- Konular
- 1,806
- Beğeni sayısı
- 1,586
- PG Nakit
- 390
- RPG Karakteri
- Goldberg
- Favori Güreşçi
- Mark Henry
Vince McMahon insanları kovmaktan hiçbir zaman korkmadı, ancak 2000'li yıllarda bazı Süperstarlar patron tarafından uyarıldı. "Cafe De Rene" programının son bölümünde eski WWE Süperstarı Rene Dupree, Joy Giovanni ile şirkette birlikte çalıştıkları dönem hakkında konuştu. Röportaj sırasında Dupree, McMahon'un 20'den fazla Süperstarın işten çıkarılmasından sadece birkaç gün önce bazılarının yakında serbest bırakılacağını söylediği bir toplantı düzenlediğini anlattı. Dedi ki,
"Bu toplantıyı hatırlıyor musunuz bilmiyorum. Kaliforniya'daydı ve eskiden yaptığımız prodüksiyon toplantılarından biriydi. Sonra Vince, 'Bazılarınız gelecek hafta burada olmayacak' dedi. Dostum, Salı günü Smackdown çekimi vardı. Sonra o Çarşamba günü, 20-30 kişi falan vardı, bir anda gittiler!"
Dupree 2002'den 2007'ye kadar WWE ile sözleşme imzalamıştı, Giovanni 2004'ten 2005'e kadar WWE'deydi.
Kaynak
"Bu toplantıyı hatırlıyor musunuz bilmiyorum. Kaliforniya'daydı ve eskiden yaptığımız prodüksiyon toplantılarından biriydi. Sonra Vince, 'Bazılarınız gelecek hafta burada olmayacak' dedi. Dostum, Salı günü Smackdown çekimi vardı. Sonra o Çarşamba günü, 20-30 kişi falan vardı, bir anda gittiler!"
Dupree 2002'den 2007'ye kadar WWE ile sözleşme imzalamıştı, Giovanni 2004'ten 2005'e kadar WWE'deydi.
Kaynak