Aga bence de altına girmiş olduğu sorumluluk çok büyük ama Rıza hocadan büyük takım teknik direktörü olması imkansızmış bu son maçta onu anladık. Yaptığı açıklamalar korkunç derecede amatörce açıklamalar. Bu seviyelerin adamı değilmiş yani yapacak bir şey yok. Eğer göreve devam etseydi taraftarla da arası açılabilirdi zaten karşılıklı zarar verilebilirdi. Yolu açık olsun diyelim.Hoca enkaz devraldı. Bu yüzden yenmiş olması canımı sıktı yalan yok.
Hoca enkaz devraldı. Bu yüzden yenmiş olması canımı sıktı yalan yok.
Açıklamalar amatörce ama bazılarının haklılık payı var. Takımın rezilliğinden cinnet geçirmiş olabilir.Aga bence de altına girmiş olduğu sorumluluk çok büyük ama Rıza hocadan büyük takım teknik direktörü olması imkansızmış bu son maçta onu anladık. Yaptığı açıklamalar korkunç derecede amatörce açıklamalar. Bu seviyelerin adamı değilmiş yani yapacak bir şey yok. Eğer göreve devam etseydi taraftarla da arası açılabilirdi zaten karşılıklı zarar verilebilirdi. Yolu açık olsun diyelim.
Beşiktaş taraftarının bu tip maç sonu açıklamalarına müsamaha göstermemesi gerekirken böyle söylemlerde bulunduğunu görmek üzücü. 5 yıllık Ahmet Nur Çebi yönetimi maalesef taraftar kitlesini büyük oranda vasatlığa alıştırmış gibi duruyor.
Aga istediği kadar haklılık payı olsun, takıma sinirlensin ama Beşiktaş gibi bir kulübün futbol takımının teknik direktörü olarak o üslup ile takımını eleştirmesi çok yanlış. Biz maçtan sonra kahvede arkadaşlarla maçın kritiğini yaparken aynı bu şekilde konuşuyorduk.Açıklamalar amatörce ama bazılarının haklılık payı var. Takımın rezilliğinden cinnet geçirmiş olabilir.
Şu an için ayrılması onun için de doğru olan ancak başka bir zaman görmek isterim.
Kovulmasına karşı değilim. Amatörce diye sana katıldım da. Mesele biraz Rıza hocanın çok isteyip de gelemediği bu görevden böyle tatsız ayrılması. Hocadan yana da hayal kırıklığına uğradım.Aga istediği kadar haklılık payı olsun, takıma sinirlensin ama Beşiktaş gibi bir kulübün futbol takımının teknik direktörü olarak o üslup ile takımını eleştirmesi çok yanlış. Biz maçtan sonra kahvede arkadaşlarla maçın kritiğini yaparken aynı bu şekilde konuşuyorduk.
Büyük takım hocası olmak bu tip şeylere de müsamaha göstermez, maç esnasında kenarda duygularına hakim olamayabilirsin ya da soyunma odasında takımınla baş başayken de; bunlar sorun değil. Ama sen kameraların karşısında ruhsal hakimiyetini korumak zorundasın şayet ki Beşiktaş hocasıysan. Koruyamayacak bir karakterdeysen de “Ben bu Beşiktaş’la uçar kaçarım, 50 kupa kaldırırım” gibi iddialı laflar söylemeyeceksin. Özgüvenli olmak altını doldurabildiğin nispette iyi bir şeydir, dolduramazsan da bir gün böyle Alkolik tweet olup tarihe karışırsın işte.Adam cinnet geçirip
Büyük takım hocası olmak bu tip şeylere de müsamaha göstermez, maç esnasında kenarda duygularına hakim olamayabilirsin ya da soyunma odasında takımınla baş başayken de; bunlar sorun değil. Ama sen kameraların karşısında ruhsal hakimiyetini korumak zorundasın şayet ki Beşiktaş hocasıysan. Koruyamayacak bir karakterdeysen de “Ben bu Beşiktaş’la uçar kaçarım, 50 kupa kaldırırım” gibi iddialı laflar söylemeyeceksin. Özgüvenli olmak altını doldurabildiğin nispette iyi bir şeydir, dolduramazsan da bir gün böyle Alkolik tweet olup tarihe karışırsın işte.
Şurası açıklıyor sanırım.Mesele biraz Rıza hocanın çok isteyip de gelemediği bu görevden böyle tatsız ayrılması. Hocadan yana da hayal kırıklığına uğradım.