Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İtiraf ve Dertleşme Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kero" data-source="post: 3423" data-attributes="member: 35"><p>Merhabalar değerli kardeşlerim, değerli ablalarım, abilerim ve sevgili dostlarım.</p><p></p><p>Bu yazımda bir kaç argo kelime kullanabilirim, kullanırsam yönetimden ve diğer üyelerden özür dileyerek başlıyorum yazıya. Normalde çok uzun bir yazı geçiyordu aklımdan fakat üşendim o kadar yazmaya bizimde bir parmağımız var yani kardeşim.</p><p></p><p>Normalde hayatı çok dalga dümene vuran birisiyimdir, hiç bir şeyi takmam birisi benim hangi konuda ciddi olduğumu hangi konuda dalga geçtiğimi bile anlamaz, en ciddi anımda bile dalga geçiyorum sanarlar. Forumdaki sizlerde belki beni her şeyle dalga geçen canı sıkılıyor diye ban yiyen biri olarak tanımlarsınız doğrudur. Bu yazdığımında birazdan yazacağımla alakası yok ama niye yazdım bilmiyorum.</p><p></p><p>Çok uzun tutmak istemiyorum dostlarım direkt girecek olursam klasik bir kız meselelerinden birisi.</p><p></p><p>Olayın başı geçen geçtiğimiz yaz değil ondan önceki yaza dayanıyor. Bir arkadaşımın bana bir kızı yakıştırması ile başladı bu olay zinciri. O kadar çok dalga geçildi ki ortamda benle kendi içimde "lan niye olmasın?" diye diye kendimi bildiğiniz aşık ettim.</p><p></p><p>Sonra sırf ilerleyebilelim diye bir grup açıldı ve aybi gruba girdik arkadaş grubuna. Özelden de mesajlaşıyorduk ve gerçek hislerimi, grubun neden kurulduğunu falan fistan söyledim kıza. Kız bana bizim sınıftan başka birisiyle konuştuğunu söyledi bana. Bende medeni bir şekilde "tamam, inşallah güzel günler yaşarsınız" dedim ve olayı kapattım. Ancak aynı sınıfta olduğumuz için sürekli onu görüyordum zaten önümde oturuyordu. Ve ne zaman erkek arkadaşı ile tartışsalar olayda benim adım falanda geçiyordu hiç bir şey yapmamama rağmen Okul kapandı kız bizim karşı taraftaki özel okula geçiş yaptı.</p><p></p><p>Yaz geldi zaten görüşmediğimiz için unuturum gider diye düşündüm ama olmadı, okul açıldı zaten aynı okulda değiliz dedim unuturum dedim yine olmadı. Koskoca bir sene küçücük bu semtte görmedim kendisini ama bugün konser akdamında gördüm. Omuza çıkmış şarkı söylüyordu. 1 sene görmedim ama inanır mısınız? İçimde ki şey büyüdü. Baya bir büyüktü ve unutmaya çalıştığım bu noktada da kendisinin sevgisi daha da büyüdü. Bana selam verdi konustuk normal bir arkadaş gibi.</p><p></p><p>Bu konuyla ilgili napacagimi gram bilmiyorum ama bunu da buraya böyle yazasim geldi. Vaktinizi aldıysak bakmayın kusura.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kero, post: 3423, member: 35"] Merhabalar değerli kardeşlerim, değerli ablalarım, abilerim ve sevgili dostlarım. Bu yazımda bir kaç argo kelime kullanabilirim, kullanırsam yönetimden ve diğer üyelerden özür dileyerek başlıyorum yazıya. Normalde çok uzun bir yazı geçiyordu aklımdan fakat üşendim o kadar yazmaya bizimde bir parmağımız var yani kardeşim. Normalde hayatı çok dalga dümene vuran birisiyimdir, hiç bir şeyi takmam birisi benim hangi konuda ciddi olduğumu hangi konuda dalga geçtiğimi bile anlamaz, en ciddi anımda bile dalga geçiyorum sanarlar. Forumdaki sizlerde belki beni her şeyle dalga geçen canı sıkılıyor diye ban yiyen biri olarak tanımlarsınız doğrudur. Bu yazdığımında birazdan yazacağımla alakası yok ama niye yazdım bilmiyorum. Çok uzun tutmak istemiyorum dostlarım direkt girecek olursam klasik bir kız meselelerinden birisi. Olayın başı geçen geçtiğimiz yaz değil ondan önceki yaza dayanıyor. Bir arkadaşımın bana bir kızı yakıştırması ile başladı bu olay zinciri. O kadar çok dalga geçildi ki ortamda benle kendi içimde "lan niye olmasın?" diye diye kendimi bildiğiniz aşık ettim. Sonra sırf ilerleyebilelim diye bir grup açıldı ve aybi gruba girdik arkadaş grubuna. Özelden de mesajlaşıyorduk ve gerçek hislerimi, grubun neden kurulduğunu falan fistan söyledim kıza. Kız bana bizim sınıftan başka birisiyle konuştuğunu söyledi bana. Bende medeni bir şekilde "tamam, inşallah güzel günler yaşarsınız" dedim ve olayı kapattım. Ancak aynı sınıfta olduğumuz için sürekli onu görüyordum zaten önümde oturuyordu. Ve ne zaman erkek arkadaşı ile tartışsalar olayda benim adım falanda geçiyordu hiç bir şey yapmamama rağmen Okul kapandı kız bizim karşı taraftaki özel okula geçiş yaptı. Yaz geldi zaten görüşmediğimiz için unuturum gider diye düşündüm ama olmadı, okul açıldı zaten aynı okulda değiliz dedim unuturum dedim yine olmadı. Koskoca bir sene küçücük bu semtte görmedim kendisini ama bugün konser akdamında gördüm. Omuza çıkmış şarkı söylüyordu. 1 sene görmedim ama inanır mısınız? İçimde ki şey büyüdü. Baya bir büyüktü ve unutmaya çalıştığım bu noktada da kendisinin sevgisi daha da büyüdü. Bana selam verdi konustuk normal bir arkadaş gibi. Bu konuyla ilgili napacagimi gram bilmiyorum ama bunu da buraya böyle yazasim geldi. Vaktinizi aldıysak bakmayın kusura. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İtiraf ve Dertleşme Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol