RPG LA Knight Sahne Arkasında

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,930
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Backstage%20Talk.gif

Cathy Kelley: Bayanlar ve baylar LA Knight!

intro-1671044097.jpg

LA Knight objektife görünüyor.

Cathy Kelley:
LA Knight öncelikle PGW evrenine ve Superstars: Rebellion #14 şovuna hoş geldin. Açıkçası PGW evreninin senin burada olmandan son derece mutlu olduğunu düşünüyorum. Ve Superstars şovunda yapmış olduğun kısa görünüm sosyal medyada gündem konusu oldu. Peki LA Knight PGW evrenine ne sunacak? Bizleri ne bekliyor?

Backstage%2BTalk%2B1.gif

LA Knight: Let me talk to you! Yeah! PGW uzun zamandır ekran başında izlediğim ve aksiyonda olmak için can attığım bir evren oldu. Bilirsin Temmuz ayında her şeyimiz tepe taklak oldu ve profesyonel güreşte dengeler değişti. O günden bu yana da sular hiç durulmadı. Doğru zamanı hep kendim için kovaladım. Fakat işler ger geçen gün sarpa sarmaya başladı. Bir gün karteller cirit attı öteki gün ise başka bir ucube grup. Buna anlam veremiyorum. İnsanlar bunu hak etmiyor. PGW bunu hak etmiyor. PGW evreni bunu hak etmiyor. PGW evreni "Megastar"ını hak ediyor. Onun için de uzaklara bakmanıza gerek yok! O benim ve artık buradayım YEAH! PGW sizin için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama benim için ifade ettiği anlam çok büyük Cathy. Senin de bu işe olan tutkunu biliyorum. Burası bir ekmek kapısından ziyade sahip olduğumuz bir miras! Öyle değil mi? Şuna bir açıklık getirelim. Sen başarılı bir spor muhabirisin öyle değil mi? Bugün buradan ayrılsan başka yerde rahatlıkla iş bulabilirsin. Fakat buraya seni bağlayan şey tutku. Bunu söylemekten büyük üzüntü duyuyorum ama Prestige Grand Wrestling bu işin son temsilcisi ve buraya sahip çıkmazsak buranın hakkını vermezsek Cathy profesyonel güreş artık bir mit olacak. Bu işin öncüsü olan firmalar birer birer kepenk kapattı. WWE, All Elite Wrestling, Impact Wrestling, Ring of Honor hepsi kapandı Cathy ve sahip olduğumuz yegane şirket PGW oldu. Burası da biterse ve burası da diğerleri ile aynı kaderi yaşarsa sadece işimizi, spot ışıklarımızı değil ayrıca tutkumuzu da kaybedeceğiz. Bana söyler misin yapacağın hangi işte burada aldığın zevki alacaksın? Na! Na! Ben sana söyleyeyim hiçbir iş sana burada bulunduğun zevki vermeyecek. Çünkü sen de Stone Cold Steve Austin izleyerek büyüdün. Sen de The Undertaker, Mandkin'ı 6 metrelik kafesin tepesinden attığında küçük dilini yuttun. D-Generation X senin de terbiyeni bozdu seni de dejenere etti. Ve evet sen de tıpkı benim gibi onlar gibi (PGW evreni) The Rock'ı Dwayne Johnson olarak değil The Rock olarak biliyorsun. İşte bu Cathy beni buraya bağlayan ve ekran başından buraya getiren şey bu. En iyisi olmak, en iyisini yapmaktan geçer ve ben burada tüm PGW evrenine kocaman bir söz veriyorum. En iyisini yapacağım. Sahip olduğumuz bu tutkuya en iyi şekilde sahip çıkacağım. YEAH!

Cathy Kelley: Bu etkileyici LA Knight! Gerçekten durumu harika bir şekilde belirttin sana katılmamak elde değil. Peki bu mirasa daha iyi nasıl sahip çıkacağını düşünüyorsun? Ya da şöyle ifade edeyim "en iyisini yapmak" senin için nedir?

LA Knight: Bu çok basit Cathy, en iyisini yapmak demek müziğin çaldığı anda arenada oluşturduğun etki demektir. Adının geçtiği yerde insanların mutluluk duyması demektir. L! A! Knight! denildiğinde tüm arenanın inlemesidir. İşte bunu aldığında en iyisini yapmış olduğunu fark ediyorsun. Fakat Cathy tüm bunlar yetmez. Orada insanlar adımı haykırıyor ve benden çok şey bekliyorlar. Ürünlerim PGW Shop'ta kapış kapış satılıyor. İnsanların bana karşı sevgisi inkar edilemez bir gerçek. Ancak belirttiğim gibi tüm bunlar yetmez. Yani insanlar güzel konuştuğum için, iyi güreştiğim için benim adımı anmıyorlar. İnsanların benden bir beklentisi var Cathy! YEAH! Bunu görebiliyorum. İnsanların beklentisi var ve o da şu; DÜNYA AĞIRSİKLET ŞAMPİYONLUĞU! YEAAAAAAHHHH!

LA-Knight-WWE-Backstage-Interview-912x513.jpg

LA Knight: Alberto El Patron! Ben senin iki dakikada yere sereceğin emeklilik için gün sayan birisi değilim. Ve evet Superstars şovunda sana kahkaha attım. Çünkü omzunda taşıdığın şampiyonluk ve kişiliğin bir araya geldiğinde kocaman bir kahkaha olabiliyor sadece. Bir gün elbet karşılaşacağız ve duyacağın tek şey arenada yapılan şu anons olacak;

bd8bb515087615a8900c0fc6ed657cf91983828b.gif

"KAZANAN VE YENİ DÜNYA AĞIRSİKLET ŞAMPİYONUNUZ L! A! KNIGHT!"

LA Knight sözlerinin ardından oradan ayrılıyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: