- Konular
- 8
- Beğeni sayısı
- 52
- PG Nakit
- 0
- RPG Karakteri
- Randy Orton
- Favori Güreşçi
- Randy Orton
Voices eşliğinde Randy Orton girişte görünüyor. Birkaç saniye duraksayıp arenayı süzüyor ve ağır adımlarla ringe ilerliyor. Steel Steps’den çıkıp paralel iplerden geçerek ringe giriyor ve köşede ikonik tauntunu yaptıktan sonra bir mikrofon alıp konuşmaya başlar.
Randy Orton: "Kolay olmayacağını biliyordum ancak kaybetmeyi de beklemiyordum. Sanırım bazı şeyleri açığa kavuşturmanın vakti geldi."
Mikrofonu çenesinin altına kısaca sürter ve ringde bir tur volta attıktan sonra devam eder.
“Jeff Hardy’nin kollarını sallayıp sevinç gösterisi yaparken ringin dışında yatıyor oluşum hiçbir şeyi ispat etmiyor. Aptal kol bantları, yüz makyajları ve bu ringde görmeye katlanamadığım birçok şey onu benden daha iyi yapmıyor. Sadece bir maç… Sadece bir maç kazanmış olması, Randy Orton Era’nın bittiği anlamına gelmiyor. (Bağırarak) Jeff Hardy, kanını zehirlerken ben her gece kıçımı ringe basıyordum. O, WWE’den gönderildiğinde şampiyonluk üstüne şampiyonluk kazanıyordum. TNA’de ringe gelirken ayakta duramayacak hali olduğunda WWE’nin şovlarında Main Eventlerde yer alıyordum. Kendimi ringin köşelerinden atmamam ve bir maç kaybetmiş olmam hiçbir şeyi değiştirmiyor. Hardy’den ve diğerlerinden her zaman daha iyiydim ve hala öyleyim. Burn In My Light’ın Profesyonel Güreş arenalarında yankılandığı ilk günden bu yana zirveye oynadım ve bir mağlubiyet ile bu durumun değişmesine izin vermeyeceğim. (Ses tonu alçalır, dişlerini sıkarak) Karşımda Jeff Hardy saçmalığı değil, AJ Styles ya da Ace Austin olsa bile bunu kimse değiştiremez.”
Randy Orton: "Ace Austin demişken…"
Bir süre duraksayıp arenayı süzer, Orton seyircilerden karışık reaksiyonlar alırken hafif kaşlarını çatarak onlara yukarıdan bakar.
“AJ Styles, birçok kişiye göre gelmiş geçmiş en iyi güreşçilerden biri olarak görülüyor. [Ace konusunu atlamasına tribünlerden “Oooo!” şeklinde sesler ve uğultular yükselir.] Size ne düşündüğümü söyleyeyim; palavra! AJ Styles yeterince iyi değildi. Düşündüğü kadar iyi olsaydı onunla on beş, hatta yirmi yıl önce karşılaşmış olurdum. Her zaman en üst noktada oldum ve bulunduğum noktada etrafıma baktığımda hiçbir zaman Styles’ı göremedim. PGW’de de en üst noktaya ulaştığımda onu göreceğimi hiç sanmıyorum. AJ Styles’ın olmak istediği her şey benim ve bunun için tek yapmam gereken Randy Orton olmak. Tek yapmam gereken, ne zaman ve nereden geldiği anlaşılmayan RKO’lar yapmak. İşte açığa çıkması ve arka alandaki herkesin kabul etmesi gereken gerçek bu!”
“Ben, onların olmak istediği kişiyim. Onların olmak istediği her şey, benim. Sırtımı raptiyelerin üstüne geçirmesine rağmen telli masaya fırlatıp Mick Foley’i yendiğimde… Evolution’dan intikamımı onları parçalayarak aldığımda… John Cena, McMahon’ın k*çını yalarken ben onunkini defalarca tekmelediğimde… (Kameraya soğuk bir şekilde bakarak) Hatta The Fiend’i canlı canlı yaktığımda ve Edge’in kariyerini yeniden bitme noktasına getirdiğimde de olmak istedikleri kişi, yine bendim. Mayhem, Fury, A Shot In The Dark… Ne tür saçma bir ismi olduğu ve nerede olduğu fark etmeksizin, PGW’de bulduğum her fırsatta kabusu yaşatacak ve onların rüyasını yaşayacağım. Ted Bundy ve Jeffrey Dahmer gibi psikopatlar, sıradan insanların katiliydi. Ben,Efsane Katili’yim! Bob Orton Sr. ve Cowboy Bob Orton’ın bıraktığı mirası, katlayarak taşıyan ve efsaneleşen The Legend Killer’ım."
Yavaş bir şekilde “Bu ringde görebileceğiniz en şeytani o***** evladı benim!” der ve mikrofonu atıp arkasına bile bakmadan Voices eşliğinde arenadan ayrılır.
Son düzenleme: