RPG Kaybeden Şampiyon

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
ANCAK SPEAR' BREAKKER ÇOKTAN KENDİNİ TOPLAMIŞ BİR ŞEKİLDE HAKEM ÇEKİLİR ÇEKİLMEZ SPEAR'I VURUYOR OMEGA'YA. TUŞA GİDİYOR 1...........2........

3!

Kazanan ve Halen PGW PURE Şampiyonu: Bron Breakker

ntykf7o.png

PURE şampiyonluğu maçında olanları hatırladıktan sonra arka alana dönüyoruz. Kenny Omega'yı elinde buz torbasıyla sandalyede otururken görüyoruz. Yüzündeki hayal kırıklığı net bir şekilde görülüyor. Kameralar ona yaklaştıktan sonra yorgun ve sakin bir şekilde konuşmaya başlıyor.

g1x9oxr.png

Kenny Omega: Bu gece tam olarak planlandığım gibi gitmedi. Ringe adım attım, elimden gelenin en iyisini yaptım, ama zafer parmaklarımdan kayıp gitti. Bu maç benim kaybettiğim ilk maç değil. Son maç da olmayacak. Hayatımda kaç maç kaybettiğimi hatırlamıyorum ama hatırladığım tek bir şey var: Kaybettiğim maçlardan sonra şampiyon oldum. Bu gece şampiyon olamamış olabilirim ama bunun bir son değil, sadece bir başlangıç olduğunu biliyorum. Kaybetmek, beni her zaman daha güçlü bir insan yaptı. Bu şirkette adım attığımdan beri tek bir maç bile kazanamadım. Bu geceki maçı da kaybettim ama bu beni durduramayacak. Gün geçtikçe güçleniyorum. Önümde daha çok maç var ve daha çok fırsat... Bu dönem benim için sadece güçlenmek için yapılan bir test. Şirketteki insanların çoğunu tanımıyorum. Maç içinde ne kadar temiz olduklarını ne kadar pis olduklarını bilmiyorum. Bugün ise Bron Breakker'ı tanıma fırsatı buldum ve nasıl biri olduğunu anladım. Şampiyon sıfatını hak etmeyen birisi. Birilerinin ona "nasıl şampiyon olunur" öğretmesi lazım. Sanırım bu dersi verebilecek tek bir isim tanıyorum.​

(Seyircilerden destek sesleri gelir.)

Kenny Omega: Henüz benimle işin bitmedi Bron. Sanırım başkalarının da seninle işi bitmemiş. Maç sonunda olanları izledim. Ne yalan söyleyeyim sırtına yediğin sandalyeyi görünce biraz da olsa acım dindi. Acımı bir adamın sandalye darbeleri dindirmeyecek elbette. Omzundaki kemer benim acımı dindirecek tek şey. Tekrar görüşeceğiz Bron... Son bir şey daha... Değerli PGW seyircilerine şunu söylemek istiyorum: Şu anda gördüğünüz Kenny Omega kaybeden değil; sadece yeni başlıyor. Bu yüzden seyirciler, hayranlar, güreşçiler, eleştirmenler ve özellikle sen Bron Breakker... Anın tadını çıkarın ve kutlayın. Çünkü ben kazanmaya başladığımda işte o zaman farklı bir oyun başlıyor olacak.​

Kenny Omega eliyle tetiği çektikten sonra kameralar kapanıyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: