RPG Life After Rehabilitation II


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
2,082
Beğeni sayısı
380
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Life After Rehabilitaton

Dk_v8fuX4AACDMS


"Merhaba ismim Beth ve bu benim ilk seansım. Yaklaşık iki yıldır sigara bağımlısıyım. İki ay boyunca hayatımdaki değişimler sayesinde ilk adımımı atabildim ve kendimle yüzleşebildim. Bunca zaman, zorlu geçen süreçler ve başkası adına karar vermek zorunda kalmak beni yaşlandırdı. Sigara kullandıkça kendimi o stresten daha da uzakta hissediyordum, her seferinde biraz daha fazla içmek istiyor olmanın benim için bir problem haline geleceğinin farkında değildim. Dışarı çıkamadığım iş toplantılarında kendimi tuvalette gizlice sigara içerken bulduğum zaman neyden kaçtığımı düşündüm. Bu kaçtığım tüm gerçeklikler bana ait olanlar değildi, hayatınızı paylaştığınız insanın yüklerine destek olmanız gerekir ve ben partnerimden daha fazla sorumluluk aldığımı fark ettiğim anda beni bir gün boyunca idare edebilecek büzülmemiş sigara paketi ile yüz yüze geldim. Hiçbir strest benim korkum değildi, çocuklarımı ve kendi sağlığımı düşünmek zorundaydım. Artık keyfi olarak sigara içen bir öğrenci değildim. Bizi düşünmeyen bir insanın sorumluluklarını sırtlayan ve onun başarısızlıklarını gizleyen bir insan haline gelmiştim. Güreşten bile uzak durması gerekiyordu, onu en çok yıpratan şey de buydu."

CsMqiKgWEAA8o9s.jpg


"Partnerinizin ebeveyn problemlerini alttan alabilirsiniz. Annesini erken yaşta kaybettiği için bazı problemleri yaşadığını düşünse de; yaşadığı berbat çocukluğun sebebinin babası olduğunun hep farkındaydı. Babasını affettiğini söylemiş olsa da aslında onu hiç affetmemişti ve korkularının temelinde de babası yatıyordu. Onun gibi olmamak için abisini örnek almıştı. Korkuları devam etti ve yaptığı her eylemde olduğu gibi birisi olduğunu iddia ederek tüm engellerden kaçtı. Yendiğini düşündüğü her bağımlılık süreci aslında onun için kısa süreli bir detokstu. Sorumlu bir birey olmak yerine hep çevresini ve yaşadığı zorlu süreçleri bahane etti. Ben ise her seferinde ona inandım ve güvendim. Her mücadelesinde onu kazanmak için motive ettim ancak benim yıpranmış olduğum bu iki sene içerisinde onu yanımda görememiştim. Aynı profesyonel kariyeri gibi iyi bir ebeveyn olamamıştı. Korkmuş olduğu kişiyi yenemedi."

Herkesin Jeff'e yöneldiği anda Jeff sakince cevap verdi.

"Doğruları söylüyorsun, hepsini daha önce konuştuk. Bunları söylemen beni incitmiyor. Aldığın her kararda sana saygı duyuyorum."

"Ona son bir şans vermek zorundayım, ondan bir anda böyle bir değişim göstermesini asla isteyemem ancak bunun adımlarını atabilir. Yaptığı işten uzaklaşması gerekiyor, ona zorlu süreçlerini anımsatan ne varsa unutup yeni bir insan olması gerekiyor. "

Penny dayanamaz ve sorusunu sorar;

"Yaşadığı tüm bu olaylar sonucunda kendini bağımlı bir şekilde mi bulduğunu söylüyorsun?"

Elbette, beraber terapilere gittik ve beraber her etkinliğe dahil olduk. Farklı yetişen insanlar olduğumuzu biliyorum ama ben sanırım mental olarak bu kadar zayıflığı kabul edemiyorum. Ömrüm boyunca çalıştım ve gerçek anlamda zorlukları kabullenip erken büyümeye çalıştım. Duygusal benliğimi gizlide tutmak zorundaydım, tıpkı diğer insanlar gibi. Bazen farklı olmaya çalışma isteği size hayatınızın en güzel yıllarının kaybettirebiliyor.


Sözü kesilir ve Jeff duruşunu değişerek cevap verir

Beni ben yapan bir şeyi terk etmemi mi isterdin?

Beth devam eder;

"Kimse senin en tepelerden aşağıya atlayıp vücudunu yıpratmanı ve başarısız olmanı görmek istemiyor. Çünkü seni düşünüyoruz."

jeff-hardy-wwe-backstage.jpg


Peki bu durumda ben aynı kişi olmaya devam edebilir miydim?

"Aynı kişi kalabilirsin elbette, senden başka bir insan olmanı isteyen olmadı ama hayatındaki değişimlere göre hareket etmeni istiyordum sadece. Senden şikayet etmiyorum ama zamana göre hareket etmediğini düşünüyorum. Çocukluğun ve gençliğindeki gibi yaşamak istiyorsun ama ben gençliğimi gömdüm ve bu nedenle almış olduğun kararların sonuçları bizi yıpratıyor. "

"Benim, geçmişte hatalar yapan gençliğime elimi uzatmam gerek. Son kez Double Or Nothing şovunda geri dönüşümü yapmak zorundayım."

"Geri dönüş sana bir şey kazandırmayacak. O kadar formda olan sporcular varken şansın yaver gitse bile kazanman çok düşük bir ihtimal. "

"Herkesten daha fazla tecrübeye sahip olduğumu neden unutuyorsun?"

"Çoğu rehabilitasyonlarla geçen bir kaç yıl benim gözümde bir tecrübe değil. Seni kırmak için konuşmuyorum, senin iyiliğin için bu konuşmayı yapmak zorundayım. Bizim için bu önlemi almak zorundayım."

"Bu bir önlem değil, beni başka bir insan yapmak istiyorsun."

"Başka bir insan olmak zorundasın çünkü, geçmişini geride bırakmak zorundasın. Seni kandıran eski bir sarhoşun sözleri seni bu kadar ileriye götürmemeliydi."

"Benim şampiyon olarak o şovdan ayrılacağıma inanmıyor musun?"

Bir süre sessizlik oluşur. Jeff hayal kırıklığı ile konuşmasını sürdürür.

Jeff-Hardy-im-Gespraech-678x381.jpg


"Beni ben yapan şeyleri terk edersem, sevdiğin o adam olmaktan çıkarım. Ama bundan daha önemlisi ise hiçbir zaman olmak istediğim adam olmama olumlu bir gözle bakmadın. Her seferinde kendimden emin olduğum adımları attığımda içimde huzursuzluklar oluştu. Ama seni asla suçlayamıyorum çünkü sen de benim istediğim gibi bir insan olmaya çalışıyor olsaydın sen de benim sevmiş olduğum o insandan uzaklaşmış olacaktın. "

"Bunca yolu ve ailemizi geride mi bırakmak istiyorsun?"

"Kazanacağıma inanmanı isterdim."

"Lütfen realist ol Jeff, yaşadığın bir sonraki başarısızlık sonrasında elinden kim tutacak? Gerçekten bıraktığına inanıyor musun? Tekrar başlayacaksın, çünkü aynı insan olmaya devam ediyor gibisin."

"Yaptığım hiçbir konuşmayı anlamadın değil mi?"

Jeff seanstan ayrılır ve arabasına doğru yönelir. Arabasında bir kaç dakika dinlenir ve başka bir tanıdık sesi duyarız.

"Ufak bir yolculuk fena olmazdı değil mi?"​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: