- Konular
- 368
- Beğeni sayısı
- 809
- PG Nakit
- 855
- RPG Karakteri
- Brock Lesnar
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Müzik çalıyor ve Ciampa dumanların arasından arenanın girişinde beliriyor. Ciampa yavaş yavaş yürüyerek ringe girdikten sonra arenanın ortasında duruyor ve yoğun bir sessizlik içinde izleyicilere bakıyor. Görevli ona bir mikrofon tahsis ediyor ve Ciampa konuşuyor.
Ciampa: "Kaiser, seninle olan bu mücadelede zafer benim için sadece bir son değil, aynı zamanda bir başlangıç olacak. Senin faşist beyninin bir ürünü olan insanların hor görülmesini sağlayan bir düzende seni 2 kere bu arenada küçük düşürdüm. 2 kere seni bu ringe gömdüm. Tıpkı H****r'e yapılan gibi!(yayıncı burayı sansurluyor) Ve en sonunda yanına bir tane yardakçı aldın. Yanına değil 1, 100 tane yardakçı alsan da bu makus talihin değişmeyecek Ludwig. Bu ring senin gibi kafası eski ve cag dışı güreşçileri istemiyor. Eğer isteseydi 4 ay önce büyük abin GUNTHER kemer maçında başarılı olurdu ve o kemeri alırdı. Seninle battle royale maçında karşı karşıya gelmek, güreş kariyerimde yeni bir bölümün kapısını aralayacak. Ancak bu kapıyı aralamadan önce, sana ve tüm izleyicilere bir şeyi net bir şekilde söylemeliyim: Bu zafer, sadece benim değil, aynı zamanda her bir hayranımın zaferi olacak. Bu lanet kafa yapısını bu ringlerde istemeyen hayranların zaferi olacak."
Ciampa ringi dolaşıyor 1 2 adım. Kafasını sallayarak arenadaki seyircilere teşekkür ediyor.
Ciampa: "Bu ringde olmak, sizinle birlikte olmak, gerçekten bir ayrıcalık. Bu zaferi kazandığımızda, bu başarı sadece benim değil, bu zaferin bir parçası olan herkesindir. Ludwig Kaiser, benim bahsettiğim zafer sana karşı halihazırda 2 kere almış olduğum zafer değil. Sen, Battle Royal maçında ayağıma konan onlarca takozdan biri olacaksın. Benim tek hedefim onları geçtikten sonra sıradaki adım olan Will Ospreay. O kemer benim için bir sembol değil, aynı zamanda bu seyirciler için bir sembol. Kariyerim boyunca pek çok zorlu mücadeleyle karşı karşıya geldim, ancak bu seferki farklı. Bu hakkını 2 ay sonra kullanabildiğin bir Royal Rumble değil. Bu maç, güreş dünyasında bir iz bırakmanın yanı sıra, hayatta mücadele eden ben için bir ilham kaynağı olacak. Benim için somut bir örnek olacak."
Ciampa, mikrofonunu sıkıca kavrıyor ve bir yandan mutlu gözüküyor ancak hemen ardından biraz sinirleniyor. Ardından Duygusal bir tonla devam ediyor.
Ciampa: "Bu arenada, her bir şeyle bağlantı kurmak, hissetmek, gerçekten benim için anlamlı. Bu benim ilk açık mücadelem değil. Daha önce 21 gün boyunca tüm arka alana bu mücadeleci ruhu hissettirdim. Ve o mücadelenin sonunda şunu öğrendim. "Hak sana verilmiyorsa hakkı sen alacaksın." Will Ospreay benim bu açıdan takdir ettiğim bir şampiyon idi. Ortaya koymuş olduğu bir mücadele sonucu bugün o kemeri elinde tutuyor. Bir hayal dünyasından öte güreş dünyasıyla yüzleşti ve şampiyon oldu."
Ciampa: "Ancak onun da zamanı geldi. Güreş dünyasında günler değişiyor, Era'lar değişiyor, bu arenadaki isimler değişiyor ama 4 aydır Will Ospreay'ın şampiyonluk durumu değişmiyor. Cidden koskoca PGW evreninde o arka alanda o lanet kemeri bu adamdan alacak kapasitede bir kişi yok mu ha!? Bir kişi dahi 4 aydır bu adamın karşısına çıkıp bir direnç koyamıyor. Ve 4 aydır burada olan güreşçiler pişkin bir ifadeyle kendilerinin Battle Royale'i kazanıp Ospreay'in karşısına çıkacak kisi olması gerektiğini söylüyorlar. Sizlere soruyorum: Cidden bu adamlar size samimi geliyor mu? Veya inandırıcılar mı? Veya daha da önemlisi: ONLAR KENDİLERİNE İNANIYOR MU? İnansalar bu 4 ay boyunca Ospreay'in karşısına çıkıp ona meydan okuyacak cüreti kendilerinde bulurlardı. Ancak onlar kendine inanmıyor. Onlar ekranda 5 dakika daha fazla gözükmek için bu maçta yer kaplıyorlar. Ancak benim içimdeki his farklı; eğer balık hafızalı bir ahmak değilseniz demin 21 günlük mücadeleden bahsettiğimi hatırlarsınız. Ben o ruhun daha da fazlasını bu evrenin en üst seviye kemeri için ortaya koyabilirim! Bunun için(elini göğsüne vuruyor 2 kez, kalbini ima ederek) bunun içindeki önemlidir..."
Ciampa kaşlarını çatarak tam karşı tarafına bakıyor ve;
Ciampa: "NO ONE WILL SURVIVE!"
Ciampa donuk bir bakış ifadesi atıyor seyircilere. Bundan sonra mikrofonu girişe doğru dışarı atıyor ve ringden çıkıyor. Gene "No One Will Survive" çalıyor ve Ciampa arenadan ayrılıyor.
Son düzenleme: