RPG Hatalardan İntikam


The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100
sddefault.jpg


"İçimi dökmeyeli bayağı uzun süre oldu. Belli ki bu durum bir grup insanın benim bayat bir kahramanlık hikayesinin ana aktörü olmaya çalıştığımı ve beni seven insanların bana ilettiği şeyleri kendi menfaatlerim için kullandığımı düşünmesine sebep olmuş. Geri döndüğümden beri bazı gülümsemelerin, bazı hal hatır sormaların sahte olduğunu hissedebiliyordum ama gerçek hislerini suratıma söylemeye cesaret edebilen ilk kişi çemberin dışından geldi. Nic Nemeth, bu yüzden seni takdir ediyorum."

"İki hafta içinde Superstars şovunun patronluğunu elime aldım ve bu gücü bu işi hak eden birine tümüyle teslim ettim. Bencil olsaydım orayı Miz gibi prestiji elinden alınmış ve yayından kaldırılmaması için çabalanan tatsız bir yer olarak bırakır ve kazandığım paraya bakar, bir yandan da ne kadar iyi iş yaptığımı anlattığım yalan bir hikaye uydururdum. Ne mutlu ki Miz'in kendi etrafında yarattığı bu hayal balonunu patlattım ve Superstars'ın ikinci bir şansa sahip olmasının önünü açtım."

"Buraya insanların sevgisini ve beklentisini karşılıksız bırakmamak için döndüm. İnsanların aldığı biletlerle para kazanan birisinin bunu karşılıksız bırakması yakışık almazdı. Bunu bir sevenimin bana gönderdiği mektupların bana fark ettirmesi, daha doğrusu bana bütün dürüstlüğüyle içini döktüğü mektupları gönderecek sevenlerimin olması Nic'i biraz rahatsız etmiş gibi görünüyor. Nic hayatı boyunca güreşi para için yapan ve bunu asla saklamayan bir adam oldu. 'Şovu çalmak' üzerine bir kariyer inşa etti. Nic asla ana adam olmak için gerekeni yapmadı çünkü tıpkı Miz gibi yalan hikayeler uydurmak onun için çok daha kolaydı. Nasılsa ona inanan ve sosyal medyada onun ismini gündeme taşıyan bir topluluk olacaktı. Nic'in hikayesi 'şu ben olmalıydım, bu ben olmalıydım' üzerine kurulu oldu her zaman. Benim hikayem ise dürüstlüğün üzerine kurulu. Ben buraya başarısız, huysuz, söylenmekten başka bir şey yapmayan biri olduğumu kabul ederek ve buna bir nokta koymak için herkese söz vererek döndüm. Dibe vurduğunu kabul etmiş bir insanın önünde durmak senin gibi yalan dünyalarda hakimiyet kovalayan bir sahtekarın harcı değil, Nic."

"Money in the Bank benim için en büyük hatalarımın telafisi, senin için ise yine birinden bir şeyler çalmak anlamına geliyor Nic. Hayatını üzerine kurduğun bu tema sana en fazla birkaç hafta, bilemedin birkaç aylık bir mutluluk yaşatabilir. Benim şu anki zihinsel yapıma sahip olan adamlar ise tarihe geçer. Sen tarihin tozlu sayfalarında bir dipnot olarak yer alırken ben MITB kazananları listesinin tepesinde olacağım. Sen birilerini senin hakkını yemekle suçladığın bir tweet attıktan sonra banka hesabına yatan stand-up ödemelerini kontrol ederken ben profesyonel güreş mirasının sürdürücüsü olacağım. İnsanlar benden bunu istiyor ve ben bu sorumluluğu sırtlanmaya hazırım Nic. Değil sen, senden bin tane daha olsa bunu değiştiremez. Bu sorumluluğu terk etme hatasını bir kere daha tekrarlamam."

"Başka bir evrende birçok farklı senaryo yazılmış olabilir, Nic. Burada işler farklı işliyor. PAYBACK'te sana yapacaklarım hem ilginç bir tesadüfe, hem güzel bir kelime oyununa, hem hikayemi tamamlamaya bir adım daha yaklaşmama, hem de senin sonuna işaret ediyor."

"Hatalarımdan alacağım intikamın önüne geçemezsin."​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: