RPG Uso In The Bank

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
620
Beğeni sayısı
1,226
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Girişte MITB katılımcısı Jey Uso var. Karışık tepkilerle birlikte ringe doğru ilerliyor.

1704725410763.png

Jey Uso: Selamlar PGW halkı, geleceğin Mr. Money in The Bank'i burada. Evet bunu net bir şekilde söylüyorum çünkü kendime güvenim tam. Sizinde desteğinizi arkama alarak elimden gelenin en iyisini yapıcam ve MITB çantasının sahibi ben olacağım. İki şampiyonda kendine dikkat etsin çünkü her an her şeyi yapabilecek bir Jey Uso geliyor. Özellikle bu maça Christian i*nesini yenerek gelmek ayrı bir zevkli olacak. Bana ayak bağı olan bir salaktan başka bir şey değildi o. Yıllardır bu işte çalışıyorum, bu işi yapıyorum ve şimdi dünyanın Jey Uso'nun gerçekten neler yapabileceğini görme zamanı. MITB sadece merdivene tırmanmak değildir; bu, rütbeleri tırmanmak, zirveye çıkmak ve hakkımız olana sahip çıkmakla ilgilidir. Yani, beni Money in the Bank'teki merdivene tırmanırken gördüğünüzde, bunun bir tırmanıştan daha fazlası olduğunu bilin; bu bir ifadedir. Uso dönemi henüz sona ermedi; daha yeni başlıyor ve o MITB çantası bir sonraki seviyenin anahtarı olacak. Bakın, o ringdeyken sadece kendim için savaşmıyorum; Tüm Samoa soyu için savaşıyorum. Biz meydan okumadan geri adım atmayız; ona doğru tüm hızımızla koşuyoruz. Ve o MITB çantası askının üzerinde asılı kaldığında, onu kapmak ve kenim adına bir gelecek sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağıma inanıyorum ve sizin de buna inanmanızı istiyorum. Kariyerimde çeşitli evrelerden geçtim. Eziklendim, yuhalandım, sert eleştirilere maruz kaldım ama burda dimdik karşınızdayım. MITB gecesi geldiğinde tarih yazıcam ve sizde göreceksiniz. Tüm Jey Uso düşmanları hayrete düşecek ve layıklarını bulacaklar.

Jey Uso konuşurken seyircilerin '' USO USO USO'' tezehüratlarını karşı susuyor ve mikrofonu seyirciye doğru uzatıyor...

1704727932318.png

Jey Uso: Geliyorum MITB sana geliyorum. Önüme kim çıkarsa çıksın devirip geliyorum. O AN GELİYOR PGW HALKI ! ! ! ! ! !

Jey Uso mikrofonu fırlatıyor ve girişe doğru ilerlemeye başlıyor. Seyirciler ''USO USO USO'' chantleri ile Jey Uso'yu uğurluyorlar

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: