RPG Ben Logan, Geliyorum

Konular
1,006
Beğeni sayısı
1,495
PG Nakit
2,280
Kameralar arka alana açılıyor. Ünlü Youtuber Logan Paul'u bir odanın içinde görüyoruz ve önünde kontrat var.

014_LOGAN_06292022gd_0486--0b3e0a5b5153ec43ff395136e7f542cc.jpg

Logan Paul: Evet işte buradayım. Dünyanın en iyi güreş şirketi PGW'dayım! Bundan birkaç ay önce WWE ile sözleşme imzalamıştım ancak Vince McMahon tarafından sözleşmem feshedildi. Güreş camiasında bir süre yokken Youtube kanalıma yeniden içerik üretmeye başladım. Daha sonra PGW başkanı sevgili Jim Cornette bana ulaştı ve beni güreşe geri döndürmek üzere şirketine davet etti. Tabii ki ben de kabul ettim çünkü bu işi yapmayı seviyorum dostum. Yeniden ringlere dönmek güzel olacak. Youtube kanalıma ne olacağını merak eden abonelerime bir şey söylemek istiyorum. Kanala vlog gelmeye devam edecek içiniz rahat olsun. Kanal hiçbir zaman aksamayacak düzenli videolar devam edecek. Eskiden tanıştığım Türk Youtuber dostum Enes Batur'un bir lafı vardı: ''Biz bir aileyiz.'' ve ailemi bırakmayacağıma söz veriyorum.

Logan Paul kalemi eline alıp kontratı imzalıyor ve imzaladıktan sonra kameraya gösteriyor.

1688999181740.png

logan-paul-2.jpg

Logan Paul: Diğer güreşçi dostlarımla rekabete girmek için şimdiden sabırsızlanmaya başladım adamım. Ben Logan, geliyorum.

Logan Paul kontratı kameraya gösterirken kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Click here to login using your socials account