Nick Aldis'ten Memnun Musunuz?

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
75f7e-17051499713504-1920.jpg

Nick Aldis'ten memnun musunuz? Bize iyi şeyler izletiyor mu?​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,893
Beğeni sayısı
4,374
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bir yönetici olarak iyi bir duruşu var cidden, Aldis'i burada güreşçi olarak da izlemek isterdim ama şu an için yönetici olarak izlemekten çok daha memnunum. Bloodline'a falan koyduğu raconlar gerçekten renk kattı, şovlara etki eden yönetici/GM dönemlerini çok özlemişiz onu fark ettim Aldis sayesinde.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Çok.
Bir yönetici olarak iyi bir duruşu var cidden, Aldis'i burada güreşçi olarak da izlemek isterdim ama şu an için yönetici olarak izlemekten çok daha memnunum. Bloodline'a falan koyduğu raconlar gerçekten renk kattı, şovlara etki eden yönetici/GM dönemlerini çok özlemişiz onu fark ettim Aldis sayesinde.
Bir gün Adam Pearce vs Nick Aldis izleyeceğiz. Maç Wrestlemania’da olacak.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,893
Beğeni sayısı
4,374
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Çok.

Bir gün Adam Pearce vs Nick Aldis izleyeceğiz. Maç Wrestlemania’da olacak.
Şaka maka seneye Survivor Series'te Brand War şeklinde bir Pearce vs. Aldis feudu izlesek çok iyi olur yalnız he şu an dizayn ettim kafada. Tabii 5v5 maçta Pearce ile Aldis de takım kaptanları olarak yer alacak.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Şaka maka seneye Survivor Series'te Brand War şeklinde bir Pearce vs. Aldis feudu izlesek çok iyi olur yalnız he şu an dizayn ettim kafada. Tabii 5v5 maçta Pearce ile Aldis de takım kaptanları olarak yer alacak.
Aldis tam şirket adamı. Bloodline hikayesi bittiğinde “best for business” kafasıyla her türlü hinliği yapacaktır. Adam Pearce’ı zaten biliyoruz, şeker gibi adam. Hak yerini bulsun diye mücadele veriyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,893
Beğeni sayısı
4,374
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Aldis tam şirket adamı. Bloodline hikayesi bittiğinde “best for business” kafasıyla her türlü hinliği yapacaktır. Adam Pearce’ı zaten biliyoruz, şeker gibi adam. Hak yerini bulsun diye mücadele veriyor.
Aldis'li yeni bir Authority senaryosu izlemek şahane olur cidden, WWE bu tarz bir hikaye yazmayı düşünüyordur umarım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: