RPG Önemli Duyuru


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
Arkadaşlar merhaba. Bir mevzuat var. Kısaca özeti, karakter alıp oyunu ghostlama durumu son derece yaygınlaştı ve ekip olarak kime booking verip vermememiz gerektiği konusunda buhranlar yaşıyoruz.

RPG bir heves oyunudur. Bu yüzden karakter alan biri aniden oyundan uzaklaşıp bırakabilir. Çok farklı sebepleri de olabilir. Güreşten uzaklaşmak, ekibin yazış tarzını beğenmemek, beklediği bookingi alamamak gibi. Bunu çoğu zaman anlayışla karşılıyoruz ama bizi zora soktuğu gerçeğini değiştirmiyor. Özellikle kişi sayısı olarak az bir ekiple yazıyorsanız, çok daha zora sokuyor.

Bir de şu var. Bu konuda isyan etmiyorum, sadece oyunu yazmaya ekipte bulunan her yazar gibi mesai harcayan bir arkadaşınız olarak önerim; eğer Elite üyeliğiniz varsa paldır küldür karakterinizin yanına bir menajer almayın. Gerçekçi olmak gerekirse, ben bu oyunda en çok hikaye yazmasını ve o hikaye çerçevesinde bir güreşçinin gelişimini görmeyi seviyorum. Bu benim özelimde böyle. Diğer arkadaşlarım mesela maç yazmaya bayılıyor. Kimisi için değerli olan segment yazmaktır. Ama olayın en çok sevdiği yönü "hikaye" olan bir yazarın bu Elite üyelik menajerlerinden haz etmesi mümkün değil. Bunu samimi olarak söylüyorum. Örneğin Emir'in Johnny Mayhem'in yanına çektiği Paige henüz debut yapmadı çünkü daha Johnny Mayhem'i zor yazıyoruz. Ve Paige'in Mayhem'e hiçbir katkısı olacağını düşünmüyorum ben. 3 Slammy almış Survivor Series'e damga vurmuş, belki de şirketteki en iyi hikayelerden birine sahip olan güreşçinin yanında sadece sap gibi duracak. Veya Ludwig Kaiser'in yanındaki Alexander Wolfe'un. Bunlardan bahsetmemin sebebi oyunculara bir serzenişte bulunmak değil. Elite üyelikleri var ve heves edip bu menajerleri, takımları alıyorlar. Ama dediğim gibi, bu karakterler hem bizi zora sokuyorlar hem de sizin yanınızda öylece bot gibi durup sadece adları geçecek şekilde yer alıyorlar. Evet belki bu oyunu yazmaya yeterli mesaimiz olsa bu Elite sistemini çok daha başarılı şekilde uygulayabilirdik ama az sayıda ekip üyesine sahip olmanın dezavantajlarından biri de bu malesef. Halihazırda 25 aktif oyuncu varken ve bu oyuncu sayısına neredeyse 5 aktif yazar düşüyorken bir de Elite üyelikten gelen menajerler, takımlar biraz buzdolabı taşıtıyor. Örneğin Jey Uso, elite alıp yanında Solo Sikoa ve Jimmy Uso ile gezseydi oyunda bu kadar iyi bir karakter gelişimi yaşayamazdı. Aslında tüm anlatmaya çalıştığım bu.

Bu konuyu açma amacıma gelirsek, kimseye kolay kolay karakter bırakma cezası veya karakter isteyen oyunculara şov takip etme şartı vermediğimiz için, durumu hep esnek tuttuğumuz için oluşan bu karakter alıp ghost olma durumunun biraz azalmasını istiyoruz. Çünkü oyunu yazmakta, insanlara yetmekte zorlanıyoruz. En azından bir hafta boyunca sabit duracak olan bu konuya girip bakan, okumaya zahmette bulunan oyuncuları yazmak istiyoruz.

Bunun için de "ben oynadığım şu anki karakterle yola devam edeceğim" diyen tüm oyuncularımızdan bu mesaja bir 👍 emojisi bırakmasını rica etmekteyim. Eğer şu anki karakterinizden memnun değilseniz veya bir şekilde oyundan beklediğiniz verimi alamadıysanız tabii ki tepkisiz kalabilirsiniz. Bu durum da fazlasıyla anlayışla karşılanacaktır. Sevgiler.​
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Büyük hevesler işe Orton reelde dönündce Elite çekip yanına FTR falan aldık ama açıkçası eskisi gibi şov takibi yapacak ya da eskisi gibi promo yazacak hevesim olmuyor. Bunun için özür dilerim ancak içimden hiç gelmiyor. PC başına geçince promo akmıyor bir türlü. 😕
 

Black Widow

WrestleWizard
Katılım
8 Kas 2023
Konular
781
Mesajlar
3,744
Beğeni sayısı
757
PG Nakit
850
Konum
Hatay
RPG Karakteri
Yok
Favori Güreşçi
Jade Cargill
Ben kazadan sonra maalesef toparlamaya zorlanıyorum @The MANIAC şahit zaten kaç kez DC de Promo için buluşacaktık buluşamadık ayrıca Ocak ayında evleniyorum bunun da artısı var. Promo ve sosyal medya kullanımı yapıyoruz @The MANIAC ile karşılıklı aktifiz ama şov takibinde malum nedenlerden dolayı zorlanıyorum ancak dünkü şovu (ppv) gerçekten takip etmek istedim ama o gün bisikletime araba çarptı ve belimden sakatlanınca mecbur salmak zorunda kaldım ama şu şov takibini düzeltmeye çalışacağım.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Finaller nedeniyle bu PPV sürecinde çok aktif olamadım. Bir süre daha böyle devam edeceğim. Dönüş tarihim kesin olmadığı için tepki atmıyorum. Ancak mutlaka geri döneceğim.

Ayrıca bu konuda sizi önceden bilgilendirmediğim için ekipten özür diliyorum. @Boss
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: