Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İtiraf ve Dertleşme Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KamilKursat1905" data-source="post: 267931" data-attributes="member: 31"><p>Geçen sene yaşadığım bazı şeylerden dolayı kalp rahatsızlığı yaşamaya başladım. 1 senedir bununla uğraşıyorum. Psikolojik destek alıyorum, arada ilaç tedavisi görüyorum ama fayda etmiyor. Stres ve üzüntü yüzünden hayatım mahvoldu. Kendim için bir şey yapamıyorum. Para biriktirsem sağlığıma gidiyor. Bir arkadaşımla görüşemiyorum. Bir şeyi düzeltmek isterken daha çok batırıyorum ama bir şey yapmayınca da dert oluyor. Kimseyle görüşemiyorum. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Yaşamak istemiyorum. Sevilmiyorum. Ailem beni yük olarak görüyor, sağlık sorunlarım bile ceplerine sorun olarak görünüyor, ablamla konuşmuyorum, eniştem beni tehdit etti, İstanbul'da akrabalarım evden kovdular aylar önce ve doğum günümden günler sonra otogarda ağlamaklı şekilde saatlerce otobüs bekledim. Sosyal medyaya sığındım onda da görüşebilmek için gidiş geliş 15 saat yolculuk yaptığım 2 kişi (ki bir tanesi en yakınımdı) beni iplemeyip yancısı gibi gezdirdi sonra eve döndüğüm gibi her yerden çıkarıp hakaretler yağdırdı iftiralar attı beni kötüledi öbürü de futbol muhabbeti yüzünden engelleyip sonra da göz hastalığımla alay etti. Akademik olarak inancım yok. Yurtta da okulumda da sürekli sıkıntı yaşadım. Her işine koştuğum değer verdiğim insanlar arkasını döndü. İlk üniversitemdeki arkadaşlarımla ara ara konuşurduk ve mutlaka doğum günlerinde mesaj atardım geçen birisi "Kürşat eskisi gibi değil ben iletişimi keseceğim" demiş ve hepsi beni hesaplarından çıkarmış ve wpden engellemiş. Ödevlerini yaptığım arkadaşlarım sırf benle arası kötü olan birileriyle yakınlaştı diye benden uzaklaştı, iş yerine sürekli ziyarete gittiğim arkadaşım mezun olduğu gibi beni her yerden çıkarmış. Ablam evindeki kedisinin benden daha değerli olduğunu söyledi. Sosyal medyada birisinin algısı yüzünden 2 senedir hiçbir şey yapmadığım halde aşağılanıyorum. Ve bütün bunlar ilk baştaki kalp rahatsızlığına geliyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten yaşamak istemiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KamilKursat1905, post: 267931, member: 31"] Geçen sene yaşadığım bazı şeylerden dolayı kalp rahatsızlığı yaşamaya başladım. 1 senedir bununla uğraşıyorum. Psikolojik destek alıyorum, arada ilaç tedavisi görüyorum ama fayda etmiyor. Stres ve üzüntü yüzünden hayatım mahvoldu. Kendim için bir şey yapamıyorum. Para biriktirsem sağlığıma gidiyor. Bir arkadaşımla görüşemiyorum. Bir şeyi düzeltmek isterken daha çok batırıyorum ama bir şey yapmayınca da dert oluyor. Kimseyle görüşemiyorum. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Yaşamak istemiyorum. Sevilmiyorum. Ailem beni yük olarak görüyor, sağlık sorunlarım bile ceplerine sorun olarak görünüyor, ablamla konuşmuyorum, eniştem beni tehdit etti, İstanbul'da akrabalarım evden kovdular aylar önce ve doğum günümden günler sonra otogarda ağlamaklı şekilde saatlerce otobüs bekledim. Sosyal medyaya sığındım onda da görüşebilmek için gidiş geliş 15 saat yolculuk yaptığım 2 kişi (ki bir tanesi en yakınımdı) beni iplemeyip yancısı gibi gezdirdi sonra eve döndüğüm gibi her yerden çıkarıp hakaretler yağdırdı iftiralar attı beni kötüledi öbürü de futbol muhabbeti yüzünden engelleyip sonra da göz hastalığımla alay etti. Akademik olarak inancım yok. Yurtta da okulumda da sürekli sıkıntı yaşadım. Her işine koştuğum değer verdiğim insanlar arkasını döndü. İlk üniversitemdeki arkadaşlarımla ara ara konuşurduk ve mutlaka doğum günlerinde mesaj atardım geçen birisi "Kürşat eskisi gibi değil ben iletişimi keseceğim" demiş ve hepsi beni hesaplarından çıkarmış ve wpden engellemiş. Ödevlerini yaptığım arkadaşlarım sırf benle arası kötü olan birileriyle yakınlaştı diye benden uzaklaştı, iş yerine sürekli ziyarete gittiğim arkadaşım mezun olduğu gibi beni her yerden çıkarmış. Ablam evindeki kedisinin benden daha değerli olduğunu söyledi. Sosyal medyada birisinin algısı yüzünden 2 senedir hiçbir şey yapmadığım halde aşağılanıyorum. Ve bütün bunlar ilk baştaki kalp rahatsızlığına geliyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten yaşamak istemiyorum. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İtiraf ve Dertleşme Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol