Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçükken babam neden MHP'ye oy veriyor diye çok sorguladım. Adam zaten başa gelse heyecandan nalları dikecek diye düşünüyordum. Düşüncelerim değişmedi ama babamın partisi değişti.
Kütüphaneme ailem tarafından alınan ilk kitaplardan biri "İnsan Ne İle Yaşar?" idi. O dönemlerde bu minvalde çok düşünüyordum. Hala da yaşam hakkında sorulara cevap bulabilmiş değilim. Belki de cevapları yoktur ya da cevaplar sürekli değişebilir şeylerdir, bilemiyorum. "Ne için yaşamalı" sorusu gibi sorular aklımı kurcalar.
Kütüphaneme ailem tarafından alınan ilk kitaplardan biri "İnsan Ne İle Yaşar?" idi. O dönemlerde bu minvalde çok düşünüyordum. Hala da yaşam hakkında sorulara cevap bulabilmiş değilim. Belki de cevapları yoktur ya da cevaplar sürekli değişebilir şeylerdir, bilemiyorum. "Ne için yaşamalı" sorusu gibi sorular aklımı kurcalar.