RPG Onun Yolu

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
675
Beğeni sayısı
1,326
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Kameramıza açtığımızda karşımıza Jey Uso çıkıyor ve mikrofonla konuşmaya başlıyor.
IMG_1678208217203.jpg

Selam PGW ailesi. Konuşmalarıma başlamadan önce size saygı ve sevgilerimi belirtmek isterim. Jey Uso burada! Buraya geldim çünkü Jey Uso ortamı şenlendirecek. Gerek yapacaklarımla gerek girdiğim feudlarla seyir zevkinizi arşa çıkaracağım. Konuşmalarımı ciddiye alın çünkü bu sizin iyiliğinize olur. Kardeşimde bu yolda benimle olmak istedi ancak şartlar el vermedi. Ben buraya ailemizi temsil etmek için geldim. Lütfen diğer çakma Samoa'lılara itibar etmeyiniz. Ben Jey Uso olarak bitmiş olan samoa güreş kültürünü yeniden canlandıracağıma söz veriyorum. Sizden aldığım destekle de yaptıklarımın en iyisini yapacağım.

Seyirciden aldığı cheer'le Jey konuşmaya devam eder.

003_SD_01152021PM_19836__a072d729ef6fbaf025c0c536829dc5fc.jpg

Benim buraya davet eden ve burada konuşmama vesile olan tüm PGW ailesine teşekkürler. Sizin için elimden gelenin en iyisini yapcağım ve bu şirketin en iyisi olacağım. Benden sakın ümidinizi kesmeyin ve beni takipte kalın. Sizlere esenlikler diler hepinizi selamlayıp ayrılıyorum.

Jey giderken bazı seyirciler ile tokalaşıp sarılıyor. Kameralarımızı kapatmadan önce sizlere sevgilerimizi iletiyoruz.

Ekli dosyalar

• 1689001506371.jpeg
    1689001506371.jpeg
    7.9 KB · Görüntüleme: 1
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: