RPG Eski Bir Dost

Konular
991
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Miami, Florida
15:53

wwe-ludwig-kaiser.gif

Ludwig Kaiser bir evin bahçesinde kendi kendine dolanırken manzara karşısında oturmaya karar verir. Ludwig otururken yanına Alexander Wolfe gelir.

Alexander Wolfe: Uzun zaman oldu birlikte çalışmayalı dostum. PGW ile anlaştığını öğrenince eski ruhumuzu tekrar yakayabileceğimizi düşünüp buraya kadar geldim. Keşke Aichner ve WALTER'da burada olsaydı.

rzogomt.jpg

Ludwig Kaiser: (yüzünde ufak bir tebessüm olur.) Eskiler eskide kaldı kumpel. Şimdi neyin içindeysek ona odaklanmalıyız.

Wolfe başını hafif sallayarak Ludwig'i onaylar.

Ludwig Kaiser: Neydi bizim şu geçen PAYBACK'de neredeyse hastanelik edeceğimiz kelin adı?

Alexander Wolfe: Tommaso Ciampa.

Ludwig Kaiser: Ah evet. Bir anlığına kafamdan uçup gitmiş. Sence o beni yenebileceğini mi sanıyor Wolfe? Sence o ''Son of Führer'' Ludwig Kaiser'i alt edebileceğini mi düşünüyor? O piç sadece korkağın teki. Bu haliyle nasıl PURE kemerini kazandığını çok merak ediyorum dostum.

Alexander Wolfe: Chairman ile aralarında bir şey olduğu kesin gibi kumpel.

İkili gülüşmeye başlıyor.

Ludwig Kaiser: Son maçta zayıf olduğum anı yakalayıp kazanmayı başardın sevgili dostum Tommaso. Sonraki karşılaşmamızda kazanmak için hangi yollara başvuracaksın bakalım? Belki de bu sefer geri teper ha?

Ludwig kameraya konuştuktan sonra Wolfe ile oradan ayrılırlar.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: