Tony Khan: Ric Flair'ın AEW'da Olması Harika


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,407
Mesajlar
14,287
Beğeni sayısı
3,725
PG Nakit
3,035
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1


AEW'nun patronu, Going Ringside Podcast'e verdiği demeçte Ric Flair hakkında konuşmuş:

"Ric Flair'ın AEW'da yer alması ve Sting'in son maçlarının bir parçası olması harika. Ayrıca bu AEW için şahane bir sponsorluk fırsatı oldu. Ric Flair bir imparator ve bu sektörde bir girişimci olarak pek çok işin içinde olan biri. Ric Flair's Woooo Energy'si* harika bir sponsor. Ric Flair profesyonel güreşin büyük efsanesi ve onun Sting'in final maçlarında Sting ile birlikte görünmesi gerçekten çok özel bir şey."

Yazar Notu: Ric Flair's Wooo Energy, Temmuz 2023'te Ric Flair tarafından kurulan enerji içeceği markasıdır ve Eylül 2023'te bu marka, AEW ile bir sponsorluk anlaşması imzalamıştır.​
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
100
Baba sen Holocaust ile ilgili mal mal konuşuyor diye Brian Kendrick'i özür dilemesine rağmen şovundan çektin, Sasha Banks ile ilgili abuk sabuk konuştu diye Sammy Guevara'yı bir ay ortadan toz duman ettin, Hulk Hogan buranın kapısından giremez dedin. Yanlış yaptın diye demiyorum, bir prensip belirlemiş olabilirsin ve bana kalırsa haklısın böyle bir duvar örmekte. Flair ve Jericho ile ilgili iddialara verdiğin tek net cevap yok ama. İsmin büyüklüğüne, getirdiği sponsorluklara göre mi ayarlıyoruz tepkiyi veya rehabilitasyon süreçlerini, pek anlayamadım.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: