RPG LEMME TALK TO YA!


Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
95
Mesajlar
4,696
Beğeni sayısı
1,860
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles


OMG! O BURADA! LA KNIGHT!

Entrance%2B1.gif


LA Knight girişte görünüyor ve seyircileri coşturup ringe doğru yürüyor.

giphy.gif


Ringe giriyor, mikrofon alıyor ve seyircilerin büyük bir ilgisi var kendisine karşı. Bir süre kendisine atılan chantleri dinliyor. Sonrasında seyirciye kesmeleri için işarette bulunuyor.

wwe-la-knight.gif


LEMME TALK TO YA!!

İnanılmaz bir pop daha kopuyor.

LA Knight sonunda Prestige Grand Wrestling'de YEAH! (YEAH!) Uzun zaman oldu. Uzun zamandır oyunun içinde yoktum ve şimdi geri döndüm. Artık ben de bu oyunun bir parçasıyım ve kendime bir liste yaptım. Bu liste PGW'da bulunan dummylerin listesi ve zamanı geldiğinde onların pembe k*çlarına çok sağlam tekmeler atacağım. Bu şirketin buna ihtiyacı var. Benim gibi bir Megastar'a ihtiyacı var. Bunu görebiliyorum. Ahh evet özlemişim çok özlemişim. Bu arenayı, bu coşkuyu ve bu ritmi. Evet kahrolsun ki buradayım ve birilerini altıma almak için sabırsızlanıyorum adeta terhis bekleyen asker gibi şafak sayıyorum ve ilk kimin üzerine atlayacağımı ya da botlarımı kimin bedeniyle temizleyeceğimi hesaplamaya çalışıyorum. İÇİM İÇİME SIĞMIYOR YEAAH! (YEAH!) İçim içime sığmıyor ve birileri ile karşılaşmak istiyorum. Şu an birisinin beni bölmesini ve bana meydan okumasını o kadar çok isterim ki! Şu an şu dakika şu saniye birisi ile karşılaşabilirim. Rakibimin kim olacağının bir önemi yok. Dünya şampiyonu da olabilir ya da boş gezenin boş kalfası da herkese hak ettiği muameleyi göstereceğim YEAH! (YEAH!) Hadi bu kadar korkak olmayın alt tarafı LA Knight tarafından yenilmiş olacaksınız! YEAH YEAH YEAH YEAH YEAH!

d1f99cc2469f2c4d7e50f62cb664cdd4.gif


LA Knight adeta çılgın atıyor ve seyirciler YEAH chantleri ile ona coşkuyu veriyor.

Tanrım bu çok iyi geldi. Bu muhteşem geldi! Muhteşem hissediyorum. %100 hazırım ve %100'ümü koyacağım. Ben basit bir adamım. Ringe çıkarım ve Dummyleri yenip yoluma bakarım. Karanlık bir kimliğim ya da komplike bir karakterim yok. Buna ihtiyacım da yok çünkü ben L! A! Knight'ım. Ben coşkunun enerjinin ta kendisiyim. Ben Prestijim! Ben Prestijin ta kendisiyim ve buraya Prestijin ne olduğunu Dummylere göstermek için geldim. İçim içime sığmıyor. Kudurdum adeta bunca zaman boşta kalmaktan kudurdum. Bunca zaman oyunun dışında kalmak beni kudurttu. Aylar boyunca Payback'i izledim Mayhem'i izledim. Sadece seyirci olmak içimde akan coşkun şelaleyi dindirmeye yetmedi. LA Knight buraya maç kazanmaya kemer almaya gelmedi. LA Knight buraya kelle almaya geldi ve evet kelle alacağım, kelle uçuracağım, uçacağım kaçacağım her şeyi yapacağım! Burada bulunduğum her saniyeyi dolu dolu geçireceğim ve L! A! Knight Çağını başlatıp hüküm süreceğim. Basit bir şampiyondan da öte bir KRAL bir İMPARATOR olacağım ve insanlar adımı duyduklarında benim için "İMPARATOR" diyecekler! İM-PA-RA-TOR! Bu sıfat benden başka kimseye yakışmaz YEAH! (YEAH!) Kartellerin, akraba katillerinin, üç kağıtçıların ve yozlaşmış haydutların pençesindeki bu şirketi ancak benim gibi bir İM-PA-RA-TOR kurtarabilir! YEAH bunu sevdim. Buna bayıldım adeta! Sizlerden aldığım enerjiyi beğeniyorum. Biz bir bütünüz. Biz bir aileyiz ve ben buraya sizlerin sesi olmak için geldim YEAH! (YEAH) Spot ışıklarını seviyorum, Knight Vision'ın arenada yankılanmasını seviyorum. Tek dinlediğim müzik Knight Vision olabilir çünkü o müzik bana kim olduğumu hatırlatıyor ve onun yarattığı enerjinin bir dışavurumu olarak karşınızda trash talking yapabiliyorum. Sözlerim size anlamsız ama manalı mı geliyor. Ooooohhh demek ki LA Knight işini muazzam yapıyor çünkü LA Knight bunun bir ustası YEAH! (YEAH!) Şifreli cümlelerimin anlamını şu an çözmeniz mümkün değil! Hayır ben gizemlerin adamıyım ve zamanla ne demek istediğimi anlayacaksınız. Şu an için ise yapmanız gereken şey beni izlemek ve adımlarımı "TEORİ VİDEOLARINA" konu etmeniz. YEAHHHHH!

hq720.jpg


L! A! KNIGHT!
L! A! KNIGHT!
L! A! KNIGHT!


maxresdefault.jpg


Teorilerle, spekülasyonlarla uğraşmak istemiyor musunuz? O zaman izin verin size bir spoiler vereyim. L! A! KNIGHT! Ya da MISTER MONEY IN THE BANK!

LA Knight mikrofonu yere bırakıyor ve çok iyi bir pop alıyor! Aldığı muazzam destek ile birlikte sahne arkasının yolunu tutuyor. Fakat gitmeden önce girişte bir kez daha seyirciye bakıyor ve "L! A! KNIGHT!" çekip tamamen sahne arkasının yolunu tutuyor ve gözden kayboluyor.


 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: