i kendine getirmeye çalışıyor. Big E kafasını yukarı kaldırıp AJ'ın dediklerini onaylayıp Pad eldivenlerine sert ve kontrollü yumruklar atmaya başlıyor. İkilimiz bu görüntülerle antrenman yapmaya devam ediyor. Kameralar antrenman görüntüleriyle beraber kapanıyor.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: