Doldum, doldum, her gelene patladım.
Spear of Chaos PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 368 Mesajlar 5,736 Beğeni sayısı 822 PG Nakit 1,055 RPG Karakteri Brock Lesnar Favori Güreşçi Seth Rollins Salı saat 23:20'de #341 Doldum, doldum, her gelene patladım.
Baroš unsettling differences Katılım 2 Tem 2023 Konular 123 Mesajlar 2,017 Beğeni sayısı 556 PG Nakit 1,545 Favori Güreşçi CM Punk Salı saat 23:56'de #342 Aşka değil kendinize inanın. İyi geceler.
Styles Clash littlefinger Katılım 3 Tem 2023 Konular 97 Mesajlar 5,296 Beğeni sayısı 2,041 PG Nakit 510 Konum Eyrie Favori Güreşçi AJ Styles ELITE Çarşamba saat 00:27'de #343 Baroš' Alıntı: Aşka değil kendinize inanın. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Dostum üzerime alındığım için demiyorum ancak mevzu sadece aşk değil ya insan olarak da bazen o muameleyi hak etmediğini düşünüyorsun. Bu mesajı yüksek ihtimal genel geçer attın ama ben de fikriyatımı benden bağımsız açıklamak istedim.
Baroš' Alıntı: Aşka değil kendinize inanın. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Dostum üzerime alındığım için demiyorum ancak mevzu sadece aşk değil ya insan olarak da bazen o muameleyi hak etmediğini düşünüyorsun. Bu mesajı yüksek ihtimal genel geçer attın ama ben de fikriyatımı benden bağımsız açıklamak istedim.
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 640 Mesajlar 2,679 Beğeni sayısı 626 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim Dün 19:16 da #344 Arkadaşımın babası bir kaç gün önce intihar etti. Taksiciydi borçları yüzünden intihar etti ya da intihar süsü verildi tam olarak belli değil fakat doğal yollardan ölmediği kesin. Bir kaç gündür de kendisinden haber alamıyorlarmış en son bulmuşlar bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum.
Arkadaşımın babası bir kaç gün önce intihar etti. Taksiciydi borçları yüzünden intihar etti ya da intihar süsü verildi tam olarak belli değil fakat doğal yollardan ölmediği kesin. Bir kaç gündür de kendisinden haber alamıyorlarmış en son bulmuşlar bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum.
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 7,458 Mesajlar 18,393 Beğeni sayısı 4,743 PG Nakit 4,120 Konum İzmir Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Yorumcu Kurucu Yönetim Dün 19:44 da #345 BerzerkBryan' Alıntı: Arkadaşımın babası bir kaç gün önce intihar etti. Taksiciydi borçları yüzünden intihar etti ya da intihar süsü verildi tam olarak belli değil fakat doğal yollardan ölmediği kesin. Bir kaç gündür de kendisinden haber alamıyorlarmış en son bulmuşlar bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Genişletmek için tıkla ... Başınız sağ olsun Beşir. Allah arkadaşına ve ailesine sabırlar versin.
BerzerkBryan' Alıntı: Arkadaşımın babası bir kaç gün önce intihar etti. Taksiciydi borçları yüzünden intihar etti ya da intihar süsü verildi tam olarak belli değil fakat doğal yollardan ölmediği kesin. Bir kaç gündür de kendisinden haber alamıyorlarmış en son bulmuşlar bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Genişletmek için tıkla ... Başınız sağ olsun Beşir. Allah arkadaşına ve ailesine sabırlar versin.
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 640 Mesajlar 2,679 Beğeni sayısı 626 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim Dün 19:56 da #346 Beast Incarnate' Alıntı: Başınız sağ olsun Beşir. Allah arkadaşına ve ailesine sabırlar versin. Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın abim eksik olmayın.
Beast Incarnate' Alıntı: Başınız sağ olsun Beşir. Allah arkadaşına ve ailesine sabırlar versin. Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın abim eksik olmayın.