Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Sizce Hangi Süper Lig Kulüpleri Avrupa Süper Ligi’ne Katılacak?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 145229" data-attributes="member: 4"><p>Bu saydıklarım zaten başarı değil ki. Başarı dediğin şey sporda kupa demektir, madalya demektir. Kaldı ki ben Galatasaray’ı büyük Avrupa kulüpleriyle aynı klasmanda da görmüyorum, bunu yapabilmenin yolu ülke futbolunun en az 2-3 kademe yükselmesinden geçer zaten. Ama Galatasaray’ın Avrupa sahnesinde Fenerbahçe’den de Beşiktaş’tan da daha çok bilindiği ve saygı gösterildiği bir gerçek. Üstte saydıklarım da Avrupalı taraftarların tabii ki akıllarında tuttukları şeyler değil, belki 2013’teki 3-2’lik Madrid maçı ile kardan dolayı iki gün süren Juventus maçı popülerdir Avrupa taraftarları arasında. Benim varmaya çalıştığım şey bu yaptıklarımızın olay bazında akılda kalması değil, bu yaptıklarımızın Galatasaray’ın Avrupa sahnesinde her an tehlike sağlayabileceği görüşünün büyük Avrupa kulüpleri arasında kabul gördüğü. Ve bu konuda da Fenerbahçe’nin de Beşiktaş’ın da 1-2 gömlek üstünde olduğumuz açık. Avrupa sahnesi için kendimizi dev aynasında gördüğüm yok yani, ama bu ülkeden sadece bir takım çağırılacaksa o da Galatasaray’dan başkası olmaz. Ha belki Hasan Arat’ın geçmişteki Avrupa Kulüpler Birliği görevinde edindiği çevrenin etkisiyle bu takım Galatasaray değil de Beşiktaş olabilir, onun da sebebi dediğim gibi Hasan Arat’ın kendi şahsı olur, hepsi bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 145229, member: 4"] Bu saydıklarım zaten başarı değil ki. Başarı dediğin şey sporda kupa demektir, madalya demektir. Kaldı ki ben Galatasaray’ı büyük Avrupa kulüpleriyle aynı klasmanda da görmüyorum, bunu yapabilmenin yolu ülke futbolunun en az 2-3 kademe yükselmesinden geçer zaten. Ama Galatasaray’ın Avrupa sahnesinde Fenerbahçe’den de Beşiktaş’tan da daha çok bilindiği ve saygı gösterildiği bir gerçek. Üstte saydıklarım da Avrupalı taraftarların tabii ki akıllarında tuttukları şeyler değil, belki 2013’teki 3-2’lik Madrid maçı ile kardan dolayı iki gün süren Juventus maçı popülerdir Avrupa taraftarları arasında. Benim varmaya çalıştığım şey bu yaptıklarımızın olay bazında akılda kalması değil, bu yaptıklarımızın Galatasaray’ın Avrupa sahnesinde her an tehlike sağlayabileceği görüşünün büyük Avrupa kulüpleri arasında kabul gördüğü. Ve bu konuda da Fenerbahçe’nin de Beşiktaş’ın da 1-2 gömlek üstünde olduğumuz açık. Avrupa sahnesi için kendimizi dev aynasında gördüğüm yok yani, ama bu ülkeden sadece bir takım çağırılacaksa o da Galatasaray’dan başkası olmaz. Ha belki Hasan Arat’ın geçmişteki Avrupa Kulüpler Birliği görevinde edindiği çevrenin etkisiyle bu takım Galatasaray değil de Beşiktaş olabilir, onun da sebebi dediğim gibi Hasan Arat’ın kendi şahsı olur, hepsi bu. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Sizce Hangi Süper Lig Kulüpleri Avrupa Süper Ligi’ne Katılacak?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt