Cinsiyet Öğrenme Partisi Saçmalığı


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,652
Mesajlar
4,479
Beğeni sayısı
1,530
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Hepiniz avrupa adetlerinin kölesi olmuşsunuz bugün bir cinsiyet Öğrenme şeysine gittim rezillik diz boyu. Para verseler gidilmeyecek türden. Yok balon patlatmalar yok mavi çıkarsa erkek pembe çıkarsa kız saçmalık zaten buradan başlıyor. Neden mavi erkek pembe kız? Neden Tam tersi değil? Ulan eskiden çocuk doğduğunda pipisi varsa oğlan değilse kız derlermiş ne güzel lan keşke o dönemde yaşasaydım. Yani bu adetlerde bir bakıma da iyi ya Mesela benim doktor demiş ki bu kız olacak sonra bana gidip kız şeyleri falan almışlar sonra da erkek demiş ulan şerefsiz o aldıklarını nasıl versin adamlar? Milletle dalga geçiyorlar. Zaten bizim millet kırmış kafayı çocuk kendi başına işese parti yapacaklar. Yani çok kötüye gidiyoruz arkadaşlar her yerde savaş var çocuklar ölüyor siz neyin derdindesiniz ya. Neyse çok sinirlendim herkese iyi geceler. Amerikan özentiliği yapmayın.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
6,494
Beğeni sayısı
1,478
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Kaç kere çocuğu oluyor insanların bırakın da onlar karar versin ne yapacaklarını, nasıl kutlayacaklarını, nasıl bekleyeceklerini. Siz de kendiniz karar verirsiniz.
 

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
2,935
Beğeni sayısı
616
PG Nakit
1,050
Hahaha Bero peki bunları daha çok sizin cenahın yapması?
Hepsi aşağılık kompleksli gösteriş meraklıları oldukları için. "Aaa şunlar şunlar cinsiyet öğrenme partisi yapmış biz de yapalım ama bizimki daha şatafatlı olsun çatlasınlar ahaha."
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: