Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Zamana İhtiyacım Var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 145337" data-attributes="member: 71"><p style="text-align: center"><em>Kameralar ışıkları kapatılmış bir soyunma odasında açılıyor, Nic Nemeth ensesinde havluyla bu ıssız gözüken soyunma odasında tek başına karanlıkta otururken aklını bir şeyler kurcalıyor olmalı ki söze giriyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Nic Nemeth:</strong> Tüm bunlar... Nasıl olabilir? Nasıl benim başıma gelir? Neyim ben dünyanın en şanssız adamı falan mı? Önce AJ lee beni bıraktı, sonra en yakın dostum Big E Langston, şimdi ise yıllar boyu emek verdiğim güreş kariyerim adeta beni bırakıyor. Tüm kariyerim sanki gözlerimin önünde eriyor gibi, daha bu şirket ilk açıldığında kök söktürdüğüm Val Venis'e bu kadar kolay nasıl yenilebilirim? Yıllardır profesyonel şartlarda bir maça bile çıkmamış Mr. Anderson'a karşı nasıl bu kadar güçsüz kalabilirim? Şirketin başında müdavimi olduğum, her bölümünde bulunduğum Payback'e bile çıkamayacak hale ne ara geldim? Sadece SUPERSTARS'ta ayak işleri yapan bir güreşçi haline nasıl geldim?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Nic Nemeth soyunma odasında bağırmaya başlayarak ayaklanıp ensesindeki havluyu yere atıyor ve sonrasında soyunma odasının kapısı açılıyor, kapı açıldığı gibi çok sert bir şekilde tekrar kapanıyor. Kapıyla birlikte kameralar da kapanıyor ve arenaya dönüyoruz.</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>[MEDIA=youtube]Kf-TrGteUE4[/MEDIA]</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>Nic Nemeth'in müziğinin duyulmasıyla birlikte gözler girişe dönüyor. Nic Nemeth'in maçtan hemen sonra çıktığı belli olacak ki üzerinde hala maçta yediği darbelerden oluşan üstündeki kırmızılıklar ve kurumayan teri duruyor. Nic Nemeth seri adımlarla ringe ilerledikten sonra bir mikrofon alıp konuşmasına başlıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Nic Nemeth:</strong> <em>[Nasıl söze gireceğini bilemeden biraz düşünüyor ve en sonda kısık bir ses tonuyla söze giriyor.]</em> Evet PGW hayranları, ben tanıdığınız ve bildiğiniz üzere Nic Nemeth. Buraya içimi dökmek, sizle dertleşmek için geldim. Biliyorsunuz ki kısa süre önce şirkete geri döndüm ve geri döndüğüm gibi birkaç zorlukla direkt karşı karşıya kaldım. Geri döndüğüm gibi SUPERSTARS'ta 2 hafta üst üste bildiğiniz gibi maça çıktım, v-ve yine bildiğiniz üzere ikisini de kaybettim. Bu galibiyetler benim için engel olabilir fakat ben bu mağlubiyetlere rağmen bırakıp gitmeyeceğim, geri dönmekte kararlıyım. Ben 2 maçta kaybetsem, 3 maçta kaybetsem, 5 maçta kaybetsem buradayım ve gitmeyeceğim. Ben mücadele etmek için buradayım, daha doğrusu ben siz seyirciler adına mücadele etmek için buradayım. Ben seyircilerin sözcüsü, seyircilerin gücü olan Nic Nemeth'im. Bu yoldan hiç sapmadım ve sapmayacağım. Beni var eden sizlersiniz, ben size saygısızlık edemem, çünkü bu benim haddime olan bir şey değil. Fakat şunu söylemek istiyorum ki benim sanırım zamana ihtiyacım var, eskisi gibi olmak için, sizin gönlünüzde tekrardan taht kurmak için, bu şirketin tepesine çıkabilmek için zamana ihtiyacım var.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Nic Nemeth:</strong> Önüme baktığımda ise önümüzde bolca zamanın olduğunu görüyorum, önümüzdeki bu zamanı olabildiğince iyi şekilde değerlendirip kariyerim boyunca bu mağlubiyetleri bahsedilmeyecekleri bir köşeye gömmek istiyorum. Bu şirkette benim yarım kalmış bir hikayem var ve ben bunu devam ettirmek için buradayım, bu yola başlarken yanımda olan AJ ile Big E beni yarı yolda bırakmış olsa da, geri dönünce artık gözlerimin önünde kariyerimin eridiğini sansam da ben bu hikayeyi tamamlamak için buradayım. Ben insanlar geçmişe baktıklarında Prestige Grand Wrestling şirketinde bir Nic Nemeth vardı demelerini istiyorum. Çıktığım maçlarda gösterdiğim saçma sapan performanslarla hayranlarımı kırmış olabilirim ama daha yeni başlıyoruz. Benim bu yolda sizin desteğinize ihtiyacım var, benim bu yolda bana inanan insanların varlığına ihtiyacım var. <em>[Nic Nemeth soluklanırken seyircilerden olumlu tepkiler geliyor.]