Promo Çeviri | "İkiz Gibi Görüneceğiz"

Bulletproof

#uncensored
Konular
166
Beğeni sayısı
333
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
"Stone Cold" Steve Austin
1 1

Jim Ross: "Baylar ve bayanlar hepimizin bildiği gibi 20 Nisan'da, Rochester, New York'ta bu adam, Mankind, WWF Şampiyonluğu için Undertaker ile mücadele edecek. Fakat bence hepimiz Mankind'ın geçen hafta Undertaker'ı neden yaktığını merak ediyoruz. Seni buna ne sürükledi? WWF Şampiyonu olma yolundaki hırsın mı? Geçen hafta yaptıklarının açıklaması intikam ya da başka pis bir sebep mi?"

Mankind: "Hepsi utanç verici görünüyor. Bu spordaki en tehlikeli müsabakalarından biriyle uğraştık ama bütün bunlar olup bittiğinde bunu hissetmekten kendimi alıkoyamıyorum, Undertaker beni tam olarak tanımıyor. Bir uçakta kendi yanmış derinin kokusunu burun deliklerinde hissederken 14 saat oturmak nasıl hissettiriyor biliyor musun? İşte ben biliyorum. Ve bu beni deli ediyor. Evine gittiğinde karın sana "Ne yanıyor?" diye sorduğunda 'ben' demek nasıl hissettiriyor biliyor musun? Size hayatımı anlatmalıyım.

Ve oradaki, Mankind gibi birisinin kutsal izdivaç yapmış olabileceğine inanmayan insanlar, size sadece şunu diyebilirim: O lanet televizyonlarınızı kapatın! Başka bir güreş programı seyredin! Çünkü burada gerçeklerle cebelleşiyorum. Gerçek bir hayat, Undertaker, çocuklarımın silah ateşi seslerine uyandığı, kenar mahallelerde yaşayan pislik beyazların evimi taş bombardımanına tutup 'Öl, Mankind, öl!' diye slogan attığı bir hayat. 3 yaşındaki kızım bana 'Koru beni babacığım! Koru beni!' dediğinde gözlerinin içine baktım ve 'Yapamam, çünkü babacığın yolda, her yılın 300 gecesi, 17. beyin sarsıntısıyla uğraşıyor, Undertaker tişörtü giyen cani pislikler tarafından tükürülüyor, serseri kılıklı tatlı çocukların açılış maçlarında kazandığı paranın yarısı kadarını kazanmak için main event'te güreşiyor.'

Bana bahaneleri soruyorsunuz, benim hiç yok. Eğer sen Mankind isen, ihtiyacın olanlar sadece... sebepler."

Jim Ross: "Peki, söyle, Undertaker'ın ne kadar çirkin/şekilsiz olduğunu kenara koyarsak, onu 20 Nisan'da gördüğümüzde, Undertaker ve Mankind'ı WWF'in en değerli ödülü için ne tür bir maçta görmeyi beklemeliyiz?"

Mankind: "Oswald, Kennedy'yi vurduğunda deliydi. Ama yine de tekrarları izledik, tekrar ve tekrar, katil nişan aldığında hepimiz gerildik. 'Hey anne, burada başkanın beyninin parçaları dağılıyor!' Hristiyanları artık aslanlara atamayız. Toplum ortasında idam yok. Buna en yakın sahip olduğumuz şey Undertaker ve Mankind. Ateş topunun kötü olduğunu düşündüyseniz, çocuklarını seven kadınlardan ve ailelerden rica ediyorum: Pay-per-view'u almayın! Çünkü yaşanacaklardan ahlaken ben sorumlu olmayacağım. Ama bütün seyirciler senin yanmış derinin kokusunu duyup mideleri bulanana kadar, sen rastgele vücut parçalarının fırlatılmış olduğu bir yığına dönüşene kadar durmayacağım.

Ve kendimi kandırmayacağım. Bu benim gayet son maçım olabilir de. Ama acil odasında rezervasyonum var ve senin için de bir tane ayırtma zahmetinde bulundum çünkü işimiz bittiğinde -Paul Amca, hediyeyi göster- buna ihtiyacın olacak. Çünkü biz... İKİZ GİBİ GÖRÜNECEĞİZ!

[Paul Bearer maskeyi sakladığı örtüyü kaldırır]

Dünya ağır siklet şampiyonu olarak aldığın son nefeste bunu düşüne..."

[Undertaker'ın müziği çalar ve Undertaker'ın videosu titantronda gözükür. Ardından bilinmeyen bir yerden konuşmaya başlar.]

The Undertaker: "Mankind... Paul Bearer... cehennem azabı, sonsuz lanet. Bunun hakkında ne biliyorsunuz? Ben hepsini çok iyi biliyorum. Ve yakında sen de bileceksin, Mankind! Sıcaklığı hissedeceksin ve ıstırabının artık acı vermemesini sağlamaya çalışırken seni sonsuz lanete mahkum bıraktığımı bileceksin. Etin kemiğinden yanarak ayrıldığında ve ateş seni yuttuğunda her şey sona erdi sanacaksın. Ancak her şey daha yeni başlamış olacak! Seninle şu saatten sonra uğraşmayacak olmam için... Yaptıkların için ebediyen azap çekmek zorundasın! Yakında ruhlar kasesini açacağım ve en ölümcül iblisleri salacağım. [Mankind ringde dizlerine çökmüş, bir ileri bir geri durmadan sallanıyor.]

Görüyorsun, Paul Bearer, karanlığı bildiğini sanıyorsun... Karanlık hakkında bildiğin her şeyi öğrettim ama benim bildiğim her şeyi öğretmedim. Bütün bunlar yaşanıp bittiğinde sen de anlayacaksın, cehennemin bile öfkesinin Undertaker'ın... intikamından daha hafif olduğunu..."​

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
555
Beğeni sayısı
1,348
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Foley bir güreşçiden çok daha fazlası kesinlikle. Bu tarz karakter işini en iyi kotaran isimdi endüstri tarihinde. Şirket modern zamanlarda bazı isimlerde de denedi bunu ama Foley'in yaptığının yerini asla tutmadı bence hatta bazen yavan bile kalmış olabilir. Çeviri için eline koluna sağlık.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: