RPG Sevgili Cody #2


The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100
-17 Aralık 2023-
"Sevgili Cody,

Yazdıklarımı okuduğun için çok mutlu oldum. Geri dönüş hikayenin bir parçası olacağımı hayal bile edemezdim. Zaten şu günlerde başıma gelen herhangi bir şeyi hayal edemezdim sanırım.

Babamdan bahsetmiştim sana. Anksiyete teşhisi kondu demiştim. O durum pek öyle değilmiş.

Bu sabah fenalaştı, hastaneye gitmek istedi. İşe gitmeden önce onu acile götürmem gerekti.

Anksiyete atağı sandım. Götürmemek istedim aslında. İyi ki götürmüşüm.

Damar tıkanıklığı şüphesiyle yoğun bakıma alındı. Yarın anjiyo olacakmış. Hala ben üzülmeyeyim diye uğraşıyor. Keşke biraz kendisini de düşünse.

Sürekli kendisinde damar tıkanıklığı olduğundan şüpheleniyordu. Doktoru anksiyete dediği için onu rahatlatmaya çalışıyorduk. Kendisi de aynısını yapıyordu. Meğerse haklıymış.

Babası yoğun bakımda olan birine göre çok mutluyum. Umutluyum. Yas tutacak bir şey yok. Her şey için çok geç de kalabilirdik.

Umarım bunu da en kısa zamanda atlatacağız ve her şey çok güzel olacak.

En içten dileklerimle,
goldstandard"

-18 Aralık 2023-
"Sevgili Cody,

Bu sabah annemle birlikte babamı ziyarete gittik. Sadece 15 dakika görüştürdüler. İç çamaşırı, şarj aleti, gecelik gibi ihtiyaçlarını verdik.

Gergin ama iyi görünüyordu. Korkusunu bizden saklamaya çalıştığına eminim.

Anjiyonun öğleden sonra olacağını söylediler. Orada beklesek yapacağımız bir şey yoktu, eve döndük.

Gün içinde anjiyonun olacağının söylendiği saatten daha erken bir vakitte babamdan haber alamamaya başladık.

Babamı kafasında kurmakla suçlayan ben, kafamda babamın kalp krizi geçirdiği ve bize haber verilmeyen bir senaryoyu yüzlerce kez yazıp oynadım.

En sonunda dayanamayıp hastaneye gitmeye karar verdim, haber almak istiyordum.

Yolda telefonum çaldı.

Hayatımda en sevindiğim aramayı aldım belki de. Yersiz bir korkuymuş bendeki. Babam arıyordu. Operasyonu iyi geçmiş. Tıkalı damarlar açılmış.

Rica minnet 10-15 dakika görüştürdüler beni babamla. Sonra da tüm akrabaları arayıp her şeyin iyi olduğunu söyledim onlara.

Annemin radyoterapisine babam olmadan gittik ilk kez. Yokluğu her açıdan belli oluyordu.

Babam yarın taburcu olacak, annemin tedavisi de ertesi gün bitiyor.

Umarım bunların hepsini atlatacağız ve her şey çok güzel olmaya devam edecek.

En içten dileklerimle,
goldstandard"

Cody Rhodes: "Bu mektuplar bazılarınıza birinin beni ağlama duvarı olarak kullanması, bazılarınıza ise fazla iyimser birinin hayatın gerçekleriyle karşılaşması gibi görünebilir. Ancak görebileceğiniz en pesimist insanlardan biri olarak bu adamın da benim geçtiğim noktalardan geçtiğini çok iyi anlıyorum. En kötü senaryolara bile böylesine umut dolu bakabilmek için dibi görmüş olmak gerekiyor. Ben bu adamın dibi gördüğüne eminim. Ben de aynısını yaşadım. Kendime asla güvenmedim, bana güvenen insanları da asla dinlemedim. Bana verilen her fırsatı elime yüzüme bulaştırdım. Yeterince çalışmadım. Yalnızca mızmızlandım. En sonunda da işsiz, arkadaşsız ve en önemlisi de umutsuz bir şekilde hayata devam etmek zorunda kaldım."

Cody Rhodes: "En zoru umudun bittiği, daha doğrusu benim umudun bittiğini düşündüğüm noktaydı. Çok geçmeden bu adamın mektuplarıyla karşılaştım. Umudun asla bitmeyeceğini fark ettim. Ne olursa olsun, ne yaşarsak yaşayalım hayat bir şekilde devam ediyor. Değişen tek şey yaşadığınız acıların sizi tahrip etmesine ne kadar süre boyunca izin vereceğiniz. Siz ayağa kalkmaya ve hayata devam etmeye karar verene kadar geçen süre değişse de sonuç asla değişmiyor. Hayat devam ediyor. Etmek zorunda. Umut her zaman var olmak zorunda."

Cody Rhodes: "İnsanları ne kadar büyük bir hayal kırıklığına uğrattığımı, benden beklenen şeylerin ne kadar altında kaldığımı ve en önemlisi de kendimi ne kadar büyük bir başarısızlık haline getirdiğimi görünce bunu kendime yediremedim. 'Kendimi nasıl affettirebilirim?' diye defalarca kez sordum."

Cody Rhodes: "Aslında bu sorunun cevabı sanırım sadece bende saklı. İnsanlar iyi bir kalbim olduğuna, onları mutlu edecek şeyler yapmaya çalıştığıma inanıyorlar. Bu yüzden içgüdülerle hareket etmem gerekiyor. Geçmişte ne kadar fazla düşünürsem kendimi o kadar yıpratacağımı çok acı bir şekilde tecrübe ettim. Bu andan itibaren tek yapmam gereken, hayallerini paramparça ettiğim insanların ilk gün beni sevmesini sağlayan hislerime geri dönmek. Bana bu mektupları yazan adamın hislerini kucaklamak, onun sırtını dayayabileceği duvar olmak."

Cody Rhodes: "Miz, buraya döndüğüm gün yokluğumdan ötürü çok mutlu gibi görünüyordun ve sahneyi çalma konusunda hiç de geri durmadın. İnsanların mutsuz olmasına sebep oldun. Benim yokluğum üzerinden kendine pay çıkartmaya çalıştın. Benim hatalarım konusunda haklıydın ama bunları yalnızca kendine yazmaya çalıştığın 'Cody hep el üstünde tutuldu, insanlar beni değil onu sevdi' safsatası üzerinden kendine kâr sağlamak amacıyla söylüyordun."

Cody Rhodes: "Miz, bu yalanlarla benim tek güç kaynağımı elimden almaya çalıştın. Sonrasında da kendi hırsına yenik düşüp çok büyük bir hata yaptın. Kendin için en değerli olan şeyi bana karşı ortaya koydun."

Cody Rhodes: "Oyuncağına son kez bak. Orayı bana bu günlükleri yazan delikanlının, markette benimle karşılaşınca beni çok özlediğini söyleyen küçük çocuğun, evime zarf ile mektup gönderen 70 yaşındaki adamın, bu sektörün var olmasını ve yaşamasını sağlayan herkesin evi yapmama çok az kaldı."​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: