- Konular
- 391
- Beğeni sayısı
- 391
- PG Nakit
- 795
- Favori Güreşçi
- Roman Reigns
Pumped To Win! ve Ace Austin keyifsiz bakışları eşliğinde ringe geliyor. Seyircilerden karışık tepkiler var kendisine. Ace ringe girip bir sandalye ve mikrofon alıyor kenardan ardından sandalyeyi açıp oturuyor ve konuşmaya başlıyor.
"Bayanlar ve baylar buraya zaman kaybetmek ve zaman çalmak için çıkmadım. Ortaya koyduğum müthiş bir efor, çaba var ama sonuca ulaşamadım maalesef hayat böyledir her zaman istediğinizi elde edemezsiniz ama vazgeçmeyeceğim. Buraya kenarda oturup olan biteni izlemeye gelmedim. Büyük olayların küçük parçası olmaya da gelmedim. Burada büyük bir parça olacağım, olmak zorundayım çünkü başka şansım yok. Güreşten uzak kaldığım dönemde çok fazla iş denedim ama olmadı. Güreşten başka bir şansım yok burası beni tamamlayan, beni sakinleştiren tek şey. Enerjimi burada atamazsam dışarıda insanlara cehennemi yaratan bir psikopat olabilirim ve eminim hiç kimse bunun olmasını istemez değil mi? *Gülüyor* Bazılarınız benim delirdiğimi iddia edebilir. Buraya gelmeden önce yaşanan bir takım şeyler var ve bundan elbet haberiniz olmuştur.
Güreşten uzakken yaptığım kötülüklerden dolayı üzgünüm. Gerçekten kimseyi kırmak istemezdim ama mental sağlığım oldukça kötü bir durumdaydı yani yapabileceğim bir şey yoktu anlıyor musunuz? PGW beni kucakladı ve bana bir şans verdi. Benim görevim de bu şansı en iyi şekilde kullanmak ve herkesi memnun etmek, herkesi ve kendimi güvende tutmak. Yeniden kontrolü kaybetmek istemiyorum ÇÜNKÜ KAYBEDERSEM ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLUR ve ben eee.... Bunun olmasını istemiyorum yani anlıyor musunuz? *Başını kaşıyarak gülmeye başlıyor.* PGW'nun bana verdiği bu fırsatı kötü zamanımda üzdüğüm, başına bela olduğum insanlardan özür dilemek için kullanacağım. Güzel bir fikir değil mi?"
Ace Austin aniden ayağa kalkıyor ve sandalyeyi dışarıya fırlatıyor ve bağırmaya başlıyor.
"HAYIR DEĞİL! UMURUMDA DA DEĞİL! ARTIK HİÇBİR ŞEY UMURUMDA DEĞİL! BURAYA ACINASI DURUMDA BİR DELİ OLMAYA GELMEDİM! BURAYA YIKIM YARATMAYA GELDİM, ÜZMEYE VE ACI ÇEKTİRMEYE GELDİM. BEN ÇOK ACI ÇEKTİM, ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ARTIK SIRA SİZDE! MİSYONUM BELLİ.. PGW'NUN TEPESİNE TIRMANACAĞIM. TEPEYE TIRMANANA KADAR ÖNÜME KİMİN ÇIKTIĞINA BAKMADAN SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM. SHOT IN THE DARK SADECE BİR DENEMEYDİ, SUYUN SICAKLIĞINI KONTROL ETTİM AMA ŞİMDİ YÜZME ZAMANI. ŞİMDİ SUYA GİRİP KÖPEKBALIĞI OLMA ZAMANI VE BEN KANA AŞIRI SUSAMIŞ DURUMDAYIM. SİZİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ, ARKADAKİLERİN NE DÜŞÜNDÜĞÜ VEYA O BUNAK KOMİTENİN NE DÜŞÜNDÜĞÜ ÖNEMLİ DEĞİL. GEREKİRSE ONLARI DA HUZUREVİNE TEKERLEKLİ SANDALYEDE VE AĞIZLARINDA PİPETLE YOLLAYACAĞIM, O KEMERLERDEN BİRİNE UZANACAĞIM. HİÇKİMSE BENİM LANET OLASI YOLUMA ÇIKAMAZ VE BENİ DURDURAMAZ..."
Austin biraz nefeslendikten sonra sakince konuşmaya başlıyor.
"Benim adım Ace Austin ve bana ulaşmak istiyorsanız.. *Cebinden bir iskambil kağıdı çıkarıyor.* İşte kartım..."
Austin elindeki kartı ringin ortasına bırakıyor ve seyircilerin karmaşık tepkileri eşliğinde kahkahalar atarak ringden ayrılıp arka alana gidiyor.