TNA, AEW’yu Geçti Mi?

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Senin dediğin şey tamamen zırva kardeşim. Ayrı ayrı biletler satılıyor, iki geceye bilet alana şirket indirim uyguluyor pazarlama taktiği olarak. Benim dediğim mevzu gerçekten yaşandı.

Paçalarınızdan bok akıyor, daha derdiniz Punk. Biz o defteri kapatalı çok oldu, AEW’nun şu anki haline gülüp eğleniyorum. HR departmanı bile yürütemeyen şirket niye beni tetikliyor olsun?
Bu zırvayı favori güreşçin ortaya attı (:

O defteri kapatabilsen Anti-AEW propaganda başı olmazdın gardaşım.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Bu zırvayı favori güreşçin ortaya attı (:

O defteri kapatabilsen Anti-AEW propaganda başı olmazdın gardaşım.
Tony, kendisini dava etmesin diye Punk ve Ace’e ömür boyu NDA imzalattı. Kadrosunda olan herkesten fazla para ödüyor. Punk tarafı haklı, hala bunu kabul edemeyecek kadar fanatiksin kanka.

Benim AEW ile derdim Punk yokken başladı. WWE tekelini bitirebilmek için en büyük şansımızı böyle salak bir ürünle heba ettikleri için bugün hala geyik muhabbetimin bir parçası. Ama sen buna istediğin adı koyup kendini avutabilirsin. Shad Khan musluğu kapattığı gün batacak bir şirketin fedailiğini yapıyorsun.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Tony, kendisini dava etmesin diye Punk ve Ace’e ömür boyu NDA imzalattı. Kadrosunda olan herkesten fazla para ödüyor. Punk tarafı haklı, hala bunu kabul edemeyecek kadar fanatiksin kanka.
Contextle alakası yok.
Benim AEW ile derdim Punk yokken başladı. WWE tekelini bitirebilmek için en büyük şansımızı böyle salak bir ürünle heba ettikleri için bugün hala geyik muhabbetimin bir parçası. Ama sen buna istediğin adı koyup kendini avutabilirsin. Shad Khan musluğu kapattığı gün batacak bir şirketin fedailiğini yapıyorsun.
Trolluk yapmıyorum işime bakıyorum güreş eğleniyorum. 🤙

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Contextle alakası yok.

Trolluk yapmıyorum işime bakıyorum güreş eğleniyorum. 🤙
Punk meselesini öne sürüp dandik şirketten nefret ettiğimizi sen iddia ettin. Şahsım adına durumun böyle olmadığını anlatıp bir de üzerine düşündüğün gibi olmadığını somut gerçeklerle anlatıyorum. Daha ne bağlamı arıyorsun bilemedim kanka.

Trollük yapıyorsun demedim. AEW’nun yaptığı şeyden zevk alabilirsin ama yapılan şey güreş değil. Ben güreş hayranı olarak konulan ürüne güreş denilmesinden güceniyorum. Zaten güreş hayranları da böyle düşündüğü için arenalara gitmiyorlar, favorilerinizin bulunduğu segmentler geldiğinde televizyonları kapatıyorlar. Tekrar söylüyorum, somut verilere dayalı gözlemlerim bunlar. Senin birey olarak ne düşündüğün bu gerçekleri değiştirmiyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: