Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İtiraf ve Dertleşme Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="RDT" data-source="post: 308908" data-attributes="member: 138"><p>2021'den bu yana hayatım adeta bir rollercoaster gibi geçiyor. Özellikle son bir yıl. Şu andan bakıyorum kendimi her yere savurmuşum ve geldiğim noktaya bakıyorum başladığım noktaya başladığım durumdan daha beter bir şekilde gelmişim inanılmaz gerçekten. Ülkenin bir ucundan diğerine kendim yetmezmiş gibi başkalarını da sürükleyip onların hayatlarını da kötü bir noktaya çekmek mi dersin? Güya okumaya diye gidip kendi kendine borçlanıp günde 15 saat 2 ay izinsiz bir kafede baristalığından garsonluğuna kasiyerliğine her şeyi yapıp pestilin çıkana kadar çalışmak mı dersin? (Dersler mi tabii ki devamsızlıktan patır patır kalmaca) Bütün bunların üstüne 2 aylığına diye başlangıç noktasına geliyorsun ve bir anda uğruna pek çok şeyi feda ettiğin bir amacı bırakmak zorunda kalıyorsun. Peşinde sürüklediklerini hesaba bile katamıyorsun. Eski işini bıraktıktan 3 gün sonra ülkenin bir diğer ucunda ilk işine geri dönüş yapmak durumundasın ancak vücut iflas. Yetmiyor ve bunların hepsi yaşanırken 10 yıldır gelip görmeyi geçtim mesaj bile atmayan baban çıkıyor ve "Daha birbirimizi tanımıyoruz" falan diyor. Ailenin parçalanmasına sebep olan baba tarafı büyüklerin arayıp duruyor. Kendi derdinle uğraşmak yetmiyor bir de bunlarla mücadele ediyorsun. Aydın'da tek başınayken sürekli aranıyorsun bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorlarmış gibi görünüyorlar ama Trabzon'a döner dönmez yok oluyorlar. İşin kısası geçen sürede artık ne kadar yorulduğumun bile farkında değilim. Geçen onca zamana bakıyorum. Kendi hatalarıma ve etrafımdakilerin hatalarına. Bir de aynaya geçince kendime bakıyorum ve tamamen bitmiş bir şey görüyorum. Ağrıdan geberen zor yürüyen yarı obez bir şey. Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum ama 5 yıl önce beni iyi yerde görmeyenler sanırım yanılmadılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RDT, post: 308908, member: 138"] 2021'den bu yana hayatım adeta bir rollercoaster gibi geçiyor. Özellikle son bir yıl. Şu andan bakıyorum kendimi her yere savurmuşum ve geldiğim noktaya bakıyorum başladığım noktaya başladığım durumdan daha beter bir şekilde gelmişim inanılmaz gerçekten. Ülkenin bir ucundan diğerine kendim yetmezmiş gibi başkalarını da sürükleyip onların hayatlarını da kötü bir noktaya çekmek mi dersin? Güya okumaya diye gidip kendi kendine borçlanıp günde 15 saat 2 ay izinsiz bir kafede baristalığından garsonluğuna kasiyerliğine her şeyi yapıp pestilin çıkana kadar çalışmak mı dersin? (Dersler mi tabii ki devamsızlıktan patır patır kalmaca) Bütün bunların üstüne 2 aylığına diye başlangıç noktasına geliyorsun ve bir anda uğruna pek çok şeyi feda ettiğin bir amacı bırakmak zorunda kalıyorsun. Peşinde sürüklediklerini hesaba bile katamıyorsun. Eski işini bıraktıktan 3 gün sonra ülkenin bir diğer ucunda ilk işine geri dönüş yapmak durumundasın ancak vücut iflas. Yetmiyor ve bunların hepsi yaşanırken 10 yıldır gelip görmeyi geçtim mesaj bile atmayan baban çıkıyor ve "Daha birbirimizi tanımıyoruz" falan diyor. Ailenin parçalanmasına sebep olan baba tarafı büyüklerin arayıp duruyor. Kendi derdinle uğraşmak yetmiyor bir de bunlarla mücadele ediyorsun. Aydın'da tek başınayken sürekli aranıyorsun bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorlarmış gibi görünüyorlar ama Trabzon'a döner dönmez yok oluyorlar. İşin kısası geçen sürede artık ne kadar yorulduğumun bile farkında değilim. Geçen onca zamana bakıyorum. Kendi hatalarıma ve etrafımdakilerin hatalarına. Bir de aynaya geçince kendime bakıyorum ve tamamen bitmiş bir şey görüyorum. Ağrıdan geberen zor yürüyen yarı obez bir şey. Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum ama 5 yıl önce beni iyi yerde görmeyenler sanırım yanılmadılar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İtiraf ve Dertleşme Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol