Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
AEW’nun Edge’i Herhangi Bir Adama Dönüştürmüş Olması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="NoOne" data-source="post: 155022" data-attributes="member: 207"><p>Ben WWE severlere karşı hiçbir şey söylemiyorum, ben de izliyorum sevdiğim anlar var WWE'de. Benim derdim WWE'nin stratejik olarak AEW'u karalaması ve kitlelerin bu kadar kolay oltaya gelmesi. Bence de evet AEW kesinlikle mükemmel değil kadın bölümünde fakat söylenildiği kadar da kötü değil. Bazı insanlar artık kendilerinin bile adını koyamadığı bir nefretle olayları yorumluyor AEW karşısında bunun nedeni de dezenformasyonun başarısı ile ilgili. Bu yüzden zombileşen kanıtlanmamış ipe sapa gelmeyen iddiaları sanki oradaymışcasına savunan ve buna karşın gerçekte olan olayları tam tersiymişcesine savunan birer WWE trolune dönüşüyorlar. Bana ilginç gelen bu bizim ulkece yaşadığımız bir şey aynı zamanda ve aynı adamlar aynı zombi tepkileri siyasi konularda da veriyorlar çünkü gerçekten manipülasyon ile öğrenmeye başlamışlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NoOne, post: 155022, member: 207"] Ben WWE severlere karşı hiçbir şey söylemiyorum, ben de izliyorum sevdiğim anlar var WWE'de. Benim derdim WWE'nin stratejik olarak AEW'u karalaması ve kitlelerin bu kadar kolay oltaya gelmesi. Bence de evet AEW kesinlikle mükemmel değil kadın bölümünde fakat söylenildiği kadar da kötü değil. Bazı insanlar artık kendilerinin bile adını koyamadığı bir nefretle olayları yorumluyor AEW karşısında bunun nedeni de dezenformasyonun başarısı ile ilgili. Bu yüzden zombileşen kanıtlanmamış ipe sapa gelmeyen iddiaları sanki oradaymışcasına savunan ve buna karşın gerçekte olan olayları tam tersiymişcesine savunan birer WWE trolune dönüşüyorlar. Bana ilginç gelen bu bizim ulkece yaşadığımız bir şey aynı zamanda ve aynı adamlar aynı zombi tepkileri siyasi konularda da veriyorlar çünkü gerçekten manipülasyon ile öğrenmeye başlamışlar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
AEW’nun Edge’i Herhangi Bir Adama Dönüştürmüş Olması
Menü
Giriş yap
Kayıt ol