(2011) AJ Styles, Jeff Hardy'le Yüzleşiyor


Winner Takes It All

Quiet Riot
Katılım
14 Kas 2023
Konular
4
Mesajlar
45
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Konum
Red Light District
Favori Güreşçi
LA Knight


AJ Styles, TNA Victory Road 2011 etkinliğindeki utanç verici olayın ardından Jeff Hardy ile yüzleşiyor... Jeff Hardy, Sting ile karşılaşacağı gecenin ana maçına sarhoş çıkmıştı. O maç, Jeff Hardy'nin sağlığına ilişkin endişeler nedeniyle yarıda kesilmişti.

AJ Styles videoda şunları diyor: "En çok da beni neyin rahatsız ettiğini biliyor musun? Dokuz yıldır buradayım, kelimenin tam anlamıyla bu şirket için kendimi öldürüyorum. Tam dokuz yıldır. Herkesten daha fazla maça çıkmışımdır, orası kesin. Tüm unvan kemerlerini kazanmışımdır. Fakat bir gece, Jeff Hardy, öde-izle etkinliğinde ringe çıkıyor ve adeta her şeyin içine ediyor. Sadece o maçın yapımına yardım ettiğimden değil, burada olan herkese yardım etmişimdir. Bencil olduğun için neredeyse koca şirketi öldürüyordun. İşte sen busun. Bencilsin.

Eve ekmek götürüp, ailemin karnını doyurmam lazım. Ailemin rızkına engel mi olacaksın? Ailemin parasını elinden mi alacaksın? Yapacağın şey bu mu? Çünkü yaptığın rezillik bunu gösteriyordu. Bundan sen sorumlusun. İnsanlar bizi eleştirip, Impact Wrestling şirketi hakkında negatif şeyler söylüyorsa, senin yüzünden söylüyorlar. Oradaki adam ben değildim. Uyuşturucu kullanmıyorum. Alkollü içecekler kullanmıyorum. Bunların hiçbirini yapmıyorum. Ben sadece bu şirket için kendimi öldürüyorum. Sadece bunun gibi şeyler yapmaya çalışıyorum. Bunu hepimiz takdir edebiliriz ve hayranlar da eğlenebilir ama bak sana ne diyeceğim, Jeff? Artık etrafımda olabileceğin bir zaman ya da yer olacağını sanmıyorum. Anlıyor musun?"​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: