- Konular
- 992
- Beğeni sayısı
- 1,438
- PG Nakit
- 2,230
- Favori Güreşçi
- Shawn Michaels
Sacred çalıyor ve Ludwig Kaiser girişte tauntunu atarak ringe doğru ilerliyor. Ludwig girişini yaptıktan sonra bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.
Ludwig Kaiser: Selam olsun sizlere sevgili fanlar! Karşınızda ilk Money in the Bank adayı... Son of Führer Ludwig Kaiseeeerrrr!!
Seyirci destekliyor Ludwig'i.
Ludwig Kaiser: Money in the Bank... bir tarihin yazılmasına şahit olacaksınız. Ve bu tarihin ana kahramanı Ludwig Kaiser olacak. Bu çanta, sadece bir kazanç değil, benim geleceğimin ta kendisi. Bu, zaferin simgesi, savaşın meyvesi, bu arenanın efendisi olmanın anahtarı! Geçmişte nice zaferler kazandım, ama o gece farklı olacak. O gece, benim için bir dönüm noktası olacak. Bu çanta, benim hırsımın, azmimin ve yeteneğimin bir göstergesi olacak. Ringde, sadece bir kişi zirvede olacak, ve o kişi ben olacağım. Ne Jey Uso ne de diğer rakipler. Ben bir tarih yazmaya geliyorum.
Seyirci desteğe devam ederken Ludwig etrafına bakıyor ve devam ediyor konuşmasına.
Ludwig Kaiser: Adaylık maçına çıkmadan önce babama bir söz vermiştim bu maçı kazanacağıma dair. Ve onun her zamanki gibi yüzünü kara çıkartmadım. (Ludwig göğe bakıyor.) Ich habe dich nicht im Stich gelassen, Dad. Dieser Sieg war für dich. Aber der wahre Sieg wird kommen, wenn ich den Aktenkoffer gewinne.
Ludwig Kaiser Almanca konuşarak ''Seni hayal kırıklığına uğratmadım, baba. Bu zafer senin içindi. Ama asıl zafer çantayı kazandığımda gelecek.' diyor göğe bakarak.
Ludwig Kaiser: Rakiplerim, sizleri şimdiden öngörebiliyorum. Sizler de burada olabilirsiniz ama unutmayın, bu ringde yalnızca bir kişi kazanacak, ve o kişi ben olacağım. Cesaretim, gücüm ve kararlılığım bana zaferi getirecek. Bu çanta, içinde sadece bir sözleşme değil. Bu, benim geleceğimin garantisi, bu, hayalimi gerçeğe dönüştürecek olan araç., benim hedefim net: o çantayı almak ve bu şirketi yönetmek! Seyirciler, sizler de bu geceye şahit olacaksınız. Ludwig Kaiser, Money in the Bank'te zafere doğru emin adımlarla ilerleyecek. Ve bu çanta, artık benim olacak, çünkü ben bu ringin hakimi olacağım!
Ludwig Kaiser konuşmasını bitirdikten sonra mikrofonu yere bırakıyor ve arenada tekrar Sacred çalarken Ludwig Kaiser ringden ayrılıyor.
Ludwig Kaiser Almanca konuşarak ''Seni hayal kırıklığına uğratmadım, baba. Bu zafer senin içindi. Ama asıl zafer çantayı kazandığımda gelecek.' diyor göğe bakarak.
Ludwig Kaiser: Rakiplerim, sizleri şimdiden öngörebiliyorum. Sizler de burada olabilirsiniz ama unutmayın, bu ringde yalnızca bir kişi kazanacak, ve o kişi ben olacağım. Cesaretim, gücüm ve kararlılığım bana zaferi getirecek. Bu çanta, içinde sadece bir sözleşme değil. Bu, benim geleceğimin garantisi, bu, hayalimi gerçeğe dönüştürecek olan araç., benim hedefim net: o çantayı almak ve bu şirketi yönetmek! Seyirciler, sizler de bu geceye şahit olacaksınız. Ludwig Kaiser, Money in the Bank'te zafere doğru emin adımlarla ilerleyecek. Ve bu çanta, artık benim olacak, çünkü ben bu ringin hakimi olacağım!
Ludwig Kaiser konuşmasını bitirdikten sonra mikrofonu yere bırakıyor ve arenada tekrar Sacred çalarken Ludwig Kaiser ringden ayrılıyor.