L!
A!
KNIGHT!
Olay adam LA Knight girişte görünüyor ve büyük bir destek alıyor. LA Knight kendinden emin adımlarla ringe doğru geliyor ve ringe giriyor. Arena "LA Knight!" chantleri ile inlerken LA Knight mikrofon alıp bir süre seyirciyi dinliyor.
LET ME TALK TO YA!
Seyirci daha da iyi bir reaksiyon veriyor.
YEAH!
YEAH!
Ne etkileyici bir Payback şovuydu ama! LA Knight artık Payback'in bir parçası. Havalı bir giriş oldu havalı adamın havalı girişi buna bayıldım. Muazzam hissettim. Ve çocuklar (seyirciye) bunu size borçluyum. Alberto El Dummy'i yenip onu ringde küçük düşürdüm. Hak ettiğini buldu. Sırada ise ne var biliyor musunuz? YEAHHH! Sırada Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu var. Onu istiyorum. Onu omzuma takıp dünyanın her yerinde savunmak istiyorum. YEAH! Avrupa'da YEAH! Asya'da YEAH! Avustralya'da YEAH, Afrika'da YEAH! Kuzey Amerika'da YEAH! Güney Amerika'da YEAH! Ve özellikle MEKSİKA'DA YEAAAAAAAAHHHH!
Payback'te bir kıvılcımdı ve bu kıvılcım büyüyerek kocaman bir aleve dönecek! PGW YANACAK! Çünkü LA Knight yanıyor bebeğim YEAH! Ateşim her yeri kasıp kavuruyor. Burayı seviyorum çünkü burası sahip olduğumuz tek yer! Burası tutunabileceğimiz son dal yeah! Geçtiğimiz temmuz ayında profesyonel güreş dünyası veya "spor eğlencesi" evreni derinden sarsıldı. Sektörün önde gelen şirketleri, WWE (YEAH), All Elite Wrestling (YEAH), Impact Wrestling (YEAH), Ring of Honor (YEAH) ve adını sayamadığım irili ufaklı bir çok şirket bu işi bıraktı. Khanlar güreşe elini attı ve kuruttu diyebiliriz. Khanlar profesyonel güreş dışında ilgi duyabilecekleri başka alanlara sahipler. Onların futbol takımları var onların yayın yapan kocaman kanalları var. Onlar için bu iş sadece bir İŞ! Fakat benim için bu bir tutku bu arenayı dolduran sizler için de öyle. Hadi itiraf edin bundan kopamıyorsunuz ve aradan seneler geçse de kopamayacaksınız. Burası PGW artık profesyonel güreşin ya da spor eğlencesinin son KALESİ! Buradan başka gidecek hiçbir yerimiz yok, bu işe aşığız. Darbeler alıyoruz, birileri k*çımızı tekliyor ya da bu gece Albero'nun k*çını tekmelediğim gibi birilerinin k*çını tekmeliyoruz. En yakın dostumuz tarafından ihanete uğruyoruz. On binlerce insanın önünde bir kahraman ya da bir nefret objesi oluyoruz. Tüm bunlara rağmen bu işten kopamıyoruz. VE KOPMAYACAĞIZ! PGW sahip olduğumuz tek yer ve onu en iyi şekilde muhafaza edeceğiz YEAAH! Onun Karteller tarafından talan edilmesine, kötü şampiyonlar tarafından ise suistimal edilmesine göz yummayacağız. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu istiyorum onu belime takıp havalı görünmek için veya sahne arkasında millete zorbalık yapmak için istemiyorum. Onu istiyorum çünkü bu mirası en iyi şekilde temsil etmek istiyorum bütün mesele bu. Alberto El Patron sen görmüş olduğum en kötü şampiyonsun. Seni tebrik etmek istiyorum çünkü sen Chavo Guerrero'dan bile daha kötü bir şampiyon olmayı başarabildin. Fakat burası vasatlığımızı yarıştıracağız bir yer değil. Burası PGW ringi ve burada en iyisini sunmak ZORUNDASIN! Üstelik omzunda Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu taşıyorsan YEAH!
YEAH!
YEAH!
YEAH!
YEAH! YEAH! YEAH! Tanıdığım uzun boylu altın kalpli ve kaybettiğim bir dostum da aynen bunu söylerdi. Bugün günlerden cuma ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsun? Bugün Payback günü ve görülen o ki birileri benden intikamını tam alamamış görünüyor. Seni yenden Alberto! Seni yendim. "SUPERSTARS" şovunda seninle t*şşak geçen adam seni yendi Alberto. Ve bu senin adına BASİT bir mağlubiyet oldu YEAH! Almış olduğun yenilgi ile benim senin için bir tehdit olduğumu kanıtlamadın seni aptal (dummy) yalnızca ne kadar büyük bir DUMMY olduğunu kanıtladın! DUMMY YEAH! Dürüst olacağım ve bir itirafta bulunacağım. Herkes beni iyi dinlesin! Alberto bana cross armbreaker yaptığında kollarımın ve bedenimin her geçen saniye uyuşmaya başladığını hissettim ve hareketi çok az daha belki 15-20 saniye kadar daha devam ettirseydi bilincimi tümden kaybedip hakem kararıyla kaybetmiş olacaktım. Dürüst olacağımı söylemiştim YEAH! Bunu söylüyorum çünkü Alberto El Dummy nasıl bir fırsatı tepip kendisini rezil etmiş görsün istiyorum. Onu deyim yerindeyse daha çok kudurtmak istiyorum.
YEAH! Alberto biraz daha devam etseydin bu gece evine daha huzurlu bir şekilde gidebilirdin. Fakat sen devam etmek yerine korkaklık ettin ve maçını sattın bana kaybettin. Bir müsabakada yenmek de vardır yenilmek de... Ben bugün yenilmenin kıyısından döndüm. Herkes bunu Christopher Daniels'a borçlu olduğumu düşünüyor. NA! NA! Bunu Alberto'nun aptallığına (dummy) borçluyum. Bir şampiyon aptalca güreşmez! Bir şampiyon maçını yarıda bırakmaz! Bir şampiyonun tek odağı maçıdır. Bu gece unvanın ortada olabilirdi bu gece unvanını bana kaybedebilirdin. Ve biliyor musun bunu burada bırakmayacağım. Sen bana meydan okudun ben geldim ve seni yendim. Şimdi ise bana borçlusun ve seninle bu sefer dünya ağırsiklet şampiyonluğu maçı istiyorum. Ya da kaybettiğin itibarı geri kazanmak için benimle rövanş maçına çıkmak istersen dünya ağırsiklet şampiyonluğunu ortaya koyman gerekecek. Yok eğer ikisi de olmaz dersen o zaman tescilli bir DUMMY olarak hayatının geri kalanına kartel s*ki yalarak devam edeceksin! DUMMY YEAH!
Ve olur da bugünkü itirafım üzerine beni yenebileceğin düşüncesiyle bana yeniden meydan okursan sana bir hatırlatmada bulunmak istiyorum; ben akıllı güreşirim. Bir önceki maçımda yaptığım hataları bir sonraki maçımda yapmam! YEAH!
LA Knight mikrofonu veriyor. Arenada Welcome To LA yankılanıyor. LA Knight köşeye çıkıyor ve seyirci ile etkileşim kuruyor. Köşeden indikten sonra kemeri işaret ediyor ve sahne arkasının yolunu tutuyor.