Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Mr. Money in the Bank Kim Olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 154275" data-attributes="member: 91"><p>Jey Uso ya da X diyorum, bu X muhtemelen Payback 21'e duyurulan dörtlü maçın kazananı (Wes Lee gibi duruyor) kimse o olacak. O ikili arasında da inisiyatif işi. Jey Uso'nun çok uzun süren bi underdog hikayesi var, öte yandan X Wes Lee olursa o da benzer bir underdog. Çok zor bir mücadele. Venis ya da Mayhem'in direkt tüm kemerlerin ortaya konduğu bir maç ile ana kemere oynayabileceklerini (Jeff ile feudda oldukları müddetçe) düşünüyorum. İkisinin de MITB'e çok ihtiyaçları yok bu bağlamda. (Öte yandan bundan yaklaşık iki ay önce Chairman'ın bir gönderide MITB kazanının oyuncusu bırakmadığı sürece belli olduğunu söylemişti. Bu bence The SEX tayfasından biri değildir zira Mayhem için iptal edilen bir main event potası planının olduğunu az çok biliyoruz. MITB için düşünülmemiştir yani.)</p><p></p><p>Hadi biraz daha alternatif senaryo üreteyim kafam esti: Jeff Hardy görece yeni bir şampiyon, öte yandan Ospreay'in tarihi reignini de bitirdi ve bence bir ayda kemeri kaybetmesi garip olur. Daha tuhaf olanı Alberto'da taze bir şampiyon. Karşısında da şirketin ilk gününden beri ağırlığını koruyan bir Daniels var. <em>(Payback 21 maddesinde Alberto ile Knight arasında bir olay gözüküyor ama biz P20'de boşa dayak yememişizdir diye düşünüyorum ve bir feudun habercisi olduğuna inanıyorum.)</em> MITB kazanının buraya damlaması da garip olur. Öte yandan bu kazanan Wes Lee olursa kemeri kazanmış bir Daniels'tan intikam almaya çalışabilir, aynı Wes Lee bunu kemeri kazanmış bir Venis/Mayhem'a da yapmak isteyebilir ikisiyle de düşmanlıkları oldu çünkü. Ama dediğim gibi ben ne Alberto'nun ne Jeff'in direkt kemer kaybedeceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla MITB kazananı Wes Lee olursa bu yeni personasıyla bir uyum sağlayabilir hemen cash in yapmayacak olması, çünkü eski şaşalı günlerinin yokluğunda kendisi de hissizleşmiş gibi duruyor ve MITB'i bir süre önemsemeyebilir farklı bir şey izletmek adına. Ancak Jey Uso kazanırsa bence cash ini çok uzun süre bekletmeyecektir, bu bağlamda WHC'ye geleceğini hala düşünmüyorum ve PGW potasını daha olası görüyorum onun için. Aynı gece PGW kemerinde duble title change yaşanırsa şaşırmam. Bekleyelim görelim bakalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 154275, member: 91"] Jey Uso ya da X diyorum, bu X muhtemelen Payback 21'e duyurulan dörtlü maçın kazananı (Wes Lee gibi duruyor) kimse o olacak. O ikili arasında da inisiyatif işi. Jey Uso'nun çok uzun süren bi underdog hikayesi var, öte yandan X Wes Lee olursa o da benzer bir underdog. Çok zor bir mücadele. Venis ya da Mayhem'in direkt tüm kemerlerin ortaya konduğu bir maç ile ana kemere oynayabileceklerini (Jeff ile feudda oldukları müddetçe) düşünüyorum. İkisinin de MITB'e çok ihtiyaçları yok bu bağlamda. (Öte yandan bundan yaklaşık iki ay önce Chairman'ın bir gönderide MITB kazanının oyuncusu bırakmadığı sürece belli olduğunu söylemişti. Bu bence The SEX tayfasından biri değildir zira Mayhem için iptal edilen bir main event potası planının olduğunu az çok biliyoruz. MITB için düşünülmemiştir yani.) Hadi biraz daha alternatif senaryo üreteyim kafam esti: Jeff Hardy görece yeni bir şampiyon, öte yandan Ospreay'in tarihi reignini de bitirdi ve bence bir ayda kemeri kaybetmesi garip olur. Daha tuhaf olanı Alberto'da taze bir şampiyon. Karşısında da şirketin ilk gününden beri ağırlığını koruyan bir Daniels var. [I](Payback 21 maddesinde Alberto ile Knight arasında bir olay gözüküyor ama biz P20'de boşa dayak yememişizdir diye düşünüyorum ve bir feudun habercisi olduğuna inanıyorum.)[/I] MITB kazanının buraya damlaması da garip olur. Öte yandan bu kazanan Wes Lee olursa kemeri kazanmış bir Daniels'tan intikam almaya çalışabilir, aynı Wes Lee bunu kemeri kazanmış bir Venis/Mayhem'a da yapmak isteyebilir ikisiyle de düşmanlıkları oldu çünkü. Ama dediğim gibi ben ne Alberto'nun ne Jeff'in direkt kemer kaybedeceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla MITB kazananı Wes Lee olursa bu yeni personasıyla bir uyum sağlayabilir hemen cash in yapmayacak olması, çünkü eski şaşalı günlerinin yokluğunda kendisi de hissizleşmiş gibi duruyor ve MITB'i bir süre önemsemeyebilir farklı bir şey izletmek adına. Ancak Jey Uso kazanırsa bence cash ini çok uzun süre bekletmeyecektir, bu bağlamda WHC'ye geleceğini hala düşünmüyorum ve PGW potasını daha olası görüyorum onun için. Aynı gece PGW kemerinde duble title change yaşanırsa şaşırmam. Bekleyelim görelim bakalım. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Mr. Money in the Bank Kim Olur?
Menü
Giriş yap