</em> Bana destek verirseniz Nic Nemeth seyircilerin, yani sizin sesi olacak. Geldiğim yeri, yürüdüğüm yolu unutmayacağım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Nic Nemeth rahatlamış şekilde bir iç çekiyor ve seyircileri süzerken kameralar kapanıyor.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 145337, member: 71"] [CENTER][I]Kameralar ışıkları kapatılmış bir soyunma odasında açılıyor, Nic Nemeth ensesinde havluyla bu ıssız gözüken soyunma odasında tek başına karanlıkta otururken aklını bir şeyler kurcalıyor olmalı ki söze giriyor.[/I] [B]Nic Nemeth:[/B] Tüm bunlar... Nasıl olabilir? Nasıl benim başıma gelir? Neyim ben dünyanın en şanssız adamı falan mı? Önce AJ lee beni bıraktı, sonra en yakın dostum Big E Langston, şimdi ise yıllar boyu emek verdiğim güreş kariyerim adeta beni bırakıyor. Tüm kariyerim sanki gözlerimin önünde eriyor gibi, daha bu şirket ilk açıldığında kök söktürdüğüm Val Venis'e bu kadar kolay nasıl yenilebilirim? Yıllardır profesyonel şartlarda bir maça bile çıkmamış Mr. Anderson'a karşı nasıl bu kadar güçsüz kalabilirim? Şirketin başında müdavimi olduğum, her bölümünde bulunduğum Payback'e bile çıkamayacak hale ne ara geldim? Sadece SUPERSTARS'ta ayak işleri yapan bir güreşçi haline nasıl geldim? [I]Nic Nemeth soyunma odasında bağırmaya başlayarak ayaklanıp ensesindeki havluyu yere atıyor ve sonrasında soyunma odasının kapısı açılıyor, kapı açıldığı gibi çok sert bir şekilde tekrar kapanıyor. Kapıyla birlikte kameralar da kapanıyor ve arenaya dönüyoruz. [MEDIA=youtube]Kf-TrGteUE4[/MEDIA] Nic Nemeth'in müziğinin duyulmasıyla birlikte gözler girişe dönüyor. Nic Nemeth'in maçtan hemen sonra çıktığı belli olacak ki üzerinde hala maçta yediği darbelerden oluşan üstündeki kırmızılıklar ve kurumayan teri duruyor. Nic Nemeth seri adımlarla ringe ilerledikten sonra bir mikrofon alıp konuşmasına başlıyor.[/I] [B]Nic Nemeth:[/B] [I][Nasıl söze gireceğini bilemeden biraz düşünüyor ve en sonda kısık bir ses tonuyla söze giriyor.][/I] Evet PGW hayranları, ben tanıdığınız ve bildiğiniz üzere Nic Nemeth. Buraya içimi dökmek, sizle dertleşmek için geldim. Biliyorsunuz ki kısa süre önce şirkete geri döndüm ve geri döndüğüm gibi birkaç zorlukla direkt karşı karşıya kaldım. Geri döndüğüm gibi SUPERSTARS'ta 2 hafta üst üste bildiğiniz gibi maça çıktım, v-ve yine bildiğiniz üzere ikisini de kaybettim. Bu galibiyetler benim için engel olabilir fakat ben bu mağlubiyetlere rağmen bırakıp gitmeyeceğim, geri dönmekte kararlıyım. Ben 2 maçta kaybetsem, 3 maçta kaybetsem, 5 maçta kaybetsem buradayım ve gitmeyeceğim. Ben mücadele etmek için buradayım, daha doğrusu ben siz seyirciler adına mücadele etmek için buradayım. Ben seyircilerin sözcüsü, seyircilerin gücü olan Nic Nemeth'im. Bu yoldan hiç sapmadım ve sapmayacağım. Beni var eden sizlersiniz, ben size saygısızlık edemem, çünkü bu benim haddime olan bir şey değil. Fakat şunu söylemek istiyorum ki benim sanırım zamana ihtiyacım var, eskisi gibi olmak için, sizin gönlünüzde tekrardan taht kurmak için, bu şirketin tepesine çıkabilmek için zamana ihtiyacım var. [B]Nic Nemeth:[/B] Önüme baktığımda ise önümüzde bolca zamanın olduğunu görüyorum, önümüzdeki bu zamanı olabildiğince iyi şekilde değerlendirip kariyerim boyunca bu mağlubiyetleri bahsedilmeyecekleri bir köşeye gömmek istiyorum. Bu şirkette benim yarım kalmış bir hikayem var ve ben bunu devam ettirmek için buradayım, bu yola başlarken yanımda olan AJ ile Big E beni yarı yolda bırakmış olsa da, geri dönünce artık gözlerimin önünde kariyerimin eridiğini sansam da ben bu hikayeyi tamamlamak için buradayım. Ben insanlar geçmişe baktıklarında Prestige Grand Wrestling şirketinde bir Nic Nemeth vardı demelerini istiyorum. Çıktığım maçlarda gösterdiğim saçma sapan performanslarla hayranlarımı kırmış olabilirim ama daha yeni başlıyoruz. Benim bu yolda sizin desteğinize ihtiyacım var, benim bu yolda bana inanan insanların varlığına ihtiyacım var. [I][Nic Nemeth soluklanırken seyircilerden olumlu tepkiler geliyor.][/I] Bana destek verirseniz Nic Nemeth seyircilerin, yani sizin sesi olacak. Geldiğim yeri, yürüdüğüm yolu unutmayacağım. [I]Nic Nemeth rahatlamış şekilde bir iç çekiyor ve seyircileri süzerken kameralar kapanıyor.[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Zamana İhtiyacım Var
Menü
Giriş yap