Harassment is Jericho?

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Bir Facebook paylaşımında Chris Jericho'nun bir kadın güreşçiyi taciz ettiğinin iddia edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Kylie Rae bu iddialara yorum olarak kalp emojisi bıraktı, yani onaylamış oldu.

"Günümüzün en revaçta federasyonunu (AEW) sebepsiz yere bırakamazsın. Bildiğim kadarıyla Kylie'den Chris Jericho'nun odasına gitmesi istenmiş. Diğerlerinin de orada olacağını düşünerek gitmiş. Oraya gittiğinde sadece o varmış. Adam ona asılmış (başka ayrıntı verilmiyor) ve o çıldırmış."

Nick Hausman Chris Jericho'yu ünlü tacizci film yapımcısı Harvey Weinstein'a benzetmişti, başka iddialar da yolda gibi.​

Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İddialar sadece Jericho’nun Kylie Ray’e yanlamasından ibaretse bu taciz falan değildir, ama başka ayrıntı verilmiyor diye bir parantez açılmış. Çok sevdiğimiz bir adam daha ellerimizin arasından kayıp gidecek gibi maalesef, bu uçkur denen şeyin Allah belasını versin ya cidden.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
İddialar sadece Jericho’nun Kylie Ray’e yanlamasından ibaretse bu taciz falan değildir, ama başka ayrıntı verilmiyor diye bir parantez açılmış. Çok sevdiğimiz bir adam daha ellerimizin arasından kayıp gidecek gibi maalesef, bu uçkur denen şeyin Allah belasını versin ya cidden.
Punk’a sorunlu diye söven adamlar bu manyağın bilmem kaçıncı vukuatında niye böyle ihtiyatlı? Benim kafamı kurcalayan esas mesele bu.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Punk’a sorunlu diye söven adamlar bu manyağın bilmem kaçıncı vukuatında niye böyle ihtiyatlı? Benim kafamı kurcalayan esas mesele bu.
Punk’ı da Jericho’yu da bu sektöre verdiği emek bazında değerlendiririm, ortaya da iki farklı nabız ve iki farklı şerbet çıkar, hepsi bu. Ama taciz iddiaları doğrulanırsa Jericho gözümde Punk’tan da aşağı düşer zaten o ayrı konu.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Punk’ı da Jericho’yu da bu sektöre verdiği emek bazında değerlendiririm, ortaya da iki farklı nabız ve iki farklı şerbet çıkar, hepsi bu. Ama taciz iddiaları doğrulanırsa Jericho gözümde Punk’tan da aşağı düşer zaten o ayrı konu.
Sadece Bucks tarafının basına servis ettiği iddialar üzerinden Punk ve Steel’a 1 senedir zorbalama yaptınız, abicim. Adama kanser bilmem ne diye sayarken bizim dediğimiz gibi olaylar haberlerden alakasız çıktı, konuşmasınlar diye TK küçük servetler ödedi.

Ortada daha acı iddialar Jericho üzerinden konuşulurken 500 entry Jericho nefreti görmediğim için şaşırıyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sadece Bucks tarafının basına servis ettiği iddialar üzerinden Punk ve Steel’a 1 senedir zorbalama yaptınız, abicim. Adama kanser bilmem ne diye sayarken bizim dediğimiz gibi olaylar haberlerden alakasız çıktı, konuşmasınlar diye TK küçük servetler ödedi.

Ortada daha acı iddialar Jericho üzerinden konuşulurken 500 entry Jericho nefreti görmediğim için şaşırıyorum.
Benim Punk’a olan sevgisizliğim -bak sevgisizlik diyorum nefret ya da zorbalamak demiyorum, çünkü bu noktada değilim Punk’a karşı- AEW’dan gelmiyor ki sadece. Punk’tan soğumamın çıkış noktası, 8 sene boyunca bu sektörü orama burama sürdüm diyerek takılmasıdır. Sonrasında döndüğünde WWE’yi hiçe sayarcasına konuşması ve çok değil 2 sene sonra WWE’ye dönünce “evimdeyim bak” edebiyatı yapması daha da komik geldi gözüme, hepsi bu. Özellikle tüm bunlar ispatı kabil şeyler de değil, açık açık gözlerimizle ve kulaklarımızla şahitlik ettiğimiz bir olay örgüsü. Punk’ın bu sektörde bulunmasından rahatsız değilim, bu denli abartılı bir mertebede bulunması hakkaniyetli gelmiyor bana sadece. Ama Jericho’nun taciz olayı ispatıyla beraber gözler önüne serilirse o saatten sonra Jericho’nun bu sektörde bulunduğu her saniyeden bir izleyici olarak ben rahatsız olurum. Bilmem anlatabildim mi aslan kardeşim?

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Benim Punk’a olan sevgisizliğim -bak sevgisizlik diyorum nefret ya da zorbalamak demiyorum, çünkü bu noktada değilim Punk’a karşı- AEW’dan gelmiyor ki sadece. Punk’tan soğumamın çıkış noktası, 8 sene boyunca bu sektörü orama burama sürdüm diyerek takılmasıdır. Sonrasında döndüğünde WWE’yi hiçe sayarcasına konuşması ve çok değil 2 sene sonra WWE’ye dönünce “evimdeyim bak” edebiyatı yapması daha da komik geldi gözüme, hepsi bu. Özellikle tüm bunlar ispatı kabil şeyler de değil, açık açık gözlerimizle ve kulaklarımızla şahitlik ettiğimiz bir olay örgüsü. Punk’ın bu sektörde bulunmasından rahatsız değilim, bu denli abartılı bir mertebede bulunması hakkaniyetli gelmiyor bana sadece. Ama Jericho’nun taciz olayı ispatıyla beraber gözler önüne serilirse o saatten sonra Jericho’nun bu sektörde bulunduğu her saniyeden bir izleyici olarak ben rahatsız olurum. Bilmem anlatabildim mi aslan kardeşim?
Sektörü orama burama sürdüm değildi orada mesele. Sen koca güreşi tekel haline geldi diye Vince McMahon kültü ile eş tutuyorsan tartışmamız gereken bambaşka mevzular var.

Evimdeyim demesinin sebebi de TK ve AEW ile yaşadığı amatörlükten kaynaklı. Ne olursa olsun Punk profesyonel bir adam. Konuşmanın bağlamı içerisinde o ifade sırıtan, takılmanı gerektirecek bir ifade değil.

Senin üzerinden yüklendim ama yanlış anlama. Bizim Pepsi tayfa dışında forumda herkes adam şöyle bitti şöyle sıvadı derken aslanlar gibi piyasaya çıktı. Söylediğiniz hiçbir şey tutmadığı için böyle girdim. Ace geçen podcastte anlattı. Olayı asla bilemeyecek insanlar 1 sene bizi zorbaladı diye. Adamın çok ipinde değil ancak yarısı başka bir insana olunca aynı insanlar hümanist oluyor, empati falan yapıyor. Takıldığım mesele bu.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